Ломбарды
Самая высокая оценка золота, электроники и техники
ТОО АКТИВ ЛОМБАРД
не лицензируемая сфера деятельности в Казахстане
Онлайн-оценка
ТОО АКТИВ ЛОМБАРД
ЖТ
Жансерик Туркменов
Вы реально издеваетесь и здесь закрыто в 9 вечера
26 сентября 2025, официальный ответ
Добрый день! Уточните пожалуйста Ваш контактный номер телефона для того чтобы мы могли разобраться в…
МТ
Муслим Тауекел
Эксперты молодцы быстро работают👍🏻
16 сентября 2025, официальный ответ
RM
Rauan MSD
Советую всем именно этот филиал 👍👍👍
15 сентября 2025, официальный ответ
Отличные сотрудники. приятный сервис
11 сентября 2025, официальный ответ
ДТ
Дана Толеген
Бекзат зор эксперт екен, қалаған суммама қойып берді🔥😘😘Постоянный клиентпын👏👏👌👌
11 сентября 2025, официальный ответ
Улдана Бақытжан
Спасибо экспертам актив ломбарда👍✨
10 сентября 2025, официальный ответ
М Х
Рахмет көп көп эксперттер молодцы👍🏻🫶🏻
БА
Болысбек Амалбек
Қыздар жылдам жұмыс жасайды, рақмет
Bekzat Abdimanap
ША
Шолпан Айткалиева
Жақсы бағалайды 👍🏼👍🏼👍🏼
27 августа 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жұмысымызды жоғары бағалағаныңызға рахмет! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
Jadira Sardar
Топ ломбард керемет
Ayau S
Жақсы бағалап бердіі рахметт
Jangirbay Kotirbay
Жаксы оценка береды топ топ
Kana .
Қазына Жақсы эскперт 👍👍👍👍
22 августа 2025, официальный ответ
ЕА
Еділ Ахмеджанов
Керемет ломбард
22 августа 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
АЖ
Айсұлу Жақсыберген
Жанболат деген эксперт👍
20 августа 2025, официальный ответ
Добрый день! Благодарим, что уделили время и написали отзыв. Рады были вам помочь!С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
AT
Anelya Taybek
Хороший филиал🔥
20 августа 2025, официальный ответ
Нурлан Кайратов
Жақсы жасап берді эксперттер
18 августа 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге рахмет, көмек көрсеткенімізге қуаныштымыз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
Елдос Маюсупов
Үлкен рахмет/актив ломбард на вышем уровне 😍😍
18 августа 2025, официальный ответ
di Adilovaa
Өте ыңғайлы жерде орналасқан, процентерыде қол жетымды👌 коп коп рахмет сотрудник Бекзат
17 августа 2025, официальный ответ
Спасибо большое экспертам🫶🏻
14 августа 2025, официальный ответ
МТ
Мырзабек Тахирович
Рахмет үлкен керек кезде көмектесті
14 августа 2025, официальный ответ
Хороший ломбард
11 августа 2025, официальный ответ
ДД
Дулат Данабек
Рахмет үлкен срочно ақша керек еді
11 августа 2025, официальный ответ
ЖШ
Жаркын Шарабидин
24/7 ыстегендерын кандай жаксы болган не керек кезде комектестиндер❤️🥰
8 августа 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
Дархан Маргулан
Жоғары оценка берді👍🏻
ДН
Дана Нурманқызы
Рахмет қыздарға
КЖ
Карина Жахапова
Хороший ломбард сотрудникам спасибо за сервис
B
Станислав Т
Спасибо большое
РН
Руслан Нурлыбек
Эксперттер жақсы жұмыс жасайды екен
Магжан Асылбеков
лучшие