Aiken
Бутик женской одежды
Арайлым Рыскулова
Бүгін осы магазинге бардым, сервис топ❤️ қыздар рақмет😘 Ассортимент, выбор өте көп екен. Ұнатқан моделімді осы магазиннен таптым, всем советую. Гулнур деген консультант кызға ерекше рақмет, видно что любит свою работу. От души предлагать етті🥰
NA
Nargiza Abdrashitova
Этот бутик самый любимый 🥰 у меня. Здесь я нашла свои самые классные и неповторримые платья от бренда Kameya ❤️ Всегда есть чем удивить клиента и найти платье 👗 на даже самый капризный вкус💯❤️🔥
Мерей Мусабек
Самый любимый магазин в Шымкенте😍 Всегда беру. Ассортимент хороший, цены приемлимые. Иногда беру онлайн, всегда отвечают быстро и доставляют во время. Продавцы вежливые❤️
Нунька Найман
Сегодня приобрела платье в ТЦ Юг сити, в бутике Aiken brand. Продавцы помогли с выбором, подобрали классные образы😍 Очень довольна покупкой, сделали хорошую скидку. Спасибо большое девочкам💐🫰
Ұлданай Сман
Мой любимый магазин🤩 Сервис и обслуживание на высшем уровне. Цены ниже чем в других магазинах.
ЗК
Зарипа Керимкулова
Юг ситидегі ең күшті бутик! Осы бутикке бола барамыз. Киімдері әдемі, сапасы да керемет. Әр сезонның хит киімдерін осы бутиктен табамын.
МО
Молдир Отарбай
Шымкенттегі топ магазин😍 Қыздары да молодец, көп магазинге барып жүрміз. Консультация жасамақ түгілі, орнынан тұрмайды да. Киімдері де ерекше, ещё басқа магазинге қарағанда арзан!
ЖТ
Жадыра Тойшиева
Шымкентке барган сайын, осы магазине кирмей кетпеймиз. Киимдери ерекше. Онлайн консультанттарына да коп рахмет. Барин тусиндирип, размерин дал салып жибереди. Сарыагаштан Жадыра клиентка☺️
ША
Шугыла Абдуали
Кеше барып, киініп қайттық. Продавщицалары молодец. Күшті образдар подобрать етіп берді👍
Шахноза Абдирасулова
Ужасные консультанты,клиентке қалай обращение жасау керектігін білмейді! Бүгін 20:30да болдым магазинде сізге сәйкес келмейді деп мка размерді бермейтұр мен с размер кием десемде. Артынан бағасын айтып қалтаң көтерема деп. Не обращение бұл? Жартық киім беріп штраф төле деп тұр,сол 1000тг буйырсын сендерге🙌🏻