Центр плова
4.3
4.3
НА
Нурсултан Амангелды
Обслуживание 0,официант кыздар вообще шаршап жур,старшийлары бронь дегенди билмейди алдын ала заказ жасағанбыз жазып ауре болмаган
Мухлиса
Шашлык өте жақсы екен,даяршы қыз да тез күліп кеңіс береді екен
MA
Murodjon Ahmadbekov
Отличный сервис+ куснейший блюда. Чыста и уютна
Илья Ильин
Хороший шашлык. Причем всегда хороший. Если куда и заезжаю покушать в Белых Водах шашлык, то только сюда. Хотя он сейчас не центр плова называется.
Z🤍
Zhanel 🤍
кошмар, официантов нет, гости орут, персонал бегает по кабинкам, а на общий зал не обращает внимание, даже меню не принесли. подождали и ушли, стало понятно что это долгая история и они будут обслуживать только кабинки
Алинур Бакберди
Балалық шақты еске түсіретін кафеғо
Aqerke Doszhanovna
👍🏻
G G
Бізге барлығы қатты ұнады!тамақтары керемет,бағалары да тиімді👍🏻бізге Дархан және Ақниет деген официанттар жақсы қызмет көрсетті!😊
Ordabekovna
Обслуживание 10/10 өте күшті жер советую! Бізді кымбат атты кыз карсы алды,өте жақсы қыз екен👍 жылы сжайсан көңілімен қарсы алды Тамақтары дәмді екен! Шашлык шикі болып шыкты
Jamiko ❤️
Шашлыктері қатты дәмсіз, лимонад мохито отірік базарда сатылатын мохитоны құйып устіне лайм и киви сап кояд бір тілімнен🤣🤣🤣. Вообще не советую👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻. Баруға не стоит.
Алтын А
Бешпармак бермей ак қойыңыздар қара бұрышты коооп сепкен ещё сельдерей қосқан ауыз ашып жей алмадык отдуши
GA
Gulsaya Amirbaeva
Тамақтары дұрыс емес. Ұнамады. Қымбат.
Мариям 🌹
Тамақтары ұнамады, бірақ бағасы арзан емес. Далада +40 град, ал лимонадтары жып жылы, мұздай газды су да жоқ. Чупонча деп алсақ, картошка етпен қуырылған алып келді. Шайдан хлордың дәмі шығады. Бірақ табиғаты әдемі, салқын, тыныш, халал екендігі ұнады
☞ ☜
👏🏼👏🏼👏🏼
Леонид Хачатрян
Кафе Халяль без спиртного не погудеть нельзя даже
СА
👍
Нұрсұлтан Назарбаев
Шашылик шикі келді және 2 сағат күттік тамақ тары өте нашар 🤢😡🤬
Jasyl Droid
Реально вкусная кухня. Плов четкий сочный. Шашлык маринад без излишеств, мясо свежее. Манты с рубленым мясом за счет чего сочные и вкусные💯👍🏼
БС
Бахтияр Сапаров
Өте керемет тағамдары
Diar Nakhan
Тамақтар1 сағатта келеді обслуживание 0
SB
Samgar Batyrxanov
Қызмет көрсетуі 0 бал. Шашлык пісіретін адам заказ алады бірақ ниеті жоқ істемей қоиа салады. Бір заказды шалыкты 1сағат 20 минут куттік ақыр соңы заказ келмеді келмейтін болды. Оформление әдемі істегенін қайтейін өз істеріне сауатсыз,жауапсыз адамдар. Кім старши десек бір-біріне сілтейді. Әлде адам менсінбейма . Муннан келіп тамақ ішу ішін әлде өзбек ұлты тілінде сөйлесеңіз жылдам әрі тез қызымет көрсетіледі...
Евгения Щербакова
Очень жаль , но сюда мы больше не придем . Заказали шашлык ждали 40 минут , нам принесли сырой , мы попросили дожарить . Ждали еще 20 минут и вот фото «дожаренного» шашлыка . Снаружи пережаренный , а внутри красное мясо . Резиновый ,сырой ,невкусный шашлык . Теперь понятно почему все места и тапчаны пустые в самый разгар лета .Испортить шашлык в Аксукенте - это нужно хорошо постараться .
Bunny 🐰🦋
Понравилась тут еда! Заказывала курицу с грибами и гречку и салат ачичук! Очень вкусно!
РК
Рустем Кузтаев
Пришли с тараза спросили все есть сказали все есть Потом заказали окалалось плов нету манты нету лагман нету салат нету которые мы хотели пришлось кушать что осталось Но хотели плов лагман так как название центр плова
Oleg Lee
Телефона нету ? Добавьте . Хотел шашлык заказать ни где нету телефона