Общая средняя школа им. Д. Конаева
Частная школа им. Д. Конаева
ТОО Общая средняя школа им. Д. Конаева
K_K
Классная школа классные учителя.
Шыңғысхан Нұрдаулетұлы
Этот школа мне оченнннь нравится
ZZ
Zlikha Zhakip
Күшті мектеп🫶🏻🫶🏻
aA
ad Anvarovaa🤍
фу
Карим Ирсалиев
Өте керемет мектеп біз осындай мектепте оқуды армандайтын едік енді баларымыз оқып жатыр білімді мұғалімдер күшті
Арман Енкебаев
Өте жақсы мектеп!
Moldiyar Kuvatov
Я 1сентября приехал в этот школу. И думал что это будет не очень. Но когда я заходил внутри школы. Мое мнение уже был другой ! Все ОКЕЙ было!
Aizhan Seid Ali
Өте әдемі заманауи мектеп. Рақмет салған адамға да жұмыс жасап жатқан мұғалімдер мен директорына. Сіздерге көп жетістіктерге жетуіне тілектеспін.
Игорь Продайко
Замечательная школа отличные учителя!
Альбина Б.
Я хочу оставить отзыв об этой школе , но в частности об учительнице Саре Горхмазовне! Очень добрая заботливая внимательная учительница которая умеет находить подход к ребенку, всегда позитивная ,спасибо вам Сара!
Карлыга Токушева
Д Қонаев мектебінде былтырғы оқу жылында үш немерем оқыды.Мектептегі іс-шаралары, білім беру тәсілдері ұнайды.Мектепте оқушыларға барлық жағдай жасалған.Атап айтқанда:бассейін, үйірмелер,үздік оқушыларға стипендия берілді.Асхана жақсы жабдықталған.Ыстық тамақпен қамтамасыз етеді.Айжан Бердалықызының балаларға берген тәрбиесі мен білімі керемет!
Абдуллах Абдусаттаров
Күшті мектеп мұғалімдеріде жақсы өз басым Мафтуна Раушанбековна иСара Горхмазовна сіздерге үлкен рахметімді айтамын
Арайлым Тузулбаева
Әріптестеріміздің жұмысын бағалап кетіңіздер! Назарларыңызға рақмет! 🫶🏻 Оцените работу наших коллег! Благодарю за обратную связь! 😘 Please put your 👍! Thanks for your reply! 😍
БӨ
Бекет Өтеген
Өте жақсы мектеп! Мектептегі білім, тәртіп, оқушылар мен педагогтердің мәдениеті жоғары деңгейде. Балаларға әр тоқсан сайын шәкіртақы беріледі. Түрлі үйірмелер жұмыс жасайды. Ризамыз!
Жанна Омарова
Сеть плохо ловит, инет тупит, свет отключают