Rise
Автомойка
Медет Бекен
Молодцы ребята! Все оперативно
Aiym P
Өте нашар жұмыс жасайды. Админдері клиенттің затына қалай қарауды білмейді, машинадан алған затын мусорға тастап жіберген. Ол жердегі машина жуған балдары да дұрыс сөйлесуді білмейді, боқтап
Асем Керимова
Оте жаксы , таза жуады👍 всем советую от души
ЖК
Житель Казахстана
Хорошие ребята, моют четко и быстро, все чисто, рядом есть кофейня можно там сидеть попить кофе и подождать пока машину домоют! Цены нормальные, рекомендую!
mamyrhanov _006
Келіп жуғызып өз бағаларыңызды беріңіздер таңғы 8:00 ден 22:30 ға дейін қабылдаймыз сіздің көңіліңізден шығуға барынша тырысамыз ❤️❤️❤️
РВ
Рву Вовш
авто мойка админі клинеке деген сыйластық құрмет дегенге жұрдай, таңда 9да тастап кеткен көлігім сағат 10;00де келсем әлі суда шашылмаған менің көлігімді шетке қойып басқа көліктерді жуып жатыр, оны қалай тусінуге болады ❓ адам таңдайма көлік таңдайма клиент таңдайма ❓ тусініктеме бералмай тілі буралып мыңқ мыңқ етіп қалды, мен тусінетін едім басқа жағдай болғанда бірақ адамыйлыққа жатпайды екен қылығы, қазыргі таңда адамға ең қадірлі уақыт неге өзге адам уақытын урлап қурту керек
NT
Nurgali TZh
Мойка стандартная, цена 4 тыс думаю завышена, пришлось долго ждать, в очередь вклинивались то ли знакомые .., которых раньше не было
Assi Ashimskaya
Машинамды көріп қатты таң қалдым😍😍😍сондай тап-таза етіп ішін де сыртын да жуып берди🤩🤩🤩өте қатты ұнады VIPмойка 💯
Шапағат 🥰
Керемет жер😍 жанындағы кофейнясы вообще күшті. Кофелері топ🤩🤩🤩 Рауана бариста красавица♥️
EZ
Erlan Zakirov
Моют очень хорошо 👍
СЖ
Сулейменова Жазира
Благодарю от всей души работников автомоечного комплекса "Rise" за бережное отношение, за качественную уборку и мойку машины, а так же за внимательное и чуткое отношение к посетителям!
Насима Абилбекова
Автомойка высший класс! Очень аккуратно и чисто моет машину . Очень довольна 😍спасибо большое 🌸🌸
ИШ
Индира Шоланбаева
Мойка керемет, сервис оте жогары, жигиттер молодец кушти жуады 👍 Нано шампунь дегенди косып жугызсаныздар вообще 😍машинам 3 кун жылтырап журди, так что рекомендую 🔥
Айзада Байгозиева
Отличный сервис👍. Тепер я буду вашей постоянной клиенткой😍