Мергенбай ата
4.4
4.4
NZ
Nurzhan Zhuman
Офицанттар нашар керек кезде тауалмай қаласың тамақты ортаға қойып кетті болды озіміз салып алдық өте нашар тойхананың туалеті алыста ішінде жоқ
Ayanat Baiture
Туалет ужасный, тазалап қоюға болады гой сыртқы есігі құлттанбайды любой адам кіріп кете береді, ішкі есік деген вообще жоқ және үлкен айна қойып қойған соседний туалеттер көрінеді ужасс
Нурик Нурик
фисташковый сырок
мой страшный сон
ЛН
Лиза Нурбекова
Өте нашар тойхана туалеттіне адам отырып болмайды, тазалап қойса болады ғой сонша той істеп жатқан соц тойхананың егесіне ұят ,тойхананың дизаны жаксы салаттары нашар, даяшылар қызмет көрсете алмайды.
ИТ
Имош Турсунмат
Иманғали деген оффициант зор оффициант
Бауржан Бахашев
Очень красиво и вкусно
Өте жақсы тойды зор өткіздік
НХ
Нурдаулет Ходжаназаров