Abu Kids
Магазин детских товаров
МН
Меруерт Накен
Самый классный магазин,для детских товаров, широкий ассортимент парень Канат, молодец, все что надо было нашел вовремя, у Нас как раз было мероприятия выручили.
Makosha Yeregenova
Күшті жер барлығы бар,сатушы агайга рахмет түсіріп берді Алла жұмыстарыңызға береке берсін❤️
NT
Nurislam Tuyigynbek
Бағалары арзан екен👍
Makezhan
Қалада ең арзан детский товар, сапалы және бағасы да тиімді. Кенес беремін
MB
Madina Bertay
Өте жаксы магазин. Астында 2 адам негатив отзыв жазыпты, биз унеми осы магазиннен аламыз, заттары качественный и багасы да кымбат емес баскаларга караганда
Балжан Сахова
Өте нашар магазин. Ешкімге кеңес бермеймін. Лучше басқа жақты көріңіздер. Мен велосипед алдым 2жасар балаға. Ол жақтан кеткен соң жарты сағ өтпей жатып ақ педалі түсіп қалды. Сойтсем педаль тұратын жері брак па солай түсіп қала беретін бос екен. Сол алғаныма 20 мин өтпей тұрып ақ айтып едім басқасын алдырып береміз деп, ақырында сатамыз деп тұр. Өз брактарына да ақша өндіру ма сонда? В общем жауапсыздық. Сол күйі тұр велигі новый боп, педалсіз велик кімге керек?! Сол үшін сапалы жерге барыңыздар!
Айгера Аа
Өте нашар магазин,жоқ товарды бар деп алдайды ужс
Айару Серікбай
Багалары арзан заттары оте сапалы
Омар Карабаликов
Много видов коляски, большой ассортимент цены ниже рыночной,всем советую👍
ЖК
Женя Карбасов
Класс , как раз искал качественные и ниже рыночно стоимости товаров 👍спасибо вам за обслуживание
KK
Kanat Karabalikov