PakSushi
Суши-бар
ZS
Zhanar Sarsenbekova
Ұнамады! Сеттің ішінде сазан балық бар деп айтқан. Шпроты берді соны мен.
Майра Байсан
Кім не деседе мен жақсы ны жақсы не то ны не то деп жазамын😂 өте керемет бәрі жақсы ұнады. Но мақтауға да қорқасын, мақтасаң бұзылып кетеді көбісі🤪🫠 көреміз енді. Пока что бәрі күшті, смело заказ бере беріңдер🥰
Araika 🎀
Топ топ падам падам🔥🔥🔥
Assel Doszhanova
Очень вкусно:)
Айша Махамбетияр
Мяя куштии Бари улкен болып келдии❤️❤️ Ещё дамдии 🥰🥰
GM
Gulnaz Mutetai
Очень вкусные суши и пицца Всё свежый, аккуратно приготовлено и быстро доставляли . Отличный сервис и вежливый персонал. Рекомендую! Ыстық күйінде тез келдіііі
Nuray Nurmanova
Оте дамды ар апта заказ беремын!всем советую ❤️
Самат Касабаев
Оте
Акниет Тангирова
Доставкасы жылдам екен барлығы дәмді свежий болып келді рақмет🥰
GS
Gulzamira Sultanova
Мүлдем ұнамады. Сушидің Күріші қатты. Фри дұрыс піспей қалған. Сушидің ішіндегі начинкалары өте аз. Өкініп отырмын осы жерден заказ бергеніме
Инжу Кайрат
Пак суши өте дәмді,пряммм зор и свежый адамдарыда споконый,достовкасы тез келеді.Біз 2 3 жылдан бері заказ беріп жүрміз.Чем лайк сушиға қарағанда пак суши дәмі зорр ❤️😋😘совет беремін алыныздар!
QA
Qasimhan Abdali
Заказ қабылдап 3 жарым сағаттай күтеді екенсіңдер.Алдын ала ойланыңыздар
A.
Aruna .
13.12.25 те заказ бергем Сагат 16:29да заказ бергем,заказымды кабылдап алып.Сагат 19:04 болды али жок заказым.Сурасак курьер жолда кешириниз бен катырады.Курьерое звандасак алмайды.не сумдык 3 сагатка тайап барады уакыты.Ожидание 90-120 минут деп кояды бирак.Доставкага акшасында алады.Алганнан кейин уакытында жеткизу керек кой.Жарты сагат болса ещтене етпес 1 сагат даже оданда коп кешигип барады.Казир сушилары суып калса,калай жимын.Менин уакытымды кетирип .Келди суып калган.Пиццалары куйип калган ужс🤧
Нурбек Сатканов
Өте нашар кассадағы қыз 20 мин дайын болады деп заказ алды. 50минут күттік. Не тірлік. Нәшәр
Elena Shulzhenko
Самые вкусные роллы ❤️и очень быстрая доставка. Спасибо вам большое.
SHIN__ TATSUOKO
Часто заказывала до переезда.Вкусные суши
KS
Karolina Sevchenko
К сожалению, привезли неверный сет роллов. Операторы не извинились и не помогли решить проблему. Самый ужасный сервис в Шымкенте про вкус вообще молчу🤢
AB
Aruzhan Begaliva
Ужасное качество еды. Роллы невкусные, крылышки подгоревшие, продукты несвежие. В блюде даже попался волос. Очень разочарована👎🏻 И вообще это не тот сэт который мы заказали взяли деньги а принесли дешевый сэт
M
Moldir
Рахмет,свежый болып келді,дәмді!
Frangiz Husanova
Спасибо большое очень вкусно доставили хорошо и вовремя очень быстро Филадельфия вообще отлично очень приятно красиво украсили нам всем понравилось мы довольны спасибо большое ещё раз👍🤗
Qwerty077 …
Доставка от двух часов(((
Н
Назым
Очень вкусно, но внутри холодно чуть было
Togzhan sh
очень вкусно
Krezi Kriper
Мен бұл жерден бірнеше рет суши заказ бердім, әр жолы өте дәмді болып келеді! Өте майлы, сочный, ішіндегі салмасы да өте көп — ештеңеден қашпайтыны бірден көрінеді. Роллдар тойымды, жаңа әрі керемет дәмді. Бұл — суши заказ беретін ең сүйікті орным, сапасы әрдайым жоғары деңгейде! Я не раз заказывала здесь суши, и каждый раз они просто восхитительные! Очень жирные, сочные, с огромным количеством начинки — прям видно, что не экономят. Роллы получаются сытные, свежие и невероятно вкусные. Это моё любимое место для заказа суши, всегда стабильно на высоком уровне!
ГО
Гаухар Оспанова
Өте керемет свежий барлығы өте дәмді доставкасы тез келеді ыстықтай алып келеді өте қолжетімді бағада үнемі осы жерден заказ береміз барлығы керемет 🤗😋😋😋
Dinara Kenenbaeva
Рақмет көп көп фотодагыдай келді👍 Прям свежий,дәмді керемет👏 Барлықтарыңызға кеңес беремін🙌
Өте нашар ащы чикенде фриде ақшасына тұрмайды дәмі нашар алмаңдар Фри өтеее ащыыы жи алмайсың сушида кремі көп
Эльмира Инибекова
28.11.2025 күні сеть заказ бердік заказдары кеш келді суып қалған,крылышкилерінеде фриғада соустары жоқ,вечно заказ берсек сондай
Алина Джанташ
Спасибо всё очень вкусно и быстро привезли 🔥🔥🔥🔥 Вкусные роллы и пицца
НА
Назым Аймуханова
Всегда свежее вкусное все! Доставка всегда во время! Рахмет улкен!
Erke ❤️
Өте керемет, дәмді ,сушилары керемет
ХА
Хасият Абдураимова
Оте керемет paksushi мы уже берём 2 года уже у них на праздники на день рождение гостям нравится и курьер тоже хороший суши приходит горячий ❤️
Ахмет Айтолқын
Обслуживание ноль!
Madina Irazbek
Өте дәмді алындар өз бағасына стоит күріштері нежный
ТА
Таншолпан Амангелдиева
Прям вкусняшки во рту тает,уже 3 жыл осы паксуши клиентакамын,как всегда 10из 10! Кому как бырак именна мен берген заказ идеальный болып келеды,сочный свежий молынан истеп береды. Ценасы не завышенный😍 паксуши жумысшыларына поворга 10/10👍😮💨
ЖO
Жамал Osken
Масқара ұятсыздар сағат 10.30заказ бергенмін кәзір 12.54болды жоқ!!! Жауапкершілік 0. Жазссаң жауап бермейді!!! Дендроопарте 3баламмен әбден әуре қылды!!!
Аружан Анарбекова
Самый быстрый доставка и самые вкусные суши , пицца и бургеры у них
ПК
Паша Караибрагимоглы
Самые ужасные сушы! Сеты не соответствуют не в чем . Цена тоже. В инсте одно цена на чеке другая цена. Больше в жизни не буду нам брать сушы.
Asylbekovvv
Обслуживание ноль фри онша ғмес дәмі жок чикеныде дурс пыспеген👎
ЖА
Жанара Адельбекова
Мы любим Пак Суши ,пак суши это вкусно ,быстро и качественно 😍😍😍😍суши тают во рту 😍крылышки хрустящие ,пицца вкусная аппетитная 😍😍😍
AliX
Сет "чё там", 60 штук суши 1 пицца, кола, фри. Бар болғаны 5500 теңгеге. Чё там ба? Жеткізу тегін
Жансая Сайдуллаева
Суып калған пицца жабысып қалған ба алынған жох ешқайсысы ыстық келмеді бір жарым сағатта келді
ЕЖ
Ербол Жусипов
Суши пицца бари дамди багасы да зор👍👍👍
Асима Бертебаева
На доставку не вкусно вообще. Риса много, рыба такая тонкая, что просвечивается. На фото все красиво, в живую совсем другое. Курица в саше твердая и безвкусная. Короче весь сет не вкусный. Пицца более менее. Гункан не с лососем, а с крабовыми палочками. Ожидание/реальность
Айгерим Байбекова
Өте керемет унемі уйге пак сущи заказ етеміз бугін жумыста кыздармен алдыртып жегенде дәмі деген керемет ыстық күйінде әрі тез арада келді. Істеріңнін берекесін берсін.
НБ
Нурали Байжуматов
Администрация девушка при входе уже невежливо встретила по прасили мену спросили какие есть сети сказала в Инстаграм смотреть
ББ
Баян Битенова
Дәмді екен😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Жанерке Талгаткызы
Спасибо было очень вкусноо, Бота лучшая🫶🫶🫶
sophie k.
доставили быстро, роллы аккуратные, пицца горячая и вкусная 💕🫶🏻 будем заказывать еще
Улбосын Тургын
Пицасы піспеген, чикенінің түрі анау 🤮🤮🤮көріп тұрғандарыңдай бырақ сушилары жақсы👍🏼