La Belle& Spa
Ну я обожаю свинью .
Balabi .
Керемет
Акниет Ss
баня хорошая, постоянный клиент тут но сегодня пилингистка Элеонора поступила просто по свинский ! я как обычно забронировала очередь, прождала целых полтора часа, а она в последний момент ушла мужской зал ! несмотря на то, что я жду ее. прошу администратора взять на контроль ! постоянно делала у Наташи, воо она супер! здоровья ее рукам
РР
Роза Романова
Кеше моншаға барып керемет демалып қайттым. Гүлжан пилинг жасап, жақсылап жуындырып, керемет массаж жасады. Барлығы өте ұқыпты, таза және кәсіби деңгейде болды. Денем жеңілдеп, ерекше демалып қалдым. Үлкен рақмет!
МТ
Мерей Тасболатова
2 этаж хол и кабинка таза емес
UB
Ulzhan Bazarbay
3-4 ай бұрын жақсы еді, қазір тазалықтары нашар болып кеткен 👎🏻
МУ
Маржангул Утанова
Молдыр апке рахмет улкен пилинг от души жасап берды, парда оте керемет
АЖ
Алима Жумагулова
Өте нашар баня Әсіресе Массаж істейтін Ұлмекеннің аурасы өте нашар Кассадағы Мерей деген қыздың бетбақтығын айта алмаймын Ұрсуға дайын тұрады Базарда тұрған әйелдер сияқты Не советвую
BA
Bauyrzhan Abdikadirov
Номер 1 монша
Дина Спанова
Баня өте керемет ,таза,Мөлдір пелинг жасайтын қыз керемет жасайды👍👍👍👍Рахмет
ЕА
Ерболсын Акмаханулы
Өте керемет сапасы тазалығы 👍🏻👍🏻
Б
Бекнұрым
Баня өте жақсы екен. Кушти шомылып рахаттанып кайттык кабинкада. Иши таза Парының іші таза Тамак заказ бердик оте дәмді Звонокқа жауап беру тез ари жауапкешилик жаксы. Керемет шомылып кайттык кушти конил куймен
Kaseke Jasuzak0v
Ужаской немне бале адамга тыныштык бермиды есикты кайта кайта кагып баняга тускендей болмадык 👎🏻👎🏻👎🏻 енді келмеспін.
Балнур Кенесова
Айгерим апше пилинг кушті жасайды екен до этого ходила другому мастеру сегодня Айгерим меня удивила кайф 🥰 советую всем
8 посещений
Asylbek Turabek
нормнорм
zz
zero zeronov
Не советую хозяйка не одыкватная и персонал
Айсулу Тастанбекова
Наташаға рақмет адал істеді
Q.
QWERTY .
👍
elmuratovich _
Красивое,ухоженное место особенно вип кабинки)
Arailym Qaramyrzaqyzy
Любимая баня❤️ Но большая просьба для банщиц, увлажнайте пар чаще
Жақсылық Айтбай
Жақсы,бірақ пары ыстық екен
Бакытжан Сағынтай
Мерей деген кассир дөрекі қызмет көрсетті
Емма Аман
Обслуживание,клиентоориентированность деген соз барма?Пилингтеги тателер хозяйка болып терезе,есик аша береди. Жап десен 1000соз айтады. Реттесендерш жумыскерлерди. Отырады шешинетин жерде осек айтып,адам демалуга келедигой,нерв болып кайтам постоянно. Хозяин бани,администратор решайте вопросы с сотрудниками.
7 посещений
BB
Bayan Bayan
Бугин бардым пилинг жасаттым ужас вообще отирик отирик жай сипат кетты еще пилинг гель жагып истид отирик истедима истеди адам сал акшасын алгасын дурыстап езип истеу кереккой! Еще иште айелдер трусымен жур оны шеш деп айтсан айкалайды пардын ишы сасып кеткен оган карап жаткан ешким жок хотя бы жуып пихта себип кою жок! Душ жакты айтпай ак коя салайн лас бары! Отиниш сал болсын тазалыкка карап пилинг жасайтын дурыстау адам аласыздарма или пилинг жасайтын услугамыз жок дейсиздер ау! Барганыма окинип кеттим уйдеги душка тускендей болдым! Отзыв окып дурыстайсыздар деген ойдамын
СБ
Сандугаш Байтуреева
Керемет Баня іші таптаза парилка пушка 👍👍👍керемет тазалығы унады багасыда жаксы кабинкалары тап таза
М.
Молдир .
Бүгін баняға бардым отбасыммен. Техперсонал, обслуживание, кухня бәрі ұнады. Пилингист Мадина апшеге үлкен рақмет, қолдары керемет енді рақаттанып отырмыз🔥🔥🔥.
Miko 😉
ӨТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЖАКСЫЫЫЫЫЫЫЫЫЫ БАНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ДАШАААААААААА БОЛМАСАААААА
Наурызбай Жарқынбек
Кассирдагылар,обслуживание,тазалыккушти😍👍всем советую
Самат Сальменов
Выпил три кружки пива указали 4 до этого 2 кружки выпил указали 4 вообще на лоха кидают! Больше не приду ! Думают что клиенты их пьяные после 2 кружек пива
Акбота Каракулова
Всем советую , сервис на высоком уровне, чисто уютно, и мастера пилингисты тоже классно делают все понравилось
СП
Сайынхан Пернехан
Өтте жақсыы
Мынай Арсен
Все очень хорошо кухня бомба баня в принципе нормальная спасибо официанту Максат очень приятный парень
Д❤
Динара ❤️
Рақмет жақсы көңіл күй, жақсы демалыс болды. Пелингистка Ботага рақмет.
Айкерим Галидулла
всегда чисто и приятно.
👍🏻
РО
Рустем Оралбаев
Супер советую всем
Айдана Дүйсенбай
Керемет баня таза пилинг массаж жасайтын әпшелеріме рахмет❤️💋
Александра 123
Хорошая ,чистая баня . Кабинка понравилась,отлично для семьи и детей
AO
Aigerim Ormanbek
Реально самая плохая баня из всех, ещё и СПА написали, персонал ноль, в самой бане бардак, и если не быть внимательным то в конце к счету добавляют левые заказы, в общем бардак хотя снаружи кажется что неплохая баня
AZ
Aktolkin Zhailaubaeva
Кабинкалары, сервис те өте жақсы. Еңбектеріңіз жансын👍🧿
ЖУ
Жайна Уайсова
Средняя банг
Айгерим Мадихан
Телефон сбрасывать етіп отыра береді. Ватсаптарына жазсаң вообще жауап бермейді. Бкз ответственный екен. Клиентке қызмет көрсетуі нашарлаған.
5 посещений
VY
Vladimir Yugay
Сбрасывают звонок , позвонил , ответил парень, не поймёшь что говорит , бросает трубку, перезванивал 5 раз скидывает звонок , старый персонал какой то , наверное и обслуживание такое же , не стоит наверное туда идти .
Zhamilya Izbassarova
Уютное место. Цены адекватные. Обслуживание норм так с уважением к клиенту
Серик Калаубеков
Парилка хорошый и блюда особенно жаркое
Миками Теру
Массажисткалар неге кәрі
Dos Muhambet
То что нужно, пилинг на высшем уровне было
Балнур Убайдулла
Маған баня қатты ұнады.Пары өте тамаша,таза,суы жақсы.Сервис вообщем топ.Ойланбай барыңыздар,шынайы отзыв👍
Danagul Aubakirova
Іші таза! Маған ұнады