Казыгуртская центральная районная больница
ГК Казыгуртская центральная районная больница
В здании
3.8
Марал
Қадыр Бакберген медбрат үлкен алғыс білдіреміз, Алла разы болсын, сенімімізді ақтап, жедел жәрдем көрсеткені үшін!!!
АЖ
Айжан Жаксылык
Емхана врачтарына отбасымызбен алғысымызды айтамыз.Онколог врач:Бектаев Бақытжан Намазбаеваич пен Мамытбеков Бахыт Курбаналевичке,мейірбике Балжан мен Гульмираға алғыстарымызды білдіреміз.Өз істерінің мамандары,білікті,білімді,пациенттерге деген қарым-қатынасы барлығына рахмет.Анамызға дер кезінде ем тағайындады,ауырып жүргендерге жылы шырай таныткандарын рахмет, ауырып жүрген адам үшін жылы сөздің өзі бақыт
СТ
Салтанат Тлеуп
Хочу написать жалобу на невропатолога инсультрого отделения Димаш (к сожалению ФИО не знаю). Этого горе врача кто допускает к пациентам? Что за скотское отношение? В палате лежат женщины и мужчины вместе. В помещении очень душно, в маленькой палате по 9-10 коек. Между койками не пройти. Вентилятор только для медперсонала. А пациенты после инсульта лежат в душной палате. “Врач” на вопросы не отвечает Ведет себя очень высокомерно. Напишу жалобу в минздрав, а также в блок президента.
Ақмарал Сарсенбаева
Бір жұлдыздың өзі жалко,хирургия бөлімі өте нашар. Медсестра,санитарка тым нашар, дөрекі. Пациенттерге,қараушыларына айқайлап сөйлейді. Қарамайды мүлде. Мұндай адамдар қоғамдық жерде жұмыс жасауы қажет емес. Өз жұмыстарын дұрыс атқарсын. Адамдар бұл жерге ем іздеп келеді олардың сөздерін емес.