Ломбарды
Знакомые займы стали еще выгоднее
ТОО М-Ломбард
Лицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
Узнать подробнее
ТОО М-Ломбард
Айсамал Испенбетова
Назерке оте жаксы кызмет корсетти. Оз иси. Маманы
27 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің жұмысымызды жоғары бағалағаныңыз үшін рахмет. Біз қызмет көрсету сапасын, деңг…
V
Vera
Назеркеге рахмет, тиянақты👍🏻
22 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптесіміздің жұмысын жоғары бағалағаныңыз үшін рақмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
Самал Кушеева
Назерке және Маликаға үлкен рақмет. Істеріңізге сәттілік. Сенімді ломбард
21 февраля 2026, официальный ответ
Aidana Kenzhebekova
Сотрудниктері жақсы Назерке өте жақсы қызмет көрсетті
21 февраля 2026, официальный ответ
АЕ
Аяулым Ералы
Оте керемет, кызметкер Маликага улкен рахмет, осындай кызметкерлерыныз коп болсын🤍
18 февраля 2026, официальный ответ
Арайлым Бөлекбай
Маликаға рахмет!Әр дайым күліп қарсы алады🥰Жұмыстарыңызға сәттілік!
18 февраля 2026, официальный ответ
Мохира Махкамбаева
Все прекрасно
Ai
Apple iPhone 17 Pro Max
Сотрудница по имени Малика очень вежливая С клиентами разговаривает очень вежливо большое спасибо за её работу👍👍👍👍👍
DK
Dinmuxammed Karakulov
Супер
АҚ
Айзада Қалбаева
Маған қызмет көрсеткен қызметкер Ділдәбекова Назерке өте сыпайы жоғары деңгейде қызмет көрсетті. Көп рахмет
11 февраля 2026, официальный ответ
Зульфия Нигматуллаева
Быстро сработали , Назерке отличный специалист. Мне все понравилось 😻 спасибо ☺️
11 февраля 2026, официальный ответ
UK
U K
Ажар молодец👍🏻
10 февраля 2026, официальный ответ
E…
Elvira …..
кызмет корсетулери жогары денгеиде,улкен рахмет
Мари Мари
Тез әрі ыңғайлы, рахмет 😘
ШР
Шахназа Роззакова
Очень приятная девушка,вежливая,улыбчиваю!Хороший ломбард,всем совеиую
Nur Baurzhan
Зор прям клиетпен жаксы сөйлеседі ойдағыдай баға берді😊
10 августа 2025, официальный ответ
Жанар Исмайл
Самал апайга рахмеет үлкен 👍👍👍👍
25 июля 2025, официальный ответ
Айда Кудайбергенова
Самал ханым қызметіңізге рахмет!! Өте сыпайы, өз ісін білетін маман. М ломбард тек қана алға
24 июля 2025, официальный ответ
Әбдіғаппар Самал қызмет көрсетуі керемет👍👍👍
13 июля 2025, официальный ответ
ЖА
Жорабекова Алия
Сенімді, тиімді және ең жоғары бағалайтын ломбард
13 июля 2025, официальный ответ
SJ
Sarmyrza Janbolat
Маған ұнады рахмет
Айгерим Сармырзаева
Малика ханым сон дай ерінбей барлығын түсіндіріп береді рахмет
МАМ
Обслуживание на высшем уровне 👍 Сервис 100%👍
Anny Banny
Малика ханымга рахмет барлыгын жаксы тусиндирди
Gali Gali
Малика Рахмет ❤️
20 июня 2025, официальный ответ
ШТ
Шырын Толепова
Доброе утро. Была вчера, просто хотела уточнить. Обслуживание полный ноль. Оценчик сонная, как понять. Говорю на русском отвечает на казахском. Куда смотрит руководство, как вы таких работников берете на работу. Ужасный сервер. Это замечания руководство вы таким образом теряете свои имидж
Денис Кристофер
Хороший менеджер, всё понятно объяснили Хорошая работа, хорошего специалиста
18 июня 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас, что уделили время и написали отзыв И, конечно же, ждем вас снова :) С уважением, М-Ломбард!💛
БП
Богатый Папа
М ломбард мамандарына алгысым шексиз
Толганай Аман
Специалист Малика, очень вежливая, работает на все 100
12 июня 2025, официальный ответ
GG
Gulshat Gulshat
Специалист Малика очень вежливая, все объяснила.
12 июня 2025, официальный ответ
AB
Aruzhan BB
Самал Сериккызына рахмет керемет кызмет корсету
10 июня 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің жұмыскерлеріміздің жұмысын жоғары бағаланыңыз үшін рахмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
Арайлым❤️ Шамшиддин
Күштіііі😻😻