Lux
Магазин сумок
……
…. ….
Сумки шикарного качества, по доступной цене, всем советую приобрести, за покупку сумки , бонусируют подарками. Выбор очень хороший, на любой стиль.
ЗЗ
Зауре Зауре
сумкалары отее керемет , барлык сумкамды осы жердег аламын , продавец оте жаксы конилди выбормен жаксы комектеседи , осы сумкамды устап жургениме 2,5 жыл болды бир жери кетпеди , рахмет кыздар 💕
MM
Makash M
✌🏾✌🏾
AO
Aidana Otarbaeva
Очень довольна покупкой 👜✨ Сумка отличного качества, швы аккуратные, выглядит дорого. Всё пришло как на фото. Рекомендую этот магазин!
Рауан Бабамуратов
Күштіі дүкен,топ😍😍😍
A
Akerkem
Сумкалардың сапасы супер!😍😍 Өте әдемі,ыңғайлы,тігісі мықты. Қызмет көрсету де керемет. Рахмет, міндетті түрде тағы аламын!
M .
күштіі 😍😍😍
Ernar ….
Өте күштіііііііі уауууууу 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Нурбакыт Кайым
Өте сапалы барсетка 👍 Былғарысы қалың,қолға ұстағанда бірден сапасы білінеді.Тігістері өте жақсы, ұқыпты жасалған, жіптері шықпайды. Дизайны керемет— күнделікті де,классикалық киіммен де әдемі үйлеседі. Іші кең, телефон, құжат, әмиян бәрі еркін сыяды.Бағасына толық сай, тіпті артық 👍 Сыйлыққа да өте жақсы нұсқа. ⭐⭐⭐⭐⭐
𝐥𝐚𝐮𝐫𝐚 🩶
Сумкаға тапсырыс бергеніме өте ризамын. Сапасы жоғары, материалы жағымды, тігістері ұқыпты жасалған. Дизайны әдемі әрі ыңғайлы, күнделікті қолдануға өте қолайлы. Жеткізуі де тез болды, қаптамасы таза. Жалпы, магазиннің сервисі де, өнімі де көңілімнен шықты, сенімді түрде ұсынамын.
Symbat. S.
Күштііі 😍😍
Altyn Batyrbek
Самый лучший магазин🔥 Сумки красивые качественные и классные. Советую девочкиии🥰 Продавец очень хороший и приятный 😉🫶
Э
Эля
Большой выбор и отличное качество по доступным ценам!
kotek durov
Самые лучшие сумки в Шымкенте , цены соответствуют качеству🥺🙏🏻 Купила сумку в этом магазине и осталась очень довольна!Качество материала отличное. Доставка была быстрой, а продавцы - вежливыми. Рекомендую реально!
ЖМ
Жасмин Мадыханова
Качественные , классные сумки на любой вкус❤️ всю свою коллекцию брала у вас❤️
ji
ji i
– Сервис өте жақсы! Алдында барғанда бізге күлімсіреп, түрлі түрлі сумкаларды көрсетіп, таңдауға көмектесті! – Качество жағы өте сапалы, мықты!! Тағы да келемін 🌷
Томиzhan 🎀
Отличный магазин Lux сумки! Я осталась в полном восторге 😍 Огромный выбор стильных и качественных сумок, все модели выглядят дорого и аккуратно. Качество на высшем уровне — швы ровные, материал приятный, фурнитура надежная. Отдельно хочу отметить обслуживание: продавцы очень вежливые, помогают с выбором и создают приятную атмосферу. Покупка принесла только радость! Обязательно вернусь сюда снова и с удовольствием буду рекомендовать магазин всем знакомым. Спасибо Lux сумки за отличный сервис и прекрасный товар! 💖👜
Zhibek .
Очень стильные сумки с хорошим качеством, они мне так сильно понравились, буду брать всегда
Дария Куанышбаева
Беру сумки не вперый раз.Цена и качетсво соответсвует! Владелец будитка всегда доброжелательная и всегда готова помочь с консультацией!
8 '
классные сумки🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 сапасы жақсы, әдемі, выбор өте көп
b‘
bota ‘
Сумка өте ыңғайлы, жеңіл, берік, күнделікті қолдануға да, ерекше образға да мінсіз. Қызмет көрсетуі де жоғары деңгейде.Тез жауап береді, сыпайы, клиентке деген көзқарасы өте жақсы.🫶🏻
아야잔 🕸️🕸️
Самые лучшие и качественные сумки! Продавец очень хороший и вежливый, помог мне с выбором. Ассортимент отличный, рекомендую! 🌸✨