Центр гипербарической оксигенаций им. Т.О. Орынбаева
Службы
BM
B Mankentbayeva
В восторге
Кезектен тыс кабылдап, барлык ем шаралардыжургизген даригерлер мен медбикелерге алгысым шексиз. Оте мейиримди жандар екен. Аллах разы болсын.
1 1
Нашар
🐹 🤍
Хорошие врачи и медики👍🏼
ДР
Дияра Раимова
Понравилось
Очень грамотные врачи. Оперативно помогли все свое временно . Еда нормальная. Мед персонал вежливый.
РБ
Руслан Байжигитов
Совсем не понравилось
Медеубаева Урзада Ермухаматовна менің әкем 03.11.2025 парталмен ауырханда түседі 05.11.2025 қатты іші қатты ауырып кезекші дәрігерлерге айтады олар ауыруды басатын екпе салып 10.11.2025 шығып жедел жәрдем шақырып 1-ші ауруханаға түседі аппендицит перинатальый 4 - күн бойы жарылған Бас дәрігер Ермаханбетова Мадина Сейфуллаевна Бас дәрігерінің орынбасары Реметов Сәкен Аббасович салдарынан Бурабаев Абдң Анаркулович 25.05.1957 әкем 80 -күн азап шекті ажалына асықандар жатады Орынбаевада санитаркалары да өте дөрекі медбикелері қызмет уақытында телефон шұқлайды Бурабаев Абдиссаттар Анаркулович әкем 30.01.2026 осы күні Орынбаева емхананың арқасында көз жұмды ол емханаға жоламаңдар
Нурислам Мейіржан
В восторге
Мне всё понравилось. Еда очень вкусный.
Zh.Sofiya .
В восторге
Самое главное все и везде чисто,врачи и санитарки вежливые,тихо не шумно во время оказали помощь,спасибо.
Маржан Абжапбарова
Совсем не понравилось
Тамағы нашар, бір грамм ет жоқ . Екі үш кусок болсада салсаңыздар болады ғой.
СЮ
Севара Юлдашева
Спасибо , сотрудникам. Во время оказали помощь
Молдирай Жолшы
В восторге
Жақсы жер, ем алып шықтым тамақтары, тазалығы жақсы, тек 1 ғана әжетхана болғаны болмаса Негізі жақсы врачтары да , медсестралары, санитаркалары қарапайым , мейірімді , өз жұмыстарына жауапты жандар, өз мамандары . Өте керемет , таза, жылы , әрі қаланың ортасында , тамақтары да дәмді.
b
broMura
В восторге
дәрігерлер және мейірбикелер өте жақсы керемет👍
Кайрат Шаменов
Ок!
Arailym Adilkhan
Совсем не понравилось
Дурыс больница емес,апам осы больницадан кетты ауырып дурыс карамайды адам карау былмейдыыыы жоламаныздар
Anarka Amankeldi
👎🏻
ГА
Гульнур Ажбенова
В восторге
2024 ж инсульт алғанмын, содан осы жерде паллиатив отдилениеде ем аламын. Дәрігерлер де, мед қызметкерлер де өте керемет жандар. Неврапотолог Ұлықбек Қалжановичке алғысым шексіз. Өз ісінің маманы, емі қонымды. Рахмет сіздерге еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер 🥰 Алла разы болсын🤲🏻
MI
9 посещений
MD
Meruert Dandibaeva
В восторге
Бүгін толық жатып ем алып шықтым, пульмонология бөлімі врач Зарина Номазкуловна керемет өз ісінің маманы 🔥. Медбике ханымдар да өте опытный екен , іші таза атмосфера жайлы 3 рет тамақ береді өтте дәмді. Рақмет , қызмет көрсету сапасы 10/10 ✅
aru .
Алия Омирбекова
Спасибо что оказали помощь
Даурен Ганиулы
В восторге
Атамның жақсы болып отырғанын көріп қуанып қалдым. Жылдан жылға дами беріңіздер
w0rs_ma1e0[🇰🇿]
Лучшие больницы бесплатно
Любимая Әбиева
В восторге
Дәрігерлер өте мейрімді балаға тез қабылдап тез диагноз дал койды өз істерінің маманы
ШЮ
Шоира Юнусова
В восторге
Очень хороший мед персонал! Понравилось обслуживание быстро четко ясно!
Рабига Абдималик
👎💔😭
Arailym Кабай
:пф4
Ернур Турсыналиев
👍🏻
Бакдаулет
В восторге
Бұл жердегі қызметкерлердің қызметіне бола бағаладым медсестралар охраналар дәрігерлер өз қызметін біледі
Акжибек Бактияр
BA
Barnosh Adilova
В восторге
Когда ехали на скорой папа наотрез отказывался госпитализации. Приехав к ним, он резко изменил свое мнение. Персонал очень вежливый.
Камила Каримжанова
В восторге
Врач Эльмира* очень вежливая, были неотложке она очень хорошо обследовала бабушку, спасибо за заботу🤍
NA
Nurbol Aliyev
В восторге
Әәәә не айтайын … жақсығой болмаса несі жақсы ))
NM
Nazakat Mamirhanova
В восторге
Обратились переломом пальцев девочки быстро обслужили
BM
Bahodir Mahamedov
Дотык
АЕ
Анастас Ефремиди
В восторге
Класс, нам с дочкой понравилось профессионализм персонала и подход к детям, молодцы!!!
Красавчик Красавец
В восторге
Здравствуйте! Во первых чистота во вторых хорошие врачи мед сестры, здание новое и обслуживание супер. Потому что тама моя Мама лежала и сказала что здесь супер!!
6 посещений
Ольга Воеводина
В восторге
Грамотные врачи! И хороший уход за пациентами!
6 посещений
БА
Балнур Аширова
Не понравилось
Палата чистая , тех персонал и врачи вежливые но иногда суют свои правила о котором никто не озвучил Минусы Уборный общий Отдельный ванны нет , рядом с туалетом , если моешься любой может увидеть твои прелести потому что отсутствует дверь Еда проста ужас, как будто не больным а животным готовят , это конечно не вина тех персонала Поселителей и смотрящих за больными за человек не считают что ли , так грубо обращаться Заведующий хороший 👍
ГЛ
Гаухар Липесова
В восторге
Сервис. Врачи очень хорошо и быстро оказали помощ. Все мед персоналы вежлывые , Спасибо им за помощ, И безде чистый , Благодарю
ЛK
Лаура Kалибекова
В восторге
Очень чистая клиника зам глав. врача очень внимательный и грамотный . Решил проблему на месте
Алмира Култасова
Совсем не понравилось
Порталмен барсам орын жоқ деп өтее грубая екен врач
︎⠀ ່ ︎⠀
Жақсы уақытда көмектесті
KA
Klavdiya Aliyeva
В восторге
Огромное спасибо всему медицинскому персоналу за ваш нелегкий труд, профессионализм и заботу о пациентах. Ваша работа бесценна!" "От всей души благодарю врачей, медсестер а именно ИРИСМЕТОВУ ИРАДУ ОЛЖАЕВНУ ВЫ МЕДСЕСТРА ОТ БОГА❤️и весь персонал за чуткость, внимание и поддержку
まなあー ☆
Было средне
второстепенный персонал делает свою работу на совесть но сами врачи здесь халатно себя ведут, отдельно взяла номера 2-х мед сестр к ним я с удовольствием еще раз обращусь но к врачам и собственно в эту больницу не дай бог еще раз попасть 😭
Елдияр Мамыт
зор
M M
В восторге
Приехали на скорой с ребенком, врачу Асилхану огромная благодарность, хороший специалист👍 также медсестра супер добрые👍
AR
Azya Ramazan
В восторге
Күйіп қалған жерді орап, таңып. Ары қарай түсіндіріп берді
СА
Серикбай Асел
Совсем не понравилось
Даже жалко вставит 1 звезд Кеше Пневмание болып түстім флюра тусіріп таза деп температурамды взбивать етіп шығарып жіберді хотя одышка бар кабырғама дейін ауыртып жатр аяқ қолым уйып тұр жөтел бар ознобпен тустім қандай жаман состояниеда тустім көріп тұрып укол салып кайтарып жіберді атын қарауға шамам болмай көзімді ашалмай врачтың атын қарай алмаған екенмін Частныға тусірдім бүгін кт пневмания порожение 16% бронхит осбтруктивный деп берді 66 пайыз өкпе жұмыс ісьеп тұр деді Неге скорыймен жатпадыңыз Сізге амбулаторна ем керек деді Қалай жатасын осындай ешектер отырып алса Ақша бергенді таныстарын жатқызса Мен тубіне дейін барамын астанаға дейін жазам жазатын жерге Уколдарымды алып емделіп өзіме келіп алайын
Saltanat Patisserie
Понравилось
Первый раз встретила очень грубо. Врач реанимации. Потом с сыном был второй раз приняли хорошо. Женщина каре пожилая очень приятная все хорошо объяснила.