Tazadent Premium 24/7
Стоматология
Подпишись на инстаграм, получи скидку!*
*01.06.25–01.11.25. Подробнее по номеру +7-771-548-61-76.
Позвонить
Вакансии
АЖ
Алия Жуманбаева
Выбран компанией
Отличный сервис. Удобная локация и есть игровая зона для детей. Врачи профессионалы своего дела. Ребёнок очень сильно боялся похода к стоматологу. Но только в этой клинике смогли найти подход. Как итог, мы удалили два зуба и поставили пломбу. Хочу отметить профессионализм врачей Баглана и Тимура. Моя дочь теперь победила свой страх перед стоматологией. Спасибо!
Tazadent Premium 24/7, стоматология
5 декабря 2023, официальный ответ
Здравствуйте, Алия. Спасибо большое за отзыв и высокую оценку 🤗 Очень приятно, рады сотрудничать!
Л
Луиза
Очень грамотные врачи, которым важно качество лечения. Внимательные, вежливые, профессионально подходят каждому клиенту. Доктор Айнур вообще прелесть)
Almas Almas
Маладцы
DT
Dinara Turlybek
Таза дент стоматологиясында тістерімді емдеттім. Стоматология заманға сай медициналық құрылғылармен жабдықталған. Дәрігерлері, ресепшен мен дәрігерлердің көмекші ассистенттері өте білімді, сыпайы. Әсіресе Нұрсұлтан дәрігер өзінің біліктілігінің жоғары дәрежеде екенін көрсете білді.
Bakytzhan Ergesh
Сотрудниктер кулып карсы алады бары унады рахымет
Asylai Kurbantaeva
Уже давно искала хорошую стоматологию, и нашла эта стоматология помогла мне перебороть страх стоматологов. Очень благодарна ☺️ Что такие хорошие и опытные врачи и профессионалы своего дела 💯 Я вылечила два зуба и буду ставить брекеты, отдельная благодарность доктору Бағлану, желаю ему процветание и успехов в работе 🫶🏼🙏🏼 Спасибо большое Tazadent буду ходить только вам 🦷
Tazadent Premium 24/7, стоматология
24 августа 2025, официальный ответ
Asyl, здравствуйте, спасибо вам большое, что выбираете нас! Успехов вам 🤗
НР
Нурсултан Райханов
В стоматологии лечим зубки и я и детки. Искала по своим запросам - устраивает на 100%. Ребенок мой главное без слез лечит зубки 🙌🏻
Arai🤍 S.
Мен Tazadent Premium клиникасына бірінші рет бардым, шынымды айтсам, осындай жогары денгейдегі кызметті кутпеген едім. Ен алдымен, клиниканын езі эте таза, заманауи, эстетикалык, жатынан ете эдемі эсер калдырады. Сотрудниктері ерекше атап отетіндей акконіл, сыпайы жане ете кэсіби. Эркайсысы жылы карсы алып, тусіндірмей етпей, барлыгын укыпты эрі сабырмен айтып берді. Оз ісінін, мамандары екені бірден корінеді. Емдеу сапасына келсек - Tazadent Premium шынымен "премиум" денгейде. Тістерімді толык, тексеріп, накты мэселелерді аныктап, ауыртпай, оте мукият емдеді. Натижесін бірден сезіндім: ауыздаты жайсыздык, жогалды, тісім бурынгыдан да жаксы корінеді. Маган эсіресе пациентке деген карым- катынастары катты унады. Эр кадамда жайлылык пен сенімділік сезіндім. Мундай клиникага кайта келгін келіп турады.🥰🥰
Ақниет Асан
Нравится что они работают круглосуточно. Стоматологи все опытные и дружелюбные.
Akbilek Erkebaeva
Тазадент просто супер! Каждый визит проходит легко и без стресса — врачи аккуратные, внимательные, всё объясняют и делают максимально комфортно. И отдельное спасибо Асель на ресепшене! Такая тёплая, улыбчивая и отзывчивая — сразу поднимает настроение и создаёт ощущение заботы. Благодаря ей с первого шага чувствуешь себя в надёжных руках. Очень люблю эту клинику, искренне рекомендую! 💖✨
Ainash❤️ Ainash
Врачтары жаксы колдары женыл ауырытпай істейді екен 👍🏻👍🏻
ADINA `
сегодня сделала чистку зубов. сервис очень хороший, персонал внимательный и аккуратный. осталась довольна 😍 рекомендую! понравилось на все 100
Ернар Абил
👍👍👍
Асеке .
Доброго времени суток. Хотел поблагодарить сотрудников стомотологий. Особенно доктору Ернур и его ассистенту Мейрамбек. Оба профи своего дела👍🏻
ZA
Ziyoda A
Хорошее отношение только на первом приеме,пока не оплатишь) на повторных приемах уже игнорят, заставляют ждать по 2 часа а в конце просто приходите в другой день, хотя приходили заранее записавшись.
Аружан Мухтар
Вылечила все зубы здесь,все нравится спасибо врачам!
Akzhunis Amangeldieva
Өте нашар стомотология,проба жасау дегенді білмейді,өліп қаласын ба беймарал қарайды бәріне,жауапкершілік алып жүмыс жасай алмаса жабылу керек,24/7 жұмыс жасайды Шымкентте ондай клиникалар аз деп білгенін жасайды,ауырып өліп тұрсаңда баруға не стоит,дәрігерлерін толықтай тексеру керек есі дұрыс адам 2 тісті бірдей жұлмайды👎🏻
MS
Moldir Samet
Біліксіз мамандар! Нашар қызметкерлер!!!
Дина Сайдулла
Телефон алмайды менеджерлары
GT
Gulnaz Tasbolat
Керемет клиника, Бауыржан докторға көп рахмет. Қанша тісімді емдетіп жатырмын, өте сыпайы кісі. Алғысым шексіз сол докторға.
Назым Мамыр
Тісімді Бауыржан Тюменов врачқа емдеттім,көп көп рақмет👍
Р
Руслан
Мықты стоматология екен, сервис iшiндегi докторлар, Алипов Қуаныш вообще супер стоматолог, барсандар соған бару керек, рахмет сiзге Қуаныш мырза
Калдар Касымбаев
Тістеріңізді істететін болсаңыз дар Алипов Қуаныш осы дәрігерге баруларыңызға кеңес берем
TI
Talgat Issayev
Алипов Куаныш Нуркожаулы жақсы маман
NK
Nurik Kasenov
Қуаныш мықты стоматолог👍🏽👍🏽👍🏽
Айдана Амирекулова
Хочу написать честный отзыв. Айнур доктор самая лучшая😍 у нее просто золотые легкие руки. А какой подход к клиенту. Очень приятная и профессианал своего дела. Благодарна вам❤️❤️❤️❤️
СБ
Сауле Бекжанова
Была недавно в стоматологии, хочу выразить огромную благодарность всей команде, а отдельно еще доктору Бауржану, который выполняет свою работу очень грамотно, с заботой и вниманием, учитывает все пожелания клиента. Чувствуется особый подход к каждому клиенту, ставила себе зубы цирконий, все проходило безболезненно, порой было засыпала в кресле☺️, это другой уровень ребята я вам скажу. Вот не было такого, чтобы заснуть в руках стоматолога по сей день, доверие полной как к специалисту👍 Могу смело рекомендовать данную стоматология❣️
TM
Top Moments
Отличная стоматология, врач Ернур безболезненно убрал зуб , рекомендую
Мерей Камалова
LA
Li Aiosh
Үнемі белгіленген уақыттан кешіктіріп кіргізеді 40 минутқа дейін кешігеді.Сол мәселені реттесеңіздер.Адамның уақыты құнды сол белгіленген уақытқа туралап келеміз келсек күттіріп қояды.
КШ
Камила Шерметова
Баглан доктор оз ысынын маманы. Колы оте женыл екен
ТИ
Талгат Ибрагимов
Айдос доктор өз маман иесі сервис өте күшті админ қыздар барлығы маған қатты ұнады
ШТ
Шынар Толебаева
Өтте тамаша стоматология👍. Тісім аурып қорқып барған едым 🥲. Аяғым ауыр тукте ауыртпай сезбей қалдым ақыл тісімді алып тастаған кезде😅☺️. Айнур врачка рахмет қолы өтте жеңіл екен 💐💐💐👏👏👏👍
Айдана Алишер
Клиника оте жаксы унады Е ден келетин врач мыкты екен
Бекнур Шарипхан
Очень комфортная атмосфера когда заходишь в клинику Доктора хорошо ладит с детьми профессионалы своего дела Ходим сюда уже 5 лет не было такого чтобы клиника подвела нас Спасибо вам за все❤️
Yerken b
Доктор Айнур профессиональный врач всей семьей ходим к ней. всем советую
Айнур Ажибаевна
Нұрсұлтан доктор өте білікті маман! Жұмысын жоғары деңгейде жасайды!👍
Aida Kosherbay
Масқара, адамгершілігі жоқ екен. Түнде 6 жасар қызымның тісі ауырып телефонмен барамыз деп келіскен едік, өзімнің одан бөлек 2 кішкентайым бар еді, екеуін шырылдатып тастап қызымды апарсам жауып кетіпті, звондасам алмайды, мүлдем жауапкершілігі жоқ екен мамандарының
Абдинур Джунусов
Ернур бауырым өз жұмысының маманы
AD
Ashirova Dinara
Ужасно🤦♀️ тек телефонмен блог тусирип рекламаны олтиреди, барсан турады футболить етип , сервис ноль
US
Uldana Sadybek
Я медик, и при выборе стоматологической клиники для меня особенно важны чистота, стерильность и профессионализм. Я тщательно выбрала, и в итоге остановилась на этой клинике. Огромное спасибо доктору Бауыржану! Все было сделано аккуратно, без боли.
khan .
Хорошая стоматология все чисто квалифицированые врачи вылечили без боли и качественно
MM
Maksat Mirzakimov
отличная клиника, особенно Ернур братан, знает свою работу и делает все отлично
Dias Askarovv
Доктор Ернур отличный врач знает свою работу лечит безболезненно
Aizhan Auelbekova
Здравствуйте! Доктор Ернур талантливый специалист и отличный доктор 🥰
Alba T.
Доктор Ернур просто топ🔝
кк
ккк ккк
Все прошло быстро и без боли врач Ернур очень внимательный и аккуратный. Рекомендую!
Елдияр Мамыт
Айнур-специалист/мастер своего дела Лет 7 кажется всей семьей к ней ходим,уже как тетя стала😂😁👍
Akerke Saparali
Айдос Аға Үлкен ракмет өзім кішкене стоматологиядан коркатын едім жок проблеманы шешіп жеңіл емдеп берді канша жылап мінез көрсетсемде шыдамдылығына ырза болдым колы алтын жан екен ұкыпты жасайды негізі барлык ұжым күшті ассистент кыз, қызмет көрсетулері өте жоғары ❤️жане тазалыктары тоже 1нші орында
Botakoz ~
Өте күшті клиника, барлығы ойдағыдай шықты!