Men`s Podium
QQ
Q Q
Отличный магазин!
Arman ABDIRASH
Той мен тойға күрте мен көйлек сатып алдым. Олар өте практикалық және жоғары сапалы. Кеңесші сонымен қатар аяқ киім ұсынды. Тұтастай алғанда, олар сыртқы көріністі біріктірді. Мен риза болдым. Дүкеннің иісі өте жақсы және парфюмерия сияқты. Киім жуғаннан кейін де жақсы иіс шығады. Мен бұл дүкенді барлығына ұсынамын! 👍
Азамат
Мен осы дүкеннің қызметкерлеріне киім таңдауға көмектескені үшін алғыс айтқым келді. Киімдері өте сапалы, мен оларды қуанышпен киемін.Үнемі тек сол жерден киім және аяқ киім сатып аламын. Мен құр қол кете алмаймын, себебі киімдері өте қатты ұнайды.Сатушы қыздарға алғыс айтамын, олардың кәсіби деңгейі жоғары және өз жұмыстарын жақсы атқарады! Рақмет сіздерге!
АЕ
Айбек Есжан
Я являюсь постоянным клиентом этого магазина, и меня по прежнему впечатляет этот магазин! Сотрудники магазина при правильном подходе к ним, они предоставляют наилучшее обслуживание, и это видно при каждом взаимодействие и общение! Спасибо за прекрасный опыт ! Я настоятельно рекомендую этот магазин всем своим знакомым и друзьям!
ДҮ
Дінислам Үсен
Мен осы дүкенге жиі барып тұрамын. Алдынғы айда джинсы мен футболка сатып алган едім. Матаның құрылымы өте жақсы, сапасы жоғары. Сатушылар мен менеджерлер керемет, олар сізді әрқашан қарсы алып, киім таңдауға көмектеседі. Бұл қаладағы ең жақсы дүкен. Мен әрқашан тек осы жерден киім сатып аламын!Барлығына кеңес беремін.
ШЖ
Шернияз Жалкен
Хочу сказать огромное спасибо консультантам этого магазина! Внимательные, вежливые, доброжелательные! Все расскажут и покажут с улыбкой! Отличный сервис! Товары качество супер! Очень понравился ваш магазин! Теперь буду к вам частенько заходить! Спасибо!
Жанибек Н.
Сегодня впервые посетил магазин Men’s Podium , случайно зашел , приобрел тенниску -приятные к телу ткани, хорошая посадка, актуальные цвета одежды! Большое спасибо менеджеру за помощь в подборе, собрала комплект, рекомендовала образы, как правильно стирать, очень вежливая, открытая, разговорчивая! Я очень рад за приятное грамотное отношение! Спасибо большое!
Ea
Erkem akerke
Я гость вашего магазина Mens Podium - с Астаны, хочу поблагодарить ваш магазин, качество одежды неизменно превосходное, я была полностью впечатлена сотрудниками магазина, их профессионализмом и обслуживанием клиентов, которые знают свою работу! Теперь это мое любимое место для покупки, лучшее в городе Шымкент! Рахмет👍
Нурсултан Калиев
Мен Mens Podium-да корпоративтік іс-шараға киім сатып алдым және сатып алғаныма өте риза болдым. Дүкен менеджері кешке киім жинады. Киім сапасы керемет. Барлық достарыма тек осы дүкеннен киім алуға кеңес беремін!
Ереке Аргынов
Men's Podium - әдемі дүкен! Тамаша сапалы киім! Әрқашан кең таңдау бар! Кеңесшілер өте жақсы, әрқашан киім таңдауға көмектеседі! Дүкен әрқашан таза және жайлы! Мен барлығына осында дүкенге келуге кеңес беремін! Рақмет сізге!
НА
Нурбол Аманбаев
Мен сіздің дүкеніңіздің тұрақты тұтынушысымын! Киім шынымен де сапалы және стильді! Менің барлық достарым оларды жақсы көреді; біз әрқашан осы дүкеннен бәрін сатып аламыз. Барлық тауарлар Түркиядан. Менеджер бізді әрқашан күлімсіреп қарсы алады және дұрыс өлшемдерді таңдауға көмектеседі. Біз сатып алуларымызға өте қуаныштымыз! Осы жерде болғаныңызға рахмет!
AZ
Aisha Zhalken
Отличный магазин! Любимый по многим видам товаров, все из Турции, по технологий Итальянских дизайнеров! Замечательные консультанты- приятные, профессиональные, оперативные! Желаю любимому магазину, множество новых клиентов! Спасибо за то, что одеваете нас красиво и качественно! Успехов Вам!
Ару🤍 Sweet
маркетинговый ход: нанять девушку с ботоксом. 👍🏻
АЖ
Азамат Жандарбеков
Өте жақсы магазин, әр ай сайын киім алып тұрамын осы жерден, қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, қыздарға рахмет, денеме сай киімдерді тез тауып берді, киімнің сапасы өте мықты! Барлығына кеңес беремін! Барлық жерде осындай сатушы консультанттар болса, керемет болар еді.
YS
Yerbol S
Шынайы ОТЗЫВ! Ноль, прям нооль қызмет көрсету. Адаммен сөйлесуді білмейді. Міндеет жұмыс істегендері. Келуді кеңес бермеймін. Уақыттарыңызды құртпай ақ қойыңыздар келіп. Тәкәппарлықты жинап адамша сөйлесуді үйреніңіздер.
SG
Serdar Gunesh
Понравился очень этот магазин, одеваюсь у них раз в месяц, персонал очень хорошо обслуживает, подобрали мне сразу пару образов. Качество одежды на высшем уровне, в магазине пахнет приятно и всегда чисто, думаю 5 звезд и хороший отзыв от меня этот магазин заслуживает получить. Советую всем!
GA
Gala Amanali
советую бы попробовать поменять персонал))
B S
Советую попробовать поменять персонал. Обслуживание — ноль. Пока я стояла, ждала, они за моей спиной меня обсуждали. 🤣🤣 Вообще не советую.
Limur 007
советую бы попробовать поменять персонал))
Куаныш Абильдаев
Сендер қуасыңдар ма? Көп жерде бар киімді өте қымбатқа сатып. Қойсаңдаршы жігіттер.
ЖТ
Жанибек Турганбаев
Отличный магазин, очень широкий ассортимент одежды и обуви! Всем советую! Часто здесь одеваюсь.