Uly Dala
Бизнес-центр
В здании
Службы
Aidana Daniarova
25- кабинет проста супер😍 Очень понравилась работа мастера Аяжан. Мастер очень приятная, общительная… Наращивание ресниц прям супер ұнады 😍😍😍
korkem Omarova
2 этаж 8 кабинет Диана прям кушты ыстейды😍 Толкын тоже классные реснички делает
6 посещений
Akni Erzzhanovaa
30 кабинет Мастер Актоты😍😍😍 Касымды прям кушты жасап берды всем советую
НА
Назгүл Агментаева
Азиза өте күті жасайды екен прям таза тиянақты ішіңде пыспайды екен🤣🤣 идялный жасайд прям күшті ұнады маған
Adekam 💙
вроде мелочь, но так приятно☺️ спасибо Айым, за прекрасную работу, за уют что она создала, и комфортную беседу. всё аккуратно, красиво, идеально😘 ещё и моей сестрёнке сделала, спасибо люблю❤️💋💋💋 @ayash_beautystudio 🫶🏻
G .
3-этаж 22-кабинетиеги ШАПАГАТ(lash_shysandi) Не советую работасы ужссс прям 😒 КОЗИМ АШЫП КАБАГЫМ КЫЗАРЫП КОЗИМДЕ ДУРЫС КОРМЕЙ КАЛДЫ УЖСС ЕЩЕ 2 рет жасатым 1 апта болмай бари тусип калды ЕЩЕ ОЗ КИРПИГИМДЕ ТУСИП ЖАТЫР Баска мастер истегенде ваще туспейтин кызармайтын ауырмайтын❗️❗️ Даже пучковой мундай калын есем еще кисык жабыстырган самый самый ужасный работа и мастер тож🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Дана Шанкеева
25 каб мастер Аиым ренжімеңіздер бір күн болмаи тырнағым сынып қалды бүгін сынды ,кеше істеттім бүгін тырнағым сынып қалды 7к ға істеттім ито дизаин жоқ маған 3 тен аса ұзындыққа 1к қосылады деді сосын мен 3ке жеткізбеи істедім сүитсем 2ден асса 1к ,3 тен асса тағы да 1к ,екен біріншірет көріп тұрмын длинаға да дизаинға да ақша алған адамды сосын дизаин істетпедім ито 7к ға мүлдем саикес келмиді сынып отыр 5 не карпаративім бар еді бір күн болмаи сынып отыр амал жоқ басқа жаққа жасатуым керек енді тағыда бекерге 7мың теңгем ауаға кетті
Ару Кааа
3 этаж 19 каб Ұлжалғас мастер топ деп😍😍😍❤️
gulnaz berikovna
Мастер Аяжан лучшая😍😍
Aiman🤍 ...
Мастер топ ❤
ГА
Газиза Абдрахман
Мастер Айзат просто лучшая 😍😍😍😍😍 очень приятно и приветливая 😍😍💗💗💗💗 3 этаж 27 кабинет
symbat_ 🤍
Благодарю мастера Аяулым за такой чудесный результат❤️
Almirrr🌘 .
3 этаж27 кабинет мастер по ногтям Банур ❤️ Работа очень аккуратная, профессионал своего дела.
NRS BRD
Мадина Мамыр деген кірпік мастері ақшасын қайтармай жүргеніне 4ші айға кетіп жатыр🤦🏻♀️100мыңға кірпік оқытып қасына 50к қоссандар жаныма алып қаламын деп еді Оқып болғансон аумау деп шықты жарайды алмасаңыз 50к қайтара салыңыз деп едік жарайды деп кунде сылтау айтады менен 50к касымдагы кыздан тағы 50к.Мен кушти мастер анау мынау десем нагыз екижузди озине не керегин блмитин адам.Қарғыс алғанша адал болып алғыс алмайма!
Медина Ахмеджанова
29 каб самый лучший мастер Аяжан просто уау😍😍😍😍😍
Karakat Ashimova
🥰🥰🥰
Виолетта Морозова
Я пришла только сюда ради своего мастера, ну что говорить о самом бизнес центре. На меня в уборной чуть не напала уборщица потому, что увидела у меня в кармане IQос. Но это моя вещь я ношу её с собой, не обязательно мне её курить тем более в её туалете. Отвратительное поведение
Кнопочка Нян
Крайне не рекомендую. Мастер курит вейп прямо во время работы с клиентом -полное отсутствие профессионализма. Маникюр сделан неаккуратно, работа выглядит некачественно. Кабинет 33, мастер Мадина. Потраченные деньги и время. Лучше обратиться к другому мастеру, даже если придётся потратить больше денег-зато вы получите качественную услугу и аккуратный результат
Айназик .
3 этаждағы 27 кабинетте мастер Аякөзге бардым ламинирование ресниц және мусульманская коррекция,бәрін аккуратно стид, адамға вежливо сөйлейді, результат өте күшті, советую баруға😁
Улжан Семсер
2 этажда лед наращивание кирпик жасаткам жасатканыма окинип калдым 2 ай турады дегендери отирик .И 3 сагатта арен жабыстырып битти кисык кисык кылып .1 жарым аптадансон бари тусип калды .оте нашар.Биринши рет жабыстырган едим лед наре енди осылардын кесиринен жасатпайтын болдым .оданда кадимги наращивание истетип журе бериниздер баска жактын мастарлерине
Дидок Дидок
28 кабинет қыздар дөрекі админыда аузына келгенінін айтады опыт жок кірпік түсіп калды 1 аптады уйят опыт болмаса неге істеп отыр 15 к істиді сол ақшаға жарасада 1 аптада түсіп калып ужыс ужыс 😏😏
Аisulu .
33 кабинеттегі Айжан деген мастерге осы 1 апта бұрын маникюр жасатқанмын қазір уже түсіп жатыр ужас қой қыздар🫡
me Chvk
27 кабинет Мастер Аякөз лучшая , делала у нее ламинирование бровей, вышло шикарно, прям как я хотела 🤩
Symbat Bekmyrza
sb_beauty_shym Очень понравился салон! Мастер работает аккуратно и профессионально. Маникюр держится долго, я очень довольна! Спасибо большое!😍✨
Акбота🤍
Өте керемет маникюр істеді маған унады ,өте аккуратно , іші салқын жазға өте жақсы ,27 кәбинет Жаннұр апай өте керемет істейді советую !! Спасибо большое ❤️
Айгер ❤️
Нет лифта, лестницы неудобные,
Юлия Филиппова
Пришла на ресницы. Испортили. Нахамили. Вырвали при снятии своей же работы.
Aknur Saipnazarova
magic_nail просто ужс істейді мастерлері өтіріік жасайды,уақытты босқа алып
Аlina __
Улда 25 кабинет өте күшті жасайдыы прям Аяжан мастер 🔥🔥🔥🔥
ШЕ
Шакиза Есенбай
Аяштың салоны 25 кабинет супер қыздары сыпайы өте 👍 Жасаған жұмыстары прям идеально😍 Рақмет қыздар🫶🏻
Zhansaya Tuzelbai
3 этаж 27 кабинет Нұрилла деген қыздың жұмысы ұнайды. Жасаған кірпіктері ұзақ тұрады, лами да жасаттым почти 2 ай тұрды. 3-4 бардым. Жұмысы ұнады
8 посещений
💘 💘
Маған 3 этаж 26 кабинетте отыратын Гүлсезім қатты ұнайды, кірпікті прям күштііі істейдіі😍 2 рет барып істеткем, қатты ұнады. Даже қандай кірпік жарасатынын біледі.
Asylai Alimzhankyzy
3 этаж 26 каб Айзере мастерге ешкашан маникюр жасатпандар проста ужасно жасай алмаса айту керек 1апта болмай жартысы сынып даже түсіп жатыр
Мариям Сапаш
27 кабинет мастер Аякозге ракмеет🫶🏼 Каспен кырпыкке ламинирование жасаткан едым, катты унады. Всем советую девочки👍
Диди💕 💕
Мадина апшеге рахмет❤️❤️🫰🏻
dauren. kyzy
Айжан безответственная,грубая
Aizharkyn Aidarbekova
22 кабинет Акерке мастер вообще огонь 🔥. Наращка жасаттым прям идеально істеді🥹💔💔. Тап таза, нәзік, общительная девочка спасибо вам. Атмосфера кушті болды, музыка тоже кайф.
Kazyna Maratkyzy
3 этаж 25 кабинет мастерлеры кушты жумстары таза 10/10😍😍
akosy .
Улболсын деген мастерге маник жасаттым 1 ай турды, тема❤️
❤️ ❤️
27студио Аяулым мастер прям топ. Аккуратно, өз ойымдағыдай жасап береді как всегда. Тек Аяуға сеніп тапсыра аламын ☺️☺️☺️
b.
balym .
тема
Балауса Желеубаева
👌🏼
Symbat ❤️
Мастер райхан 3 этаж 27 каб кушты кылып жасап бердыыы
Сымбат Ділдабек
В канун Нового года я ходила делать маникюр к мастеру Асылзат. Работа была выполнена криво и неаккуратно. Когда я попросила переделать, меня два дня кормили обещаниями «приходи завтра», а потом просто заблокировали. Это абсолютно непрофессионально. При этом мастер распространяет слухи об «аккуратном маникюре», хотя мой не продержался даже недели. После блокировки я написала с другого телефона — я была злая, но хотела лишь качественно выполненную работу. В ответ получила насмешки и подколы. Ответственность нулевая. Очень жалею, что обратилась. Никому не советую!!!