Nurtas
Ресторан
1.9
1.9
Аңсар Алтынбек
Барауға кеңес бермимін... Арттан қатты өсектейді персоналдар әсіресі админ, қатты груби оданда барып самса жей салған артық базардан...
Sektor 🫀
Персонал грубый еда невкусный как носки фигня👎👎👎👎
Д🤚
👎👎
Есiмхан Бейбарыс
Келетін жер емес 👎🏻
Erbol 🔥
Онша емес екен обслуживание нөл офф клиенттерге сөз қайтарды келуге кеңес бермимін🤢🤮
Ерасыл Карим
Не советую
БЕ
Балнур Есиркепова
Масқара жер екен, заказ берген тамақ 1 сағ әзер алып келді одан қалса екінші адамның тамағын алып келмеді ұмытып кеткен кешірім сұрауды мүлдем білмейді,мәдениеттен жұрдай! Сыйлы қонақпен барсаң ыңғайсыз жағдайға түсіретін, дөрекі админстратор, менюдағы баға мен қызметтері сай келмейді. 1 бакал кішкентай сынғанға 1500 екен 1000 төлейсің дейді, жалпы кез келген кафе рестоларда менюда бағасы жазылады бұлар түріңе қарап айтады екен! Тұзсыз тамақ әкелді жарайды деп тұз сұрадық 25 мин зорға әкелді даяршылары бала ойнайтын залда жүр аяғын киіп қолын да жуған жоқ келіп тұзды ұмытып кеткен, бүкіл залды іздеп тұз таппай асханаларынан әкелгенше тамақ суып қалды, меніңше алдымен халыққа қалай сөйлеуді, қызмет көрсетуді үйрену керек бұларға
ГС
Галымжан Сахаев
Бұл типа ресто бар екен,ужасс жұмысшылары админ бәрі өз жұмыстарын білмейді. Даяршылардың қызмет көрсетуі өте төмен деңгейде, келіп тамақтануға кеңес бермеймін! Зиг-зактағы қызмет бұларға қарағанда жоғары деңгейде! Адаммен сөйлесуді білмейді! Шынайы пікір!
Аика Аика
Обслуживание нашар сөзім жоқ. Баламның туылған күнін тойлап барған едік тағамды жарты сағат күтіп отырдық подача жоқ әр қайсысын бөлек бөлек өзіміз айтып алдырттық то анау жоқ, то мынау жоқ. Онымен қоймай тамағымызды ауыстырып әкелді оны қойшы дедім,енді салаттан балықтың қанаты шықты вообше не советую. Администрация өте нашар
А.
А .
👍🏾
AiGerim Orazali
Халал заведение, гибкий график работы, хороший сервис, кухня разнообразная, новое заведение, приемлемые цены, Благодарю Ақансері за теплый приём, за отличную работу!
NA
Nazerke Alibek
Өте күшті тамақтары салаттары өте дәмді 😋
Альфия Касымова
Ужасный администратор, не порядочная
KT
Kristina Tleubayeva
Ужасный админ
РЕ
Рауан Есенаманова
Қызмет көрсету өте нашар. Администратор дөрекі, жұмысын мүлдем білмейді
БМ
Ботагоз Масалим
Если персонал некомпетентный, замените! Почему клиент должен страдать?! Тем более вся вина на администраторе заведения! Никому не рекомендую!!!! Потратите нервы и здоровье! Лучше в это заведение не обращаться!!!!!
Aigerim Abdukamalova
Ужас персанал Администратор грубиян еда ужасное
Asel Kazhigereeva
Ужасное обслуживание👎 не советую
ЖС
Жанар Серiк
Не компетентный персонал , не советуем
ЗО
Зарина Оралбекова
Ужасное заведение! Безответственный персонал!
Мира Арыстанова
Админ Назира,без ответственный человек!!! Не советую обращаться в данное заведение!!!!!
Айзада Алпысбаева
Ужасное заведение, не рекомендую , деньги на ветер
AM
Akbota Mashkenova
Отношение к клиентам ужасное😡 не советую предупредили заранее о случившемся проигнорили по полной
Гаухар Елеусиз
Обслуживание ужасное ,администратор Назира грубиянка ,прошу обратить внимание руководство !!!!
N R
Обслуживание 0, персоналы грубые ..)
МН
Адилхан Шымкентбаев
Өте керемет👍🏻 Тамақтары өте дәмді
EA
Ekenaz Almazkizi
Өте жақсы поворлары кушты дайындайды екен тамакты обслуживаниясы жаксы
С☘
Сако ☘️☘️☘️
Обслуживание 0, персоналы грубые и администрато тоже
Бакдаулет Аскарович
Қызмет көрсету сапасы, караокесі өте нашар. Караокесін қоса алмады, бірақ ақысын алар кезінде каракенің суммасын да қосып төленеді. Өте нашар жер екен.
SRT 080
Провели здесь мероприятие, по случаю свадьбы, к сожалению обслуживание на низшем уровне. Официанты просто по хамски относятся, на просьбы гостей подать приборы, кидают их им на стол. Оформление обещали сделать по современному, но в итоге через месяц на кануне свадьбы все осталось также старомодным. Акустика тоже плохая, что говорят гости не слышно молодоженам колонки пищат так будто динамики порваны внутри, зал сам крохотный маленький но цена за гостей сравним с теми что в Шымкенте. От чистого сердца хочу пожелать вам хорошего управляющего над официантами, и хорошего дальнейшего дизайнера для редизайна.
СУ
Сабит Утемуратов