Ray Flowers
цветочный магазин
НН
Н Н
В восторге
Ray Flowers дүкенінің гүлдері керемет және өз бағасына сай. Үлкен рахмет сіздерге. Алуға кеңес беремін (шынайы отзыв).
Aruna Askatkizi
В восторге
Гүлдер керемет, свежие и очень красивые! Қызмет көрсету жоғары деңгейде. Обязательно еще раз закажу😍😍😍😍
Арман Аскаров
Рахмет! Ұнады👍🏻 жылдам жеткізу
6 посещений
СЕ
Саян Ережеп
В восторге
Гүлдері керемет уақытылы және сапалы жұмыс жасайды🔥🔥🔥
Шаруска ❤️ Абдумажитова
😍😍😍
S.O.T__17 .
В восторге
Гүлдері өте керемет алуға кеңес берем
ДА
Дастан Абдашим
В восторге
Гүлдері керемет үнемі осы жерден аламын
bek abd
В восторге
уже третий раз заказываю и всегда на высшем уровне у вас сервис,от работы флориста до доставки , честно говоря больши нигде и не хочется заказывать, кроме как у вас .
G A
Совсем не понравилось
Очень не советую тут что-то заказывать. Посмотрите разницу между тем, что я заказывал, и тем, что они прислали. До конца еще уверяли, что букет справа точно такой же, как на фото слева. Полный бред
MN
Mehirban N
В восторге
Всем привет! Нашла в Инстаграме цветочную страничку и просто влюбилась — шикарные букеты, разные композиции 😍 Решила заказать. Менеджер/флорист Балжан ответила очень оперативно. Я быстро выбрала букет, заказ оформили без лишней суеты и доставили уже через час прямо адресату. Очень рекомендую! Работают честно: розы насыщенного цвета, крупные бутоны и, самое главное, свежие 🤗 С уважением, Мехирбан.
Aknur S
Спасибо Меруерт за чудесный сервис! Цветы свежие, букет — просто восторг! 💖
Балжан Ынтымак
В восторге
Этот магазин — любовь с первого букета ❤️ Большой выбор, свежие цветы и отличное отношение к клиентам! Спасибо за менеджерам Меруерт и Балжан💐🙏🏻
АО
Айжан Оспанова
В восторге
Заказывала с другого города. Оперативно ответили, учли все пожелания и в течение 30 минут мама уже получила букет. Благодарю менеджера Меруерт. Молодцы. А какой у нее почерк красивый) Я их постоянный клиент с 2021 года
Оля Веремчук-Брастина
В восторге
Благодарю Меруерт! Заказала с Алматы букет для подруги! Сделала все на высшем уровне! Доставили вовремя!
ГА
Гулмира Асабаева
В восторге
Бугин Алматыда болсамда Шымкенттен осы магазинди тандап заказ бердим,кыздарга рахмет тез арада жинап жеткизип берди,гулдери де свежии еще фотоотчет жиберди🥰Рахмет рекомендую
ST
Symbat Toktasyn
В восторге
Рахмет көп көп 😍🔥👍🏻 3-4 жылдан бері тек осы кісілерден заказ беремін Бүкіл туған күн , праздник бәрінде 😁 Жұмыстарыңызға сәттілік 🤲🏻🤍 Әр кезде операторлар жылы қарсы алып , оперативно жұмыс жасап отырады Уақытылы жеткізеді 👍🏻 Қыздарға - жігіттерге көп рахмет 😘 Балжан операторға алғысым шексіз 😘🥰 Көркейе беріңіздер 🤲🏻
ЖЖ
Жандос Жандосов
В восторге
2021 жұмыс жасап тұрамыз заказымыз уакытында келеді. Өте әдемі гүлдер, иісі де тамаша! Қызмет көрсету жоғары деңгейде 🌷. Тапсырыс уақытында келді, гүлдер жаңа әрі әдемі! Рахмет 🌸. Керемет дүкен! Гүл шоқтары талғаммен жасалған .Бағасы қолжетімді, сапасы керемет! Міндетті түрде тағы тапсырыс берем.Қызметкерлер сыпайы, гүлдер өте әдемі безендірілген.
М.
Меруерт ...
Очень красивый букет, собрали вовремя! Маме понравился 🩵
AE
Ainur Elemesova
Понравилось
Приям әдемі келді туған күнге заказ берді Меруетке рахмет
gulsez brn’
Совсем не понравилось
Ужааассссный букет, ожидание и реальность, “Пионовидные калмаган екен,флорист Бызге ескертпи орап жыберыпты” ескертпей кустовые салып жиберген ужас, безответсвенные, слов нет👎🏿👎🏿👎🏿🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Мейiржан Тот самый
В восторге
Гүлдері өте қатты ұнады,свежий екен және персоналдары адаммен жақсы сөйлеседі,Бекзат деген флорист күшті орап береді екен букетті, Алла берекесін берсін кәсіптеріңізге !
НА
Назерке Абдиразак
В восторге
Оператор Балжанға рахмеет өте әдемі етіп жеткізіп берді😍
Erdonya Del Rey
В восторге
Благодарю за клиентоориентированность флористов. Очень вежливый персонал. Удобное расположение и график работы. Заказ делал 4 раза, цветы всегда свежие были.
НБ
Нұрмұхаммед Бердіқұл
Совсем не понравилось
Нол нол инстадагы адамдары вабще миндетин дурыс аткармайд акшаны 2кун алдын алып такалганда бир кызга жауып отыр еркектин тирлиги емес истеп откандары не советую!!
M К
круто!!!
Совсем не понравилось
Парень с России вчера решил мне сделать сюрприз, отправив цветы через доставку, цветы пришли очень в плохом состоянии , не свежие , как раскрыла уже леспетки начали сыпаться , спасибо что обманываете людей через доставку, стыдно за вас .
Абылай Абдыхамидов
В восторге
Өте керемет жұмыс жасайды, доставкаға заказ бергем, тез, әдемі жинап, тез жіберді, қызым өте мәз болып қалды! Жадыраға көп рахмет❤
NS
Nurkeldi Seidualiyev
Совсем не понравилось
Ужасный сервис, гул алмандар, вообще ужас, безответсвенные сотрудники, не решают проблемы, алған гүлімнің жартысы сынып келген, вообще ужас
SI
Sevgina Isakova
В восторге
Ребята молодцы быстро доставили очень красивые свежие цветы всё супер Буду заказывать ещё ИНШАЛЛАХ 😘😘😘
Akerke Demesbek
В восторге
Менеджер Балжанға көп рахмет! 💐 Букет өте әдемі, шикарно шыққан Жеткізу уақтылы, қызмет көрсету жылы және тез болды🥰
Fazl .
В восторге
Мен алдым гүлдері свежи өтірік отзывтерге сенбеніздер
Салман Алмас Қойшыбекұлы
В восторге
Мне удалось сегодня здесь заказать букеты для своей возлюбленной, я хочу в первую очередь благодарить этот магазин за быструю обратку запроса, за отзывчивость менеджеров, особенно мое огромное благодарства менеджеру по имени Балжан, за ее работы и за коммуникацию, это честный отзыв, желаю прлцветение к вашим делам.
GS
Gulnar Siximova
В восторге
Үлкен рақмет🌺🌺🌺 Өзім басқа қаладан заказ бердім сіздерге. Тез әрі ойымдағыдай етіп букетті жасап бердіңіздер🫶 Жұмыстарыңызға сәттілік🌺🌺🌺
SK
Symbat Kali
В восторге
Огромное спасибо за прекрасный букет! Цветы свежие, букет очень красивый. Доставка вовремя. Рекомендую!😍😍😍🌸🌸🌸
SE
Shakeevich Erzat
В восторге
Өте керемет ұнады маған гүлдері 👏😍
Арсен Арсенов
ZoR
ЖТ
Жансая Тажибай
В восторге
Бугын RAY flowers тан букет заказ бердым Оте адемы етып жасап берды Меруерт ке көп ракмет сервис 10/10 багасыда катты кымбат емес баска жерлермен салыстырганда тиымды ары свежйи гулдер магазин тандаудан кателеспеппын сыздергеде кенес беремын ракметт 😘😘😘😍❤️❤️❤️
Ирина Бернадская
В восторге
Менеджер Меруерт, я просто в восторге, отвечает в эту же секунду, на любые вопросы сразу ответ получила, посоветовала , подсказала, дайте ей премию😂 букет просто шикарный , превзошли мои ожидания. ❤️
TN
Tursyn Nalibayeva
В восторге
Уже больше полутора лет заказываю удаленно цветы с другого города в этом магазине — и каждый раз остаюсь в восторге! Букеты всегда свежие, аккуратно оформленные и с прекрасным вкусом. Флористы умеют почувствовать настроение клиента — каждый раз получается именно то, что хочется! Отдельное спасибо за вежливое обслуживание, пунктуальность и уютную атмосферу. Это мой любимый цветочный магазин в Шымкенте — доверяю только вам! 🌷
Нурлыбек Абдукарим
В восторге
Огромное спасибо менеджеру Меруерт! 🤍 Очень вежливая, общается тепло, отвечает на все вопросы быстро и по делу. Обслуживание было на высоком уровне! Хотелось бы, чтобы таких профессиональных и доброжелательных специалистов было больше. ❤️ Я довольна!
Багдат Утегенович
В восторге
Тәтті шәйдан бастап қазіргі күнге дейін осы жерден гүл аламын, гүлдәрі әдемі, жұмысшылардың қызметі жақсы 👍🏻 Рекомендеймін
Аида Қуаныш
Совсем не понравилось
Цветы не свежие ,оформление вообще изменили без предупреждения. На просьбу поменять букет так и не ответили нормально. Мол только оформление изменили. Ужасно просто
uiabekova .
В восторге
Рақмет!Балжан мен Хамзаттың жұмыстарына тәнті болдым!Өте керемет және өз жұмыстарына ұқыпты.Күшті көңіл күймен қарсалып,күшті жасап берді.Келіп тұрамын!Рахмет🥰
J
Jazi
В восторге
Ray Flowers рахмет сиздерге оте керемет обслуживание мейримди қыздар гулдери өте керемет свежий екен айтқан моментте тез жасап сандеп берди рахмет сиздерге заказ бериниздер еш окинбейсиздергой откой от магазиндери рахмет қыздар сиздерге Алла разы болсын клиенттеризди ардайым қуанта бериниздер👍👍👍👍👍👍👍👍
Zhadyra Zhaksylyk
В восторге
Всегда гүлдері свежие болып келеді💕 Операторларга рахмет сразу ответ жазады 🤩🤩🤩
Bakdaulet Ertai
В восторге
Балжан есімді менеджер өте жақсы қызмет атқарады екен
ЖБ
Жазира Байрбекова
В восторге
Меруертке рахмет.тез жауап беріп,гүл таңдауыма көмектесті.быстро и оперативно👍
ZT
Zhalgas Torekul
В восторге
Осы жерден алдырып жатырмыз гүлге гүлді. Балжан есімді қызға бөлек рахмет!
SN
Samira Nad
В восторге
Красивая композиция из свежих бутонов! Менеджер Балжан очень внимательная! Спасибо!
BK
Balnur Kalinova
В восторге
Менеджер Меруерт очень классно обслуживает, и все цветы очень свежие классные советую😍😍😍😍