Dinara Moldabek
Салон красоты
Amina Askhatkyzy
Очень довольна окрашиванием! Мастер Нургуль внимательно выслушала мои пожелания, подобрала красивый оттенок и всё сделала аккуратно. Цвет получился именно таким, как я хотела, волосы выглядят ухоженными и блестящими. Спасибо за профессионализм и приятную атмосферу!
LZ
Luiza Zhulaeva
Нургуль мастерге шашымды бояткан едим,озиме катты унады.Дал ойымдагыдай тусти шыгарып берди. Оз исинин маманы . Советую
НЖ
Нурлан Жаткул
У мастера Нургуль просто золотые руки. Очень опытный колорист со стажем. Очень отзывчивая, уметь слышать клиентов.
Ди Сейит
Мастер Жупар и Камила очень комфортная, мастер своего дела. Жупар очень хороший парихмахер🫰🏻. Камила очень классно делает маникюр❤️. Этот салон просто любовь
Эльмира Жаткул
Мастер Нүргүл. Қолы гүл сложный окрашеваниенінің мастері. Мінезі ашық,түстер үйлесімін біледі мастер өте ұқыпты,барлық қадамды түсіндіріп отырды көп рахмет🫶🏻
Ayaulym Armanovna
Нұргүл мастер супер😍👍🏻. Тағы да келетін боламын💗🤭
Гулжахан Шыналиева
Мастер Нұргүл өз ісінің нағыз профессионалы! 💇🏻♀️ 10 жылдық тәжірибесі бар, кез келген сложный окрашивание түрін жоғары деңгейде жасайды. Нәтижесі әрқашан мінсіз, түсі табиғи әрі сапалы шығады. Мен бірнеше жылдан бері тұрақты клиентімін және әрқашан риза болып шығамын. Сіздерге сенімді түрде ұсына аламын! ❤️✨
Aida Sharibaeva
Hair stylist Нургул ханымга рахмет .Өз ісінің нағыз шебері – шашымды дәл қалағанымдай етіп жасап берді. Нәтижесі керемет, өте әдемі әрі ұқыпты жұмыс. Міндетті түрде тағы да барамын! 🌸
Сладкая Булочка
Нургуль мастер просто чудо 😍. Цвет пепельный блонд, о которой я мечтала смогла сделать только она, и волосы оставила целые, здоровые! Очень комфортная, видно что горит своим делом! Очень советую 👍🏻
Asem Kaldibay
🔥🔥🔥
Бекарыс Серикбай
Керемет алады шашты барлығы өз ісінің мамандары 👍🏻👍🏻👍🏻
Тогжан Насырбек
Динара жумыстары кушти постоянно барамын
Аида Аида
Парихмахер Димаш ағаға баламның шашын үнемі барып қысқартамыз.Өте күшті мастер .Барып қысқартсаңыздар болады бұрыннан келе жатқан мастер ғой ойларыңыздан шығады деген үміттемін.
А🤍
Асемуш 🤍
Мастер Камила топ💋💋💋 Все очень аккуратно и чисто😍😍😍
Айдана Абдалина
Была у мастера Камилы, делает очень аккуратно, советую 🫶🏻
Merey Kuanyshbay
Димаш аға шашты күшті алады, өте әдемі және өзіңе жарасатындай алады, краш боп кетесіңдер, рақмет, советую сендерге 👍🏻👏🏻
Aisulu Esirkep
Динара мастер оз исинин маманы екен 👍👍👍Керемет келеси жолы тагы барам таныстарым барлыгы кызыгып жатыр жумысы😍😍
ДЖ
Дана Жанабай
Динара мастер топп🫶🏻 клиентпен жаксы сойлеседы шашымды ойымдагыдай жасап берды 10/10👍🏻
НБ
Нургуль Бекжанова
Муж мастер Димаш ағай өте керемет қолынан келмейтіні жоқ неше жылдан бері жолдасымда балам да Димаш ағайға алдырады
БЖ
Багдат Жанабай
Динара Молдабек өз ісінің Хас шебері!
AJ
Aset Janabai
Динара қолынан бал тамған
jj
jauka jarylkap
Массаж жасаттым,білікті өз ісінің маманы екен. Аркам ауырып барғам,аркамды емдетіп қана қоймай ,скульптурный массаж лица жасаттым,бетім жасарып күшті болды. Массажист есімі Жәудір 😘
ОТ
Орынша Турганбаева
Классный мастер Нургуль. Всегда ей хожу,и всем советую. Сладких очень классно делает
Albina Abutalipova
Клиенттерге жайлы дағдай жасап , сапалы қызмет көрсетеді , Динара Молдабектің ,15жылдам астам тәжірибесі бар маман қызмет көрсеткені қатты ұнады 🫶🏻👏🏻
Аксуин Тулан
У мастера Динары золотые руки!!! Сделала шикарную стрижку, подсказала как укладывать и все супер быстро и профессионально!
Bakytzhanuly bakdaulet
Keremet, tamawa✊🏻
Айзат Артыкалы
Өте нашар ұнамады
Aiaru Zhanabai
Мастера супер, работы очень качественные😍
BK
Baxar Kablan
Қызымды апардым садикке жақын ғой шаршап қалмасын деп, үлкен апалар сияқты жасап берді. Ақшасын келісіп алдым алдын ала барған соң басқа баға айтып тұр , адамды алдамаңыздар или администратор жұмысшыларыңызбен келісіп барып баға айтыңыздар Менде халықпен жұмыс жасағам, келістім ба болды сол баға болу керек Мейлі төледік қой, бірақ көңілімнен шықпады
Камшат Кожан
Шашыңызға күшті мастер іздеп жүрсеңіз,Жұпар әпкеге ойланбастан келсеңіздер болады,өте керемет қылып жасап береді,ойыңыздағыдан да керемет етіп істеп береді 😍🫰🏼✨✨
ЖМ
Жанара Мырзаханова
Салондарыңыз іші таза, адемі👍 қыздардың жұмыстары ұнады. Гулнур,Бибигул қыздар ерекше рахмет!!! Өз істерінің мамандары😘
Бекжан Абдалин
Мастер Камилла ,очень быстро и аккуратно.советую 👌😍🥰
Адема Джаханова
Мастер Камила оте укыпты ары адеми кып жасайды 😍салон сервис👍
Диана Койлыбек
Жұпар әпше рахмеет💋 Шашым той біткенше әдемі боп тұрды всем советую☺️🥰 10-15 жылдық стажы бар екен😍
Асель Рапихова
Добрый вечер! Хочу поблагодарить мастера Бибигуль, все аккуратно, чисто, красиво! Всем советую, мастер своего дела!😍😍😍 макияж супер❤️❤️❤️
РС
Рая Серик
Хочу поблагодарить Айгерим за отличную работу! Очень аккуратная, внимательная и профессиональная. Делает всё с душой, результат держится долго и выглядит красиво и ухоженно. Приятная в общении, сразу чувствуется опыт. Обязательно приду снова именно к ней! 🤍🥹
Маржан Санжаровна
Была в этом салоне впервые, делала маникюр у Камилы🥰. Очень аккуратная, вежливая и внимательная мастер. Сделала всё чисто, без боли и очень красиво. Покрытие лёгкое, ровное, цвет выбрала идеально. Осталась довольна сервисом, обязательно приду ещё раз! 🎀💅
Подстригла детей👌🏻 мастер Димаш агай хорошо справился с работой 👍🏻
Тоха Тоха
Қыздар молодец барі ұнады, макияж күшті жасады рахмет❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Гулайым Орынбек
«Салонда қызмет көрсету жоғары деңгейде. Шеберлер өз ісінің маманы, барлық процедураны мұқият орындады. Атмосферасы жағымды, тазалық жақсы сақталған. Осындай сапалы қызмет үшін үлкен рақмет!»
Айдана Шураева
Салон адемі уютно таза, қыздар молодец. Прическа мен макияжым өте ұнады. Бибигул визажист тез әрі таза жасайды екен , көңілімнен шықты рахмет қыздар!!!!
𝒂𝒓𝒖𝒌𝒂𝒂 _
Жупар мастер, очень хорошо делает прическу, до конца турады, буйрасы туспиды, 11жыл стажы бар,советую всемммм🫶🏻💕
ГТ
Гульзада Тузелова
Хороший, уютный салон. Хожу к мастеру маникюра Гульнур. Делает быстро, аккуратно, маникюр долго держится, всегда хороший выбор лаков.
Мадина Керимкулова
Я много лет хожу к своему мастеру Гульнур, куда она, туда я, так , как она никто не умеет делать аккуратный маникюр , который держится долго! Салон уютный, чистый, персонал доброжелательный 😍 Hair мастер Гульнара-мой мастер много лет, была рада что и она теперь там работает😍
КТ
Камила Тулешева
Добрый вечер, хочу поблагодарить мастера маникюра Гульнур😘 как же хорошо она делает свое работу это просто не передать словами, гель держится почти 2 мес всем рекомендую ❤️
ЖТ
Жамиля Тулешева
Была у мастера по маникюра Гульнур🫶🏻🩷 очень понравилось, ювелирная работа все делает аккуратно с заботой. Мой пальчики кайфовали от массажа ❤️ спасибо ☺️ всех благ и процветания 💐
Aselya K
Мастер Гульнур маникюрды зор истиды любой дизайнмен,лучшая просто топ топ падам🫶🏻
Laim L
Хожу к мастеру Гульнур на маникюр. Очень красивая и аккуратная работа.Любой дизайн сделает на все 100
Арна Кемелбекова
Салон отвратительный, клиентке уважениясы жок, грязный. Владелец салона вообще не умеет общаться с людьми. Не стоит, мастера ужасные обслуживание 0. Пошла покрасить волосы и кончики отрезать , вообще не умеют делать свою работу.
MM
Meruert Matkerimova
Айгерім шаш мастері жақсы күшті істеді екен. Биба визажист өз ісінің шебері. Рахмет қыздар!!! Күшті барі ұнады