Abi
Кафе
3.1
3.2
Айару🤍 .
заказды көп күттіргізеді комбо заказ бергенбіз 1 сағатта әкелдіғой әр затты бөліп бөліп🤦♀️
Miko urazbay
Недожаренные донеры и айраны по 400 почти которые в норм кафе стоят 250
Arsen Abilov
Нашар екен өтее
Өте күшті жер отыруға да бағасыда стойт заказды дайын болганга карай суымай алып келеди барин бірдей апарсан суыды дейсіндер негізі любой нарсені түсінікпен қарауға болады маған ұнады Аби❤️
Nur ka
коктейль тема бургер ол да тема бірақ коктейль кішкене қоюлау, заказ ұзақтау күттіреді а так күшті
S T
Лаваи берді тұрып каған ито мұздаи абслужоване нол ито зывандап түсіндірсек афитсантар атылып жатыр
Айбек Ермекулы
Туалеттеры жабык тур клиенттер кыремай жур лавашы дамсыз обшм бардак мнанын ышы...
Balu .
Комбо заказ берген едік 1 сағао күттікқой биринши дрнер әкелді содан кейін пепси акелди одан калып фри алып келді барлыгын бирге акеле салса болмайтын беді?
КС
Каусар Серык
Тамагымызды 1:30сағат куттык,ужс
Асет Баглан
Нашар!
Бақжан Кадірбай
Ыдыстарын жөнды жумайды бакалдарыда сасып кеткен донер нашар
РТ
Рауанчиик Тооп
Заказды тым кеш береді. Донері дым дәмді емес қамыр жегендей болдым
Nnn K
Балмұздақтары зор😋
Sezim Sarsenbai
Өте күшті😍
pivolov p
обслуживание плохое кассир наврал и получил не то что хотел и было не приятно заказывать
Abibyllaevna .
Донерлеры айуан🥰🥰🥰
Akzhan 🤍
Өтее кереметт жерр🔥😻😻😻
Kaisar T
Унамады биразз куттык сушилеры ашып кеткен
Л А
сервис жаман бір лавашты 1 сағат күттік хотя қатты очеред болған жоқ
АУ
Аружан Усер
Зашли с подругой в это заведение вечером, заказали всего лишь одно кофе 3/1 за 200 тг. В заведении было почти пусто, кроме нас никого не было, но даже в такой ситуации обслуживание оказалось на удивление медленным. Ждали кофе целых 30 минут! Кассирша, вместо того чтобы передать заказ на кухню нормально, просто ходила по залу и громко кричала: «Где наше кофе?» – создавая неприятную атмосферу. В общем, впечатления остались крайне негативные. Сервис ужасный, ждать заказ полчаса при пустом зале – это абсурд. Не рекомендую.
Аяжан Орынбасарова
Неегізі Арыстағы ең жақсы отыруға тұрарлықтай жерғой)
Инабат Ерболатқызы
Бәрііі әдемііі❤️❤️❤️
Ch1na ㅤ
Обслуживания 0 но тамақтары болады ,қызбен келіп пазор болып жүрмеңдер. Салфетка, тарелка жоқ
Ақтілек Бахытұлы
Онша емес 1 сағат күттік👎👎
Нұрымбет Қабыл
Өте нашар қызмет көрсетеді, келудің керегі жоқ