Avgan
Ахи .
Кароч не советую! Вопше нашар
MA
Medeu Algabek
Мен жүргізген кезде жақсы ет автомат бұзылмаит зор іститің ет атсенка құлап кетіпті көке
Caspersky .
Нашар жер! Іші тар, қысылып ойнайсың, не советую! Лучше страйкбол nomad деген жер бар , сол жақ зоор! Да , и кстати , они удаляют плохие комменты в Инстаграмме.
اﻧص ألفوسفأي
1 жұлдыз көптік қылады
Бакберген Аманкелди
Крч тас атстыкпа брбалего мына жердегы жаксы отзыв келсп алганба брбале
Ораз Қожа
Автомат нашар оқ біресе ұшады біресе ұшпайды 6 адамға болады одан артық тар болады
a
aibar.ulyzhuz
кушти демалыс болды барлыгы супер
Abzal Duisebay
На войне не нужны трусы )))
ДД
Данияр Дулыбай
Нағыз ойынайтын жер екен мынадан кейн шетел-метел не надо.
AD
Algabek Duman
Жақсы демалыс болды 🔥👍
ZS
Zhandos Sultanbekov
Нағыз активный отдых👍🏻
Магжан Абубакиров
Жақсы керемет жер, уақыт өткізіп келуге, жігіттерды апарып алып зорға шығарып алып кеттім, керемет адреналин қысқасы 🧨🧨🧨💪🏻👳🏻♂️
Baga .
Оте керемет ойын сауык орны, адреналин алуга стресс снимайтетуге таптырмайтын орын. Скидкасы бар, уйымдастыру барлыгы конилден шыкты, ойын каруларыда шынайы, форма жане маска бари уйлесимди, керемет.
ИА
Исахан Агабек
Керемет ойын екен ұйымдастырушы мықты как спецназ нағыз адреналин алатын жер 👍👍👍
СА
Сая Алғабек
Хорошо провели время с друзьями, еще дали скидку, инструктор вежливый 👏