Bayan
Салон красоты
Акося
Женский стрижкаға баруға мүлдем не советую! Асығыс үсігіс қалай болса солай жасап берді, ПО красканы тоже отирик отирик жасаған, мүлдем унаган жок! Еще 8000тг дит, соған жараса жумыс жасаса базар жок киналмайсын төлеуден, үйге келип шашымнын аркасын тобесин корип ашуым келди прям отирик жасағанына! Именно стрижкаға баратын салон емес екен !!! 2 гистағы отзывтарға сеніп қажет емес екен!!!
NK
Nazerke Kulmakhan
Супер
DK
Dinkaa Kulabaeva
Прямм ужасно ламинирование жасай алмайды,барып қажет емес👎🏻өз жұмысын жасай алмайды,қателігін түснбид,көзге кіргізіп ашытып бытшыт
DM
Dilnoza Mamyrovna
1 жұлдызда аздық етеді ламинировани кырпык стейтын қыз өте нашар көзіме тығып ісітііп жберді барманыздар көзім ағып кете жаздады👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
_О
_ Орынбасар Н
87776135217 визажист Нышангул
КБ
Кунимай Бейсенбай
Макияж, прическа жасаттым, өте қатты ұнады, рахмет🫶
Айнура Карынбаева
Бәрі күшті, маған ұнады
Askar Kuralbek
Шашты күшті алат мужской
aH
anusha Habibullah
Салон өте күшті мастерлеріде өте сыпайы өзім сұраған макияжды өзім күткенненде күшті етып жасап берді қыздар барлықтарыңа советую прям кушты салон
КТ
Клара Ташменова
Мастерлери оз жумысын биледи , жумыстары профессиональный . Всем советую.
Айгерім Ануарбек
Өте керемет,таза мастерлер прям супер идеальный 😍😍😍
Мадина Мустаева
Уютный салон😍Прекрасная атмосфера
A S
Спасибо Мадине💐
Aidana Zhandarbek
Таза әдемі жақсы салон екен! Мастерлері де өте сыпайы жұмысты да жақсы жасайды рахмет! Барып тұрамын! Барлығыңызға баруға кеңес беремін! Уақытылы қабылдады! Өте ұқыпты жауапкершілігі мол салон екен❤️
SO
Sansiz Omar
Мадина топ өте жаксы сервис Мадина өз исинин шеберы екен таза укыпты табысты болыныз келуге кидыруга кеңес беремин
НБ
Нуршат Бейсенбаева
Мадина мастер Рахмет . Колы гул екен. Окинбейсиздер. Озиме катты унады.
ЧП
Чимин Пак
Спасибо вам огромное к маастеру Мадина!Благодарю за мои красивые причёски.Всем советую туда прийти.Лучший,качественный,уютный,комфортный салон!
ЖУ
Жасмин Утеген
Салон өте керемет, таза, жақсы сервис! Жұмыстары өте жақсы Мастер Інжу жұмыстары қатты ұнады😍 Рахмет!
УТ
Урия Танжарова
Керемет өзіме ұнады
Айа Салон красоты
Күшті салон мастерлері күшті жасайды
Kamalbek Abduxayrov
Өте керемет салон таза мәмлесі жақсы 👍
Азамат Молдаханов
Осы салонның мастерлері кушті маған ұнады
GD
Gulmira Djoldasova
Уютный и комфортный салон.Очень вежливо встречают.Все хорошие мастера ,спасибо Мадине успехов и процветания вашему салону!