Ломбарды
Знакомые займы стали еще выгоднее
РекламаТОО М-ЛомбардЛицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
ТОО М-Ломбард
Мадина1 отзыв
30 января 2026, официальный ответ
MA
Madiar Avazhanov1 отзыв
30 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің жұмысымызды жоғары бағалағаныңыз үшін рахмет. Біз қызмет көрсету сапасын, деңг…
Махфуза Анаркулова1 отзыв
Умида Анаркулова1 отзыв
ВБ
Вася Бояров1 отзыв
29 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим Вас за обратную связь. Будем и дальше улучшать качество наших сервисов и обслуживания. С уважением, М-Ломбард!
Муниса Сатибалдиева1 отзыв
Rukhsona Avazkhanova1 отзыв
АЕ
Айгул Ерменова1 отзыв
22 января 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Керемет пікіріңіз үшін рақмет! Ары қарай жұмыс сапасын жақсартуға тырысамыз! 🔥
РО
Радмир Осадчий1 отзыв
МШ
Марина Шафченка1 отзыв
22 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Огромное спасибо за такой приятный отзыв 🔥 Будем стараться и дальше!
СО
21 ноября 2025, официальный ответ
БТ
Бехзат Турдиматов3 отзыва
20 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптестеріміздің жұмысын жоғары бағаланыңыз үшін рахмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
ВШ
Виктория Шкитина2 отзыва