Liver Shop
Магазин сотовых аксессуаров
Nurbolat Nazarov
наушниктарыңыз зор 🔥🔥
RAMAZAN. K
Наушниктері адемі сапалы баласына тұрарлык🥰
АЖ
АО
Акбота Ораз
Заттары сапалы Рахмет
Дана Досаева
Осы магазиннен электронный таспих алдым, сапасы өте жақсы и Телефонның чехолы мен стеклосын тек осы жерден аламын! 👍👍👍
София
Прекрасный консультант парень, все грамотно и четко пояснил, объяснил Очень довольна покупкой умных часов и выбором браслета
M.
Meshok .
Один из наилучших магазинов по продаже телефонных аксессуаров
срмуг гг
ждали 40 минут потом вовсе все наушники бракованые минут 20 ждали пока он нам хоть одни целые продамт все наушники подписаны ра его имя возможно уже и использовались продали потом вовсе 1 наушник не работал вернулись нас минут 30 убеждали что все норм и подключат ничего не получилась наушники хуже мы не видели а на просьбу вернуть деньги игнорировали потом вовсе швырнули телефон и кинули деньги вобщееи ужасный магазин лучше купить с вб тему пиндодо и то лучше будет одним словом не заходите и вовсе не переплачивайте
Roma Kana
М💫
Мариям 💫
Хороший персонал , добрый продовец
.... .....
Ужасный персонал сервис очень ужасный обращения к клиентам совсем меня удевил токой продовец должен сидеть дома его место на кухне так как ругается как женшина
Nadira Akhmedova
вежливый персонал , только вот с наушниками я прогадала и мне попались бракованные , либо там все наушники такие либо и вправду брак попался к сожалению
БА
Бакытбек Абдукарим
Долго ждали, не открывались. Ашпасандар точно надо было…
KY
Kumisbek Ybyraim
👍🏼 жаксы кызыметтері жаттары
Бақдәулет Қуанышбекұлы
Айр подс заказ берген едім, ұнады👍 тегін жеткізіп берді. Рахмет
Анастасия Ралина
Ужасный магазин зарядки работают всего четыре дня Три раза меняли мне там а возвращать деньги отказывается Ужасный магазин никому не советую Это просто уже крик души Взяла на свою голову за последние 10 к зарядчик Еще грубый говорит что ты мне сделаешь я не боюсь ничего Пусть тебе пусто будет и ни гроша тебе в карман
GreenTown 7252
Мен күткеннен жақсы болып шықты
Абдулла Абумариям
Керемет жер, сапалы, қонымды бағалар! Кірсең басың айналып қалады, қызықты тауарлар көп!!✊🏻
MM
Makе Makе
Өте тиімді баға, жоғарғы сапа
Асел Анибекова
Шымкент қаласындағы топ штативтер🤩 Бағасы да қолжетімді, сервистері мықты, тез жеткізіп берді и іздеген затымның бәрі табылады! Рақмет сіздерге, саудаларыңыздың берекесін берсін🤲
BATMAN ...
Шымкент десе Шымкент, Қазақ десең өзіңе тиеді! Marshall құлаққаптарына тапсырыс берейін деп хабарластым, менімен бір қыз сөйлесті, бастамасы жақсы, мен өзіме не керек екенін айтып, сатушы қызға маған WhatsApp желісіне жазуын сұрадым, ол келісті, арада бір күн өтті, не қоңырау, не хабарлама жоқ. Жақсы, түсінемін, өзім де осы салада жұмыс істеп, нан тауып отырмын дедім де, екінші рет қоңырау шалып, маған қайтадан WhatsApp желісіне жазуын сұрадым, екінші күн өтті әлі жауап жоқ. Үшінші күні неге жауап жазбайсыз десем, сіз маған өзіңіз неге жазбадыңыз деп жауап қатты. Сервис нөл. Сатушы қыз өз жұмысын білмейді. Өте өкінішті, бірақ дәл қазір екі есе қымбат бағаға OLX-тен тауып, тапсырыс беріп отырмын, 2 есе қымбат болғанымен, 20 есе жоғары сервис деңгейі.
Nur ✨
Өте төмен баға ,сапасы керемет🔥Всем рекамендую,AirPod 3 алдым қасна чехолн подарок етті