Mt keratin studio
Салон красоты
ни
назерке исахан
Күшті шықты шашым шампуньның рекламасына түсетін қыздардың шашы болды ғой
All Safirra GooD
Нано кератин жасаттым, Мастер Жайна. Өзіме қатты ұнады😍
Айкош ❤️
мастер жайнаға рахмет өте керемет шықтыы❤️❤️❤️
ШН
Шахноза Нарходжаева
Мастер кератин жаксы жасап берди, шашым кушти болып жур 2 ши ай, мастерге 5 ⭐️, салон иесине тазалыгына 4⭐️
𝒜𝒾𝓏𝒽𝓊𝓁𝒹𝓊𝓏𝓊𝓂 ✨
Жайнаға рахмет шашыма кератинді күшті жасап берді әлі тұр жылтырап теп тегіс болып🥰❤️🫶
Assel Abddlla
Жайна очень хорошая девушка Довольна результатом😍 Мастер своего дела
Розалина Тавлиева
Кератиндегі жайна апше топпп кушті істит жумысына сөз жоқ🥰🥰
Маралсезім Бекасыл
Маникюр кушты истейдыы🤗
Аяулым Амангелди
Мастер Аяла топ топ😍😍😍😍🔥
AIKA 🐾
Я хожу в этот салон не в первый раз, делала маникюр уже 3–4 раза. Но в последний раз, когда пришла, мне сказали, что из-за коротких ногтей не могут сделать. Тогда я вообще не поняла — зачем делать наращивание на отросшие ногти? В итоге они просто зря отняли моё время. После этого у меня пропало желание туда ходить, туда больше не пойду. Если бы они сказали об этом заранее, я бы вообще не пришла. Есть и другие салоны, которые делают нормально.
Anel Kuatbekqyzy
зоор👍
ЖМ
Жанэль Мейрамовна
Бүгін Ғалия әпке шашымды әдемі етіп күрделі бояумен жасап берді, қарым қатынасыда приятно, туған күнімде жарқырап жүрмін рақмет көп көп😘😘
НД
Назкен Джунисбекова
Была в этом салоне, остались неприятные впечатления. Сотрудники требовали оплату наличными и общались на повышенных тонах. Клиентоориентированности, к сожалению, не увидела. Больше сюда не вернусь
Гулбақыт ❤️
Клиентке деген құрмет жоқ,еще 1 мастерге 1 уақытқа 2-3 адамды записке жазып тастаған Енді келмеспін
adi serikbaii
Аяла мастер топ 🫰🏻
Asel Kaldarbekova
Салон өте ұнады. Кератиннен кейін шашым тегіс, жылтыр және жұмсақ болып тұр.Мастер өз ісін жақсы біледі,шаш күтіміне кеңес берді. Рахмет🫶
Рахат Сартан
Жайна мастерге кератин жасаттым өте ризамын! Қызмет сапасы жоғары, шебер өте кәсіби, бәрі таза әрі жайлы. Түсіндіріп, кеңес берді. Тиімді нәтиже көрсетті, шашым жылтыр әрі жұмсақ болды. Советую!
gG
gulnur Gulnur
Жайна мастер Апшем екеуміз бардық.Шашымызды күшті істеп берды.Наноботекс процедорасын бызге оте катты унады.Келыныздер
Айымторы Рахматулла
Газиза апше кушты ыстеп берды шашымды😍😍😍😍Прямм кушты болды Мастер Аяла маник жасаттым тоже зор болд.Бары ойымнан шыкты🥰😍😘
araika 💓
Очень понравилось окрашивание, результатом очень довольна💓
Sabon 🤍
Аяла-күшті мастер 👏🏻👏🏻 Таза,әдемі шықты ойымдағыдай.Рахмеет🤍
Dilyara Mirzakarimova
Ужасный салон , не советую, записалась на маникюр день назад и с предоплатой, пришла вовремя, мастер принял другую клиентку, якобы она пришла раньше меня без записи, сидит и не отвечает , потому что нет объяснений ,сказала что освободится через час, администратор матерится, оскорбляет, еле как вернули предоплату, недавно там была моя подруга, сказала что мастер опаздала целый час
Назерке Мухитовна🤍
Аяла деген кыз жаксы таза стиды екен унадыыы катты😍🫶🏻
Акерке Кахар
Аяла – керемет мастер! Жұмысы ұқыпты, әдемі және сапалы жасап береді. Нәтижесі мінсіз. Ұсынамын ✨💅 міндетті түрде тағы келемін.
Dari ddd
Мастер Аяла, работа очень понравилась. Сделала всё быстро и аккуратно результатом осталась довольна. Обязательно приду ещё
UT
Uldana Tursyn
Аяла мастер😍❤️🔥❤️🔥
aa
aysh abduaytovaa
Аяла мастерге рахмет,кушты кылып истеп берды🥰🥰
Каскон 💕
Аяла мастер топ
𝑠ℎ𝑢𝑔𝑦𝑙𝑎🐣
Мастер Айгаными Ғазиза апше адамы әдемі қылып жасайды екен
Adelya A
Аяла мастерге рақмет аккуратно, ауыртпай істейді өзіме ұнады✨✨
simba a
Аяла мастер күшті, аккуратно істейді, маған қатты ұнады 10/10😍
seidikhanovva 🤍
Очень довольна работой мастера Ару. Маникюр на высшем уровне, форма и дизайн идеальные.Спасибаа❤️
аделя сагиндыкова
пришла я вовремя в 12:30, а ждала свою очередь два часа. вообще не ответственные за записи клиентов. могли бы записывать других клиентов когда действительно свободное окошко, а не так чтобы другие ждали по несколько часов
Назерке Жандарбеккызы
Айганым мастер топ всегда осы кызга истетемин любимка😍😘😘
Ұғылай Мамирханова
Ару мастер күшті жасайды❤️🔥
Sabi🐣
записалась с подругой, она на 14:00, а я на 15:30. Пришла вовремя, они благополучно забыли о нашей записи. В итоге подругу приняли в 3 часа, а меня в 5, скидку за ожидание делать отказались.
azhaaar 🤍
Аяла мастер ТОПППП,күштііі шықтыы өзіме қатты ұнадыы😍😍
Aidana Asanovna
Айғаным мастер ТОП ТОП ТОП 😍❤️
🤍 Nurgulim_
Айганым мастер топп🔥🔥🔥
Gul Gul
Айсұлу🤍мастерге рақмет,сөйлегені приятно🫶🤍
saule s
мастер Айғаным өте күшті әдемілеп жасап берді, көп рақмет, ұнады❤️
Аяжан
Первый раз пришла в этот салон и он мне очень понравился. Чисто, уютно, атмосфера комфортная. Администратор Газиза вежливая и внимательная. Отличный сервис, всё на уровне.
Б М
Рахмет Айғаным мастерге ойлағанымнанда күшті етіп істеп бердіі🥰🥰
Акбота Избасар
мастер Аяла сделала ногти именно так, как я хотела, даже ещё красивее. Работает аккуратно, очень нежно. Я осталась безумно довольна результатом и обязательно приду снова
Балнур Бердалы
Мастер Айғаным❤️ Делает быстро и красиво😘
mJ
madina Janbota
🥹❤️ оте кушты кылып істеп береды
kaus 🤍
Мастер Аяла❣️
salsalbek .e
Өте нашар баруға не стойт тыранғымның бәрін құртты,қисық қисық,ауыртып қанатып істеді,бояулары кетіп қалды,өте салақ,кішкентай қолыма жамандай қылып тырнақ жасап берді ужасс сөзім жоқ!
Meru 🤍
Аяла Master😍