MМ Beauty
Магазин косметики и бижутерии
Поможем быстро и выгодно подобрать косметику по вашему типу кожи!
Позвонить
Вакансии
ascon💫 💫
Самый лучший магазин!Все продукты оригинальные!Любимый❤️❤️❤️
Ayana Satybaldieva
Все товары оригинал👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🤍
Yuqubova Navbahor
“Отличный косметический магазин! Очень большой выбор оригинальной продукции, все товары аккуратно оформлены и легко найти. Консультанты вежливые, внимательные и помогают подобрать подходящие средства. Цены адекватные, качество на высоте. Покупаю здесь не первый раз и всегда остаюсь довольна. Рекомендую всем!”
Диана Мауленова
Күләш апке самая лучшая😍😍😍 Күшті консультация береді, барлық сұраққа толық ответ қайтарады! Продукцияларына сөз жоқ😍 доставкасы сапалы әрі тез!🫶🏻 За подарочек үлкен рақмет Күләш апке😘🫶🏻
Aizhan Muratbekyzy
Кулаш топ❤️🤭
Diana Sagyndykova
Барлык продукциялары жаксы,оригинал тез жеткизип берди унады 😍😍😍
Н🤍
Нургул 🤍
Куләш апше топ топ кушты консультация береды маган жеке озыме унайды топ магазиг бары оригинал😍😍
Улжалгас Сейлова
Бұл магазинге мен 7-8 жылдан бері барамын ау қателеспесем. Тек қана оригинал товарлар сатады, сатушылары бәрін тиянақты түсіндіреді😍 Мадина әпке мен күйеуінің ниетіне беріп жатыр клиенттерді адалынан, шын ниетімен осы салаға арналған жандарғой😍🥰 Әрқашан сыйлықсыз қайтармайды Алла разы болсын! Тек осы магазиннен басқаға сенбеймін 100% оригинал и қатты қоспайды бағасын да басқалардан арзан🌸
Жанел Утембай
Консультант қыздарға көп рақмет. Күшті барлығын таңдап көмектесті. Асортимент всегда көп,іздененіңнің барлығын табасың🫶🏼❤️
VE
V E
Самый лучший магазин 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 Всегда радует подарками и скидками , большой ассортимент и вежливые консультанты 🥰🥰✨
аёкаа 🤍
очень классный магазин, давно к ним хожу, оте кушты😍😍🔥🔥
Zhanerke Abilda
Барлыгы оригинал,облсуж топ😍😍 Консультант оте жаксы,барлыгын тусындирип берди❤️❤️
Алтынай Абдиманап
Тамаша топ ❤️❤️😍
Arrushkaa Baurjan
Отличный магазин, хорошие консультанты и хорошо помогают выбрать как уход так и декоративную косметику 🤍
Di S
Отличный магазин,много выбора,консультанты отличные,помогли с выбором уходовой косметики👍👍🥰прихожу не первый раз и всегда сюда же🥹
Sevinch Anarova
Барлығы оригинал күшті барі ұнады🙃
NI
Nurai Ikramkhan
Косметикалар оригинал, керемет
Aisulu Kulman
Бағасы да кочествасыда куштыыы всем советуюю😍😍🥰🥰🥰🥰🥰сервис тоже кушты вежливая🥰🥰🥰
GA
Gulzabira Aleuhanova
Заттары сапалы ,әрі оригинал.Сатушылары сыпай,сервисі жақсы .
~ Умбетова
ұнады советую 🌝🤩🤩
BALNUR 🎀
Осы магазинге үнемі келемін өте ұнады,жаксы консультация берді Бекайымга рахметт😇😇
Айдана Жолдасбекқызы
Кулаш топ топ топ😍магазинде не керек бәріі бар🥹
НА
Нуржанат Арапбай
Очень хороший магазин всем советую оргинальные косметики😍🫶🏻
Макось❤️ A.
Классный магазин,Мадина профессионал своего дела😍 таныстырған заттын барын алып кеттым😂❤️
Жанерке Жумаш
Аружааан зооор апше апше дегенде бәріін алғың кеп кетед екен😂 осылай жұмыс жасау керек молодец 👍 күштіі қыз қымбатрақ төлесін саған🤲😂
BO
Bayan Orazbek
осы дүкен маған қатты ұнады😍Өнімдерінің сапасы керемет, бәрі түпнұсқа, бағалары да қолжетімді. Сатушылар өте сыпайы, бәрін түсіндіріп, көмектеседі. Всем советую💕 Сыйлық үшін рахмет🤗
MМ Beauty, магазин косметики и бижутерии
19 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, огромное спасибо, что оценили 😌 Мы работаем для вас ❤
UA
Uldanai Akbala
Товарлар сапасы унады. Кыздар жаксы кенес береди. Постоянный клиент боламын енди
Аяу …
Достаааар mm_beauty самый классный косметика дүкені!себебі мен басқа қалада болсамда әлеуметтік желіні жарып жатқандықтан қызығып заказ беріп көрдім,ватсабтан жазғанда бірден жылы жүзбен жауап беріп,сыпайылық пен күшті советтер айтып өз кеңестерімен бөлісті!а еще әр клиентті қуантып арнайы скидкалар ойнатып жатыр екен!менің уходкам небәрі 20 000тг ден асқаны үшін маған Charlotte тың контурын сыйлыққа берді!Представляете уаау айтарға сөзім жоқ!😝👌🏻менің консултантым Кулаш🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻спосиба вам💋😍
𝑺 𝑺
Просто супер😍😍😍😍😌
ББ
Баян Байбосын
Сервис просто классный! Кулаш помогла с выбором, заказ оформили быстро, ещё и подарок сделали 🎁 Очень довольна! 💖.
Салтик Салтик
Кулаш консультант прям вежливая. Спасибо за выбор. Прям ұнады заттарым
Merei Zhandarbekova
Кулаш консультант 2 сағат онлайн таңдасып көмектесті👍🏻😍 Тек оригинал косметика осы ММ beauty да🥰 Рахмет үлкен😇
Төлеген Айдана
Консультанта , магазиндее прямм барлығы күшті😍😍😍🫶🫶🫶
Moldir Abdibek
Прям супер всегда покупаю здесь
ТА
Тоғжан Алпысбай
Простоо ваууу😍😍😍❤️❤️❤️
🤍 .
Прямм унады барлыгы,алыс жерден калай келед деп уайымдап едым,оказывается не надо было,рахмет сыздерге,енд постоянный клиентка болам🥹🥰🥰🥰🫶🏻@mm_beauty.kz топчик🔝❤️подарок тоже косып бередыыы😍😍😍
erbolovnaaa .
Все продукты очень качественные и классный.Всем советую.
Венера Бакытжанкызы
Кулаш есімді қызға рахмет,көп көмек берді сосын өзі бір милашка екен😍♥️.Есімін специально сұрап алдым ұнағаннан👏🏻.
Өте күшті заттары алуға стоит 🔥🔥🔥🔥келіп алып көрсеңіздер болады алуға тұрарлық заттар баар өтее күшті😍😍😍
Аида
Спасибо большое за товары! Всё очень понравилось. Все продукты очень качественные и по приемлимой цене. Всем советую.
Al
Azoda l l l l l l l
Рахмет бәрі қатты ұнады выбор көп , жасауымды толығымен осы жерден жасадым ❤️💋💋💋
ББ
Бот Ботс
Күшті магазин😍 бағалары салыстырмалы түрде арзан екен👍👍👍🌹
Балжан Артикова
Магазин просто пушка💋👍👍👍
sevinch mirzhalova
Хороший выбор добрые сотрудники красивый маназин все супер
Я всегда покупаю косметику здесь, и знаете, сегодня консультант Аружан нашла всё, что мне нужно, и очень хорошо проконсультировала. В других филиалах консультанты не такие приветливые. Даже когда я была в Кунаеве, это ощущалось. Поэтому, даже если далеко, теперь буду ходить только в Туркестанский филиал и только к Аружан.
MМ Beauty, магазин косметики и бижутерии
16 сентября 2025, официальный ответ
✨ Спасибо вам за такой подробный и душевный отзыв! Нам очень приятно слышать, что вы всегда выбирает…
Аружан Калдыбекова
Қызмет көрсету өте жоғары🫶🏻 Консультант Аружанғаа көп рахметт,көңілді ашық жарқын түсіндіріп совет береді❤️
Aigan 🤍
кушттыы тусындырппе алугаа совет бередыы ,барыы комфортный и жылы адамдарр,келып алуга советт беремын 😘😘
Динок ✨
Продавщица очень приятная😘😘 спасибо за подарки жандарыыым💋
stksm _
Обслуживание просто супер👍🏻👍🏻👍🏻
Макпал Жанай
Керемет дүкен катты ұнайды маган😻😻😻 Сатушыларыда өте күшті