Ozgeshe spa
SPA-центр
Manat .
Керемет зор демалып қайтасың келсең өкінбисің. Айдана әпше керемет массаж істеп береді 👍👍👍.
Нургуль Салыбаева
Условия жок
Улдана Оразалы
Мамама барлығы ұнады Айдана апке күшті жасайды. Көп рахмет, тағы да келеміз😍😍😍
NU
Nursultan Utegenov
Унады
Bota Moldakhan
Спасибо😍🥰
Акерке Т
Керемет спа орталық Өзіме қатты ұнайды 3 рет бардым Жапон массажы да багуа массажы да 👍🏻
balu
блииинн өте керемет, қолдарыңыз дерт көрмесін 💕💕💕💕☺️☺️☺️
AА
Aidana А
Атына сай СПА. Керемет! Маған ұнады😻
NM
Nargiza Musaeva
Классное место, приходите девушки❤️🤗🫶 Мастера своего дела 🤗❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Толганай Сауыт
Жақсы бағасына тұрарлық🫰 интерьерин жанартса вообще прекрасно
ГД
Гулжайна Дауренбек
Клиенттерге карым катынас нашар, тел алмайды, ватсап инстада ответ жазбайды, өзім таңдап бармас едім, сертификат сыйлағаннан кейін жазылғым келген, ответ кайтару үшін 2 күн жүрдім, телефонмен грубо сөйлеседі, запись күні барсам біз сізді жазбаппыз кешіріңіз деп тұр
ГИ
Гуля Идрисова
Өте керемет демалыс болды, қызмет көрсетулері тамаша
Nazym Armankyzy
Өте керемет болды қыздарға рахмет💋
Azhar ~
Оте керемет жер 😍 Барсаныздар окынбейсыздер 🙌🏼
Өте керемет болды😍мен барып керемет демалып кайттым,қызметтеріңіз ұнады😍😍таза әрі сапалы барлығы.енді унеми осы жерге барамын
Ayaulym .
Анам екеуміз өзімізге демалыс арнап бардық.Бізге өте қатты ұнады,мастерлерге алғысым шексіз🙏🏻🤍 Барлығы өте жоғары деңгейде болды,кәдімгідей рахаттанып қайттық🥰 Енді тұрақты клиент боламын❤️
ЖТ
Жан-Ару Тәттілері
Өте керемет!Қыздарға Алла разы болсын!
Балжан Калиева
Все бы превосходно отличный сервис . Массаж головы, спины, ног, рук. Помыли и высушили и еще напоили чаем с конфетами. Приходите все советую. Хватит жалеть для себя.
Аяулым Сабирова
Моя мама пошла ей все понравилось раслабилась!
КШ
К Ш