Mt keratin studio
Салон красоты
Dari Saulebaeva
Мастер Аяла, работа очень понравилась. Сделала всё быстро и аккуратно результатом осталась довольна. Обязательно приду ещё
Begezhanovaa .
Уже второй раз была у мастера Газизы. Всё на высшем уровне: качество работы, аккуратность и профессионализм. С радостью приду ещё раз!❤️
UT
Uldana Tursyn
Аяла мастер😍❤️🔥❤️🔥
aa
aysh abduaytovaa
Аяла мастерге рахмет,кушты кылып истеп берды🥰🥰
Каскон 💕
Аяла мастер топ
Шұғыла
Мастер Айгаными Ғазиза апше адамы әдемі қылып жасайды екен
Adelya A
Аяла мастерге рақмет аккуратно, ауыртпай істейді өзіме ұнады✨✨
simba a
Аяла мастер күшті, аккуратно істейді, маған қатты ұнады 10/10😍
seidikhanovva 🤍
Очень довольна работой мастера Ару. Маникюр на высшем уровне, форма и дизайн идеальные.Спасибаа❤️
Жансаяя Жумамурат
Іші бардак прям порядка нету и қыздары грубая и уважение нету. Сол жердегі апай тым дөрекі,ашуланшақ. Не советую барманыздар(тырнағымды қанатып,ауыртып істеді)акцияны қойып алады да краскаларын бөлек сатады акция ішіне кіргізбей. Ұнамады маған🫠🫠🫠👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
аделя сагиндыкова
пришла я вовремя в 12:30, а ждала свою очередь два часа. вообще не ответственные за записи клиентов. могли бы записывать других клиентов когда действительно свободное окошко, а не так чтобы другие ждали по несколько часов
Назерке Жандарбеккызы
Айганым мастер топ всегда осы кызга истетемин любимка😍😘😘
Ұғылай Мамирханова
Ару мастер күшті жасайды❤️🔥
Моля Ж
Ару мастер күштті маған қаттты ұнады 😍😍
Sabi🐣
записалась с подругой, она на 14:00, а я на 15:30. Пришла вовремя, они благополучно забыли о нашей записи. В итоге подругу приняли в 3 часа, а меня в 5, скидку за ожидание делать отказались.
azhaaar 🤍
Аяла мастер ТОПППП,күштііі шықтыы өзіме қатты ұнадыы😍😍
Aidana Asanovna
Айғаным мастер ТОП ТОП ТОП 😍❤️
🤍 Nurgulim_
Айганым мастер топп🔥🔥🔥
Gul Gul
Айсұлу🤍мастерге рақмет,сөйлегені приятно🫶🤍
saule 🩶
мастер Айғаным өте күшті әдемілеп жасап берді, көп рақмет, ұнады❤️
Аяжан
Первый раз пришла в этот салон и он мне очень понравился. Чисто, уютно, атмосфера комфортная. Администратор Газиза вежливая и внимательная. Отличный сервис, всё на уровне.
БМ
Б М
Рахмет Айғаным мастерге ойлағанымнанда күшті етіп істеп бердіі🥰🥰
Акбота Избасар
мастер Аяла сделала ногти именно так, как я хотела, даже ещё красивее. Работает аккуратно, очень нежно. Я осталась безумно довольна результатом и обязательно приду снова
Назерке Мухитовна🤍
Аяла деген кыз жаксы таза стиды екен унадыыы катты😍🫶🏻
Аружанка 🥱
Аяла маник өте әдемі 😍😍ұнады
Балнур Бердалы
Мастер Айғаным❤️ Делает быстро и красиво😘
mJ
madina Janbota
🥹❤️ оте кушты кылып істеп береды
МR
Мадина Rt
Аяла мастерге рахмет всегда кушты істеп береді❤️❤️
kaus 🤍
Мастер Аяла❣️
salsalbek .e
Өте нашар баруға не стойт тыранғымның бәрін құртты,қисық қисық,ауыртып қанатып істеді,бояулары кетіп қалды,өте салақ,кішкентай қолыма жамандай қылып тырнақ жасап берді ужасс сөзім жоқ!
. .
Спасибо большое мастеру Айганым за качественную работу❤️❤️❤️❤️
Meru💘 .
Аяла Master😍
AB
Ainur Beisenbek
Айсұлу❤️
Аида Нарботоева
Бугін шашымды жасаттым, бари унады тамаша, керемет екен. Менін шашым куйген шаш, басым женілдеп калды. Газизага рахмеет🤩
sabina nurlankyzy
Мастер Айсұлу прям күшті жасайды екен қатты ұнады🫶🏻 Келіп тұрамын!
vvv
Работа мастера Макпал этому манику буквально месяц он все пережил (даже тяжелую работу ) всем советую
ND
Nazerke Duisenbaeva
Айсұлу деген қызға маникюр жасатсаңыздар өкінбейсіздер өтттееее күшті жасайды екен маған қатты ұнады өте әдемі қыз өте тиянақты жасайды кеңс берем жасатыңыздар
Asel Anartay
рахмееет,шашым өзіме өте қатты ұнады!🥰
Маржан Бекназаровна
Қыздар жұмыстарына тиянақты,әсіресе Айганым мастер😍кушты жасайды рахмет🫶🏻🥰
Asmi ♡
Прекрасный салон особенно мастер Мақпал идеальный маникюр и цвет и форма всё было просто волшебно
🦌 ❤️
Айсұлудың маниктеріде өзі сияқты сұлу,бір әдемі.көп көп рахмет,осы жаққа келем енді 😍❤️🔥💋.
🖤 🖤
Жұмыстарыы өтее күштііі кереметт отзыв қарап қорыққам ноо күштіііі болып шықты өз ойымдағыдай жасап берді❤️
Raya Nurlankyzy
Очень аккуратно и красиво делают маникюр,и цвет волос тот что я хотела,спасибо🙏🏿
Жайна Тасполат
Шаш мастер мүлде стей алмаиды боялмаған шаштың бытшытын шғарды сол жердегі шашқа келгеннің бәрі недаволный болды ешкімдікін аитқанындай шғара алмайды , маникюр стеитіндерде вобше үй киіммен отыра береді кино көріп не жумысын дурс сетмиді не советую👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Sabina Amanbaeva
маникюрды зор кып ыстеп берды , маган унады .
ЗА
Зарина Агисбаева
Аружан кырпык жасайтын кызга екы рет жасаттым топ мастер екен конылымнен шыкты🫶
aiganym _
Айганым мастері прям кушты жасайды 😍🤗
Ужасное обслуживание гигиена вообще нет
КА
Камила Абдуллаева
Восторг просто круто! Спасибо большое вам девочки. Мне все понравилось. Результат просто обалденный. Буду всем рекомендовать вас.
Мухтарова Алина
Отлично место,все душевные,хорошие,общительные. Клиентоориентированность 10/10🤍Спасибо мастеру Азиза,сделала аккуратные ногти,очень ответственно относится к работе 🤍Спасибо за такие прекрасные ногти🤍