My bukett
Студия по изготовлению клубники в шоколаде
4.4
Службы
4.4
Bibinur Edilova
Шоколад онша емес
Мадина
Заказывала на подарок, всем очень понравилось! Выглядит красиво и на вкус просто супер спасибо большое ☺️
КБ
Каусар Бексейд
Клубника в шоколаде просто бомба!🔥 Свежая, вкусная и очень красивая.
Magzhan Nurseitov
My bukett сыздерге улкен рахмет клубникаларыныз унады свежи болып келды жане де дамы мощ толтырп жасап берыпты ендыгыде тагы заказ беремын 👍
S.
Seitmahanova .
Заказывала клубнику в шоколаде всё очень понравилосьь 😍 Клубника свежая, шоколад вкусный, оформление красивое. Буду заказывать ещё 🥰
БИ
Бакберген Исабеков
Рахмет коп коп клубника свежий екен ұнады енді посточнно алатын боламын ❤️
9 посещений
bn
baglan nurlan
Не очень
Akarys Askarov
Очень вкусно советую, 10/10 большой рахмет❤️
Карина 🤍
онша емес айткан клубника в шоколаде жасамад орнына баскасын жасап жберген🤦🏻♀️
SS
Sara Sulenova
Шоколад не очень 🥲😬
Nurzhamal
Сыйлыққа береміз әдемілеп клубникасын свежий қылып істеп беріңізші деп едік, клубникаларының жартысы шіріп кеткен, шоколадтан арзан 80тг лік фея перизаттың дәмі шығады, в общем не советую сонша сыйлыққа бергенде разочерования болып қалды.
Аружан Абдрахим
Клубникалары өте күшті екен.Бағасыда қолжетімді👍
Asem M
Очень вкусная клубника в шоколаде Клубника была свежая, сладкая и сочная. Шоколад тоже очень вкусный и хорошо сочетается с клубникой. Советую
Aijana Kalieva
Я работаю оператором My Bukett Люди поимите у нас шокалад Абк глазурь и бельгиский шокалад поэтому арзан багада арзан бага іздеп келесіндерде коллебаут сурайсындар бундай багада болмайды оздерін арзан багада іздеп келіп жазып жаткан отзывтарын жаман заказ берер алдын адам кореді багасын адресті и сөзге тусінбейтін клиенттер бар бір нарсені сурай береді жіберіп турсанда сурап и мыжын еркекктер бар әйелден бес бетер адамдар бар и потом жазасыздар оператор груби анау мынау деп нерв қылдырып жібередіго и потом заказ берер алдын шокалады қандай деп сосын барп заказ береді ар кімге ар турлі жеп журген адамга дамі сразу білінеді поэтому заказ беерер кезде қарап берсеніздер жахсырак !!!
shaki auelbekova
Мне очень понравилась очень очень вкусно советую🙈💕
Зарина 🤍
Өте дәмді екен клубникасы өте зор дәмді
Aisana Bakbergenova
Маған қатты ұнады , дәмі өтте керемет
Фараби Ергешбай
Өте күшті алуға кеңес беремін👍🏼
6 посещений
Nuraika Abdirakhman
өте керемет,заказым уақытынан ерте дайын болды😍
5 посещений
Арайлым Тагабаева
😍😍
Жанар Темир
Қанша уақыттан бері заказ беремін. Дәмі өте керемет 🥰Клубника прям үлкен үлкен😍😍 Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін. Прям идеально👍🫶🏻
Азамат Нур
Нурсат 2 29/4
Жома Мусин
Рахмет 25 штук заказ берген едим 35 штук истеп берди❤️❤️❤️ Алла разы болсын Истериниз алга баса берсин😘😘😘
Нурдана Жанатқызы
Заказывала клубнику в шоколаде. Шоколад по вкусу и текстуре не похож на бельгийский — слишком твёрдый. Клубника оказалась неспелой, внутри белая. Пишу этот отзыв не с целью обвинить, а чтобы поделиться своим опытом — возможно, он будет полезен другим покупателям. В целом, цена здесь ниже, оно того стоит,поэтому каждый решает для себя сам ✔️
Жармахан Насыр
Оте керемет , клбникалары дамды катты унады жиы заказ берып туратын боламыз 🥰
Өтірік шоколад дым тәтті емес
Алихан Шамил
Клубника Оте дамды ❤️
айдина асанжанова
Рахмет көп көп өте дәмді клубникалары свежый және тиімді бағада әдемі жасалған💋🤍👍🏻
ША
Шугыла Абильбековна
Рақмет көп көп ожиданиемен реальность тура келді 😍🥹
МТ
Мади ТМ
Шоколад явно не оригинальный — вкус как у дешёвой глазури из супермаркета. Сплошное разочарование!
NS
Nazerke Smail
1звездочка қоюдың өзі жалко бұларға. Ожидание реальность. Глазурьмен істейді ешқандайда бельгийский емес. Позорище
ЖА
Жансая Абдинаги
Шоколад не оригинал, клубники вообще. Не советую
.…
.. …
Клубникасы кишкентай, шоколад дешевый . Дами жаман. Алданып калманыздар. Хотя на фото видно что шоколад не бельгийский . Алдамайтын шыгар деп ойлап едим. Лучше кымбат жерден алыныздар багасына алданбай
Aru Dulatovaa
Заказывала клубнику в шоколаде от My Buket это просто восторг! 🍓✨ Ягоды были свежие, сочные и очень вкусные, Всё выглядело невероятно красиво и аппетитно.Осталась очень довольна заказом, обязательно буду заказывать ещё и рекомендую всем! 🙌
Akbayan Djumanov
Қыздар, ПОДДЕЛКА ШОКОЛАД. ӨТЕ АРЗАН ШОКОЛАДПЕН ЖАСАЙДЫ. АЛДАНЫП ҚАЛМАҢДАР. АҚШАЛАРЫҢДЫ ВОЗВРАТ ЖАСАМАЙДЫ! Ұяты жоқ қыздар жасайды. АБАЙЛАҢДАР. Шоколады пластмасса сиақты!
Мonikoshh 🙌🏻🤍
Просто шикарно! и ВЕЛИКОЛЕПНЫЕ КЛУБНИКИ)😘❤️
Arujan Kalikyzy
Отвечают грубо. Нужно учиться не только следить за качеством товаров, но и правильно общаться с клиентами 🙌🏻
A A
Ужас просто, не заказывайте. Хотела оформление как на первом фото. Ожидание-реальность
очень вкусно и красиво но один минус очень долго ждали заказ а так всё круто🌷⭐️
Sary 🪃
Написала вчера до сих пор никто не ответил
ПП
Пишу Правду
не верьте отзывам, это те, кто не разбирается в шоколаде шоколад не бельгийский. очень отвратительный, за такую цену можно и бельгийский найти, не зная заказали. есть не возможно, химозная клубника в шоколаде. можно было бы и предупредить, что шоколад не оригинал, не заказывали бы..
Akosya Bauyrjanovna
Очень сладкие клубники ❤ советую заказать вам клубнику из My_bukett))
Просто вау🙌🏻
Kami Omirzakovna💋
Зор клубникалары
Д
Димаш
Самые крупные клубникий быстро готовить. Мне очень нравится,клубникий сладкий красивые и сделают как вы попросите . Сотрудники мирное отношение к работе
Аяжан Сарсенбек
Онлайн заказ бергенсоң клубникалары кішкентай (инстадағы суреттегідей емес)
Талгат Дуйсебаев
Азат Бектал
Өте керемет дәмді
УР
Умида Русланкызы
Дамы оте керемет клубникалары отборный, постоянно аламыз Всегда барсак готовый бокстарыда турады оте ынгайлы 🥰🫶🏼😍номер 1 в Шымкенте 🫰👍👍👍👍👍тунде болсын ответ жазады сразу