Автомойка
🔥🔥
Oral Kemal
1500 теңгемен газелдің 2 ақ рет су шаштымғой ұятқой жаман тез аиналады
Almas Meldekhan
Су дұрыс шашпайды бірақ жақсы
ㅤㅤ711 ㅤ
Зор
Genchik Chshegolev
Химия не плохая, а аппараты съедают деньги не давая домыть машину
Ali Altynbekuly
Қысқасы нашар ұялсаңдарш хотябы уақытқа қараи судың нафорын көтерсеңдерш Главный жолдың боиындасындар ұяткои келген қонақтардан
ДБ
Даулет Баскарбек
Өте нашар пена кір алмайды, судың давлениясы төмен
Bake Pernebaev
Жақсы мойка екен, пенасыда зор екен. Нағыз машина жуатын жер екен. Кеңес беремін келуге. Напоры ұрып тұр ғой қатты
Abay Karaman
Пенасы нашар, напор жоқ, автомат салған ақшаны 5 минутта жұтып қояды. Мүлдем ұнамады.
ТК
Том Круз
Мойка зор екен қадыр деген бала зор
SS
Son Sun
Мойка жақся джиги човетую пена, воск екеуы кою коспасы аз таза екен, пылесос пен чернитеель резин бесплатно, мойка бір сөзбен жақсы екен
ГС
Газиз Сапархан
Қызмет көрсетуі өте жақсы екен, мойка дұрыс жасайды!
ZT
Zhasulan Tilepbai
Өте жақсы👍
МУ
Мейржан Усен
Енд келип кориниз
КО
Калайхан Омаров
Қызмет көрсетуі өте нашар екен мойкасы дұрыс жасамайды.