Grand Аlem Banquet Hall
Банкетный зал
n .
В восторге
Жаман пікір жазып жатқан адамдар өздеріңіздің тойларыңыз болып қойғансоң арттан ондай әңгіме керек емес той біткенсоң ой рақмет күшті деп алып жаман сөз жазып не надо!)
7 посещений
Зор тойхана екен
ЕЕ
Ерке Ерке
В восторге
Қамыр жаятын әпшелерге рахмет,Беш өте дәмді қамырды езбей сүзіп алған!!! Брокколи салаттарыңыз ұнады!!!
mmimmi _
В восторге
Были в этом банкетном зале в один день сразу на трёх тойах, и мы все остались в полном восторге! Организация на высшем уровне, всё было очень чётко, красиво и комфортно. Отдельно хочу отметить салаты — они были просто невероятно вкусные, прям всем очень понравились. Столы накрыты аккуратно и богато, всё выглядело отлично и по-праздничному. Замечательное место, остались только хорошие впечатления!
Гулдана Аскар
Erkebulan Erezhep
👍👍
Albina Kopzhassar
В восторге
очень приятный,классный,большой и ярий ресторан,с входа уже было неописуемое впечатление
ГГ
Гулнар Гулнар
Жақсы жақсы
Айдана Курманбек
Керемет
АО
Айнур Онгарова
В восторге
Дастарханы керемет болды. Әрине той иесіне де байланысты. Официанттары да өте кіші пейіл бәріне көңіл бөлді👍. Зал жарық кіргеннен әдемі екен дедік
В восторге
Топ хорошое место для всех мероприятий
Абылайхан Эрханұлы
Совсем не понравилось
Өте нашар тойхана өзімнің тойым болған флэшкаға тойда түскен сурет минимальный 30 мың прикинь 😂😂 1 жұлдыздың өзі не стоит
NS
Nurbol Sarsenbay
Совсем не понравилось
Тамақтары нашар,админ бала қабылдағанша бәрін істеп берем деп көндіріп алып,той күні білгенін істеді бешбармақ қамырыда еттеріде нашар,холл ыстық холлда отыратын дивандары жоқ сіздің тойға дейін келеді деп алдап,аккустика 0 .Бір жақсысы официант қыздар админ қыз жүгіртіп жүріп қызмет істеп берді.Туалетін иісі өте жаман.Бағасына сай кемиді ештеңе
Nurik .
25 і күні кішкеньай залда 7 столда офицантка болған қызды іздим
Nazerke G1lymkyzy
В восторге
Прям супер,меним столыма караган Балнур деген офф вообще топ!!стол тап таза суйкымдыыы озы приятнаяяяя
Shugyla S.
Оф грубо жауап береді)
mimi 😝
Оффтары грубый
Нұркелді Жанай
Күшті тойхана
⚜️DAKE ⚜️
Совсем не понравилось
Обслужевание 0 просто дно. Офицантов не можешь позвать. Улучшите обслуживание. Либо возьмите опытный офицантов:(
РС
Ainura Usenova
Эъ до олар
Serikzhan Bekov
В восторге
Кажется недавно открылся. Пока ничего немогу сказать