Sherbet
4.3
4.3
SB
Shugyla Batyrhanova
Прям ужасная обслуживания, не компитетная официантка, не знает этикета при обслуживании
Айханым Рымбек
Вкусные блюда спасибо!
B E K A S Y L. M A K S I M
Күшті кафе екен 👍😍
Макс
Оте нашар обслуживание, кухня. Шашлыктары шики болмаса суып келеди.Балыктарыда дал солай свежий емес.3-4 рет бардык еш озгерис жок.
Nurailym Rystai
Жауап берулері қиын,оператор вообще жауап бермейді!!!
zhibeka b
Тамақтары өте керемет, дәмді. Барлығы тап-таза, күшті. Обслуживание де өте жақсы
SB
Saparai Baibosynova
Тамактары жаксы оте дамди. Балжан официантка рахмет оте керемет. Тап таза атмосферасы жаксы. Шашлык енди соз жок.
ЛА
Лейла Ангаралиева
Самое ужасное кафе, где я когда либо побывала. Официантка какая то в прострации, с одного раза не поймет о чем ты к ней обращаешься, вроде бы записала всё что нужно, через полтора часа, когда я так и не дождалась своего заказа, наконец таки объявила мне, что моего блюда не осталось, и я не одна такая сидела без горячего в нашей компании, а что то другое заказывать было очень поздно уже. Предзаказ не был выполнен абсолютно, ещё на мое возмущение даже не извинились, больше ни ногой в это кафе. И никому не советую. Мой праздник был испорчен. Повелась на отзывы. Люди, пишите честные отзывы.
ЖУ
Жибек Умарова
Очень хорошее обслуживание, уютно, и очень вкусно, спасибо большое
S
SN
Очень безответственное отношение к клиентам и полное отсутствие уважения. Когда мы заранее спрашивали, есть ли свободные места, нам ответили, что есть и мы можем приходить. Однако, когда мы пришли и уже сели, нам сказали, что эти места забронированы и попросили пересесть. Как это понимать? Работайте над качеством обслуживания. Весь вечер был испорчен.
Zhansaya
Тамақтары прям зоррр,обсулжкада күшті 10/1000🤗🙂↔️
ZZ
Zhiger Zhaik
Топ 1 ресторан
Нурбек Торғын
Өте керемет Отбасылық мейрамхана екен.Админ Жанна ханымға және де Ислам ағаға алғысым шексіз,сіздерге де осы мейрамханаға келуге кеңес беремін😍😍
~ Yakupovaa
Бүгін құрбыларыммен осы жерде болдық. Интерьер сөзім жоқ уютно комфортно Но обслужование нол! Ещё сол обслужованиеге 15% алады. Ауыз ашар уақытына адам көп болатынын біліп 1 сағат бұрын предзаказ жасадық соның өзінде тағы 1 сағат күттік🤦♀️
Нурила Шамши
Очень уютно, комфортно. Кухня великолепная. Всем советую. Особенно спасибо Исламу, обслуживание на высоте.
SE
Sandugash Erkinbek
Кухня өте жақсы,Ислам офицант өз ісін жақсы меңгерген🫶
LM
Lazzat Moldaly
Тамактары дәмді екен , обслуживание ТОП Ислам молодец
ГБ
Гулнар Бердикулова
Кухнясы керемет!Дамди!Советую!Ислам молодец обслуживание 👍
НН
Нурия Набиева
Бізге Шербет кафесі өте ұнады. Тағамдары дәмді, Ислам даяшының қызметі көңіліміз толды. Отбасылық отыруға, гәп жасауға өте жақсы жер екен. Кеңес беремін келіңіздер 👍
Эльмира Ахаева
Ауызашар сеть оте дамди, Барин уакытылы жеткизип кызмет корсеткен Ислам официантка Рахмет.
Nurgazy Gani
Күшті отырыс болды Ислам ағаммен Жанна әпкеме рахмет Келіңіздер күшті көңіл күймен шығасыздар
Dinara M
Бұл кафе маған қатты ұнады! Тамақтары өте дәмді, бағасы да қолжетімді. Қызметкерлері сыпайы, тез қызмет көрсетеді. Осындай жерлер көбейе берсін! Міндетті түрде тағы келемін.
KN
Kanatbek Nuridin
Өте керемет,Айтарға сөзім жоқ өте керемет.Әсіресе админ Жанна ханымға алғысым шексіз,сізге де келуге кеңес беремін🙂
ЕА
Ербол Асетилла
Тамақтары өте күшті дәмді қонақты жақсы қарсалады екен 👍 шашлык өте дәмді
aliyeva diana .
ужасный сервис, как таких официантов как Шапагат, например, берут на работу? лезла к нашему разговору, «блякала» под нос, хлопала дверьми и испортила нам вечер. в инсте написано, что работают до 4х а официантка в 2 сказала,что они закрываются и ей нужно уходить так, как ей завтра на учебу и она хочет спать. ужас
… …
зор екен
ару 🚩
зор имба
Жулдыз Жумабаева
Гап өткіздік.Тамақтары дәмді.Қызметтері өте жоғары👏🏻
NK
Nariman Kydyr
Кухня на низком уровне !Персонал плохо обслуживают и взаимодействуют с ГАИ .Выехали с кафе в 02.40 на двух авто сразу подъехали и попрасили остановится 2 экипажа ГАИ не доезжая кольцевой Астана -2.Не советую горожанам и гостям города Шымкент.Если прочитали это смс учредители кафе попрошу обратить внимание на персонал ✊🏻
ИА
Индира Альтаева
Классно, ұнады маған
МТ
МАДИ ТОЛЕГЕНОВ
Замечательное заведение. Интерьер, сервис, кухня все на высоком уровне. Уютная обстановка, вежливый и внимательный персонал. Рекомендую, действительно место где можно отдохнуть от рутинной суеты.
Маралым ❤️
Это чудесное место, мне очень понравилось, рекомендую и вам его посетить.🤗🤗🤗
Akarys turar
өте нашар силастык жок адамға
Венера К
Вкусно, уютно. Всей семьей пришли, официанты приветливые, внимательные
Райхан Токтаназар
Бағалары өте жақсы ,акустика,караоке зал,кухня бәрі тамаша😍⭐️ Ислам деген жігітке көп рахмет✨
Өте күшті топ семейный кафе Тамақтары дәмді қызмет көрсетуі жоғары көңілімізден шығып керемет көңіл көтеріп қайттық
🤍Н
🤍 Наурызбаева
Нұрсаттағы лучший кафелердің бірі😍👍Семейный ужин,корпоратив,туған күнге самый лучший вариант👍Диджей Ислам өз ісін күшті,на 100% жасайды☺️Бізге ұнады,еще раз точно тағы да келеміз👍Админстратор,официант барлығы өз ісін жоғарғы деңгейде жасайды.Всем советую,обязательно приходите!😍🤩🤩🤩👍
Хамит Керимбай
Кызмет корсету оте томен, багасына лайык емес !!!
Aelita
Везде тараканы, шашлыктан окорочка говядина бергенбиз окорочкасы иыстенип кеткен дурыс писпеген 😬 2 гистагы багалармен сай келмейды
Акбота Коканова
баруга стоит жер екен😍😍 жаксы отырып кайттык , ышыде кухнясыда зор унады! диджей вообще бомба
НА
Наргиза Амалбек
Оте жаксы ресторан екен 😍😍😍 багаларыда тиімді , тамақтарыда дәмді👍🏻 Ислам деген жігіт обслуживаниені жаксы жасайды екен. Официант бопта бармен бопта диджей бопта жугырып жур 😁😁😁 кандай олен каласак соны косып бар еркелигимизди котерды РАХМЕТ!
GM
Guljan Manabaeva
Ислам рахмет жақсы қызмет көрсетті.Жұмысыңа табысты болсын.
AT
Aigul Toishybekova
Исмаил жігітке көп рақмет. Жұмысыңа сәттілік.
Акбопе Амангелдинва
Кызметтері жоқ салаттын ішінен шаш шыкты пицца сухой хачапури сыр аз мүлдем
Акнур Камбарбек
Ислам деген жігіт барлық ыңғайдандан шығып тіл табысып , рахмет.
Aqerke Abdirash
Бір жұлдызда лайық емес гистағы сағатын өзгерту керек билиік десек музыка қоймайды не деген жауапсыздық клиентпен сөйлесу мәнері тым төмен ұятай
Damira Baizakova
Жақсы жер екен, обслуживание жоғары деңгейде
BA
Bagnur Abdirakhim
Корпоратив осында жасадык 👍 бары унады салаттары тамак обслуживания бары на высшем уровне 👍😘🫶🫶
НА
Назгул Асанбаева
Жаксы жер екен унады, кыздармен кызыкты отырдык караокемен ан айтып, даяшылар да жаксы кызмет жасады, рахмет
D S
кушти жер екен, коллегаларымызбен келін билеп, өлең айтып, дамди тамактанып кайтттық😍😍😍