Go travel
4.4
ТОО Go travel
4.4
Erkezhan Narmat
Хочу выразить благодарность турагентству! Всё прошло идеально — бронирование, отель, трансфер, сопровождение. Очень внимательные сотрудники, всё четко и по времени. Остались только приятные впечатления, обязательно обращусь снова!
Акшолпан Пернебай
Не советую👎🏻 очень наглые, ужасный сервис. Клиентке подход таба алмайды
Марал Нурбаева
❤️❤️❤️❤️❤️
Aruka ♾️
Турагент 1 шымкентегі Зоооор 🔥🔥🔥
Алина Нұрлыбайқызы
Гоу Трэвел компаниясына алғысым шексіз! Олар барлық сұрауларыма тез жауап беріп, сапарымды ыңғайлы әрі қауіпсіз ету үшін барлық қажетті мәліметтерді ұсынды. Дубайда болу барысында кез келген сұрау бойынша қолдау көрсетілді. Мен өзіме ұнайтын барлық туристік локацияларды көріп, қызықты есте қалатын эмоция алдым. Алдағы уақытта да осы компаниямен саяхаттауды жоспарлап отырмын!
Erbol 17
“Go travel” турагенттігі арқылы Дубайға саяхаттап келдік. Барлық ұйымдастыру жоғары деңгейде болды. Дубайдың көрікті жерлерін тамашалауға дейін локациялар тізімін, метро, аатобус такси секілді барлық пайдалы ақпараттармен маршрутқа дейін көмектесті. Бізге көрсеткен қолдауларыңыз үшін көп рахмет!
Нурбакт Омар
Go Travel турагенттің қызметіне шын көңілден ризамын! Дубайға саяхатымды ұйымдастыру барысында олар өте кәсіби әрі жылдам жұмыс істеді. Таңдаған қонақүй керемет болды, барлық талаптарымды орындап, жайлы әрі таза болды. Турагенттік қызметтің деңгейі жоғары, сапалы көмек алдым. Барлық сұрақтарыма тез әрі нақты жауап берді.
Ailkhan Umurzakov
Отличное обслуживание! Я был очень доволен. Все было организовано на высшем уровне, начиная от выбора направления до самого путешествия. Команда очень профессиональная и внимательная, всегда помогали с любыми вопросами. С удовольствием воспользуюсь их услугами в будущем!
. .
Очень хорошая турагенчесво 🤩🤩🤩 обслуживание хорошое сотрудники комфортики проста так понравился советуююю очень.
ET
Erasyl Tolegen
……………,….,,,,
Айару Ануар
Өте керемет тур агент! Бізге өте қатты ұнады,барлық жағдай жасалынып барып қайттық.100/100 🔥🔥🔥🔥
KK
Kazyna Kurmanbekqyzy
Отличная туркомпания! Go Travel организовала мой отдых идеально: всё прошло гладко, от выбора тура до возвращения домой. Сотрудники внимательные, сервис на высоте. Рекомендую всем, кто ценит качество и комфорт!
Ulazhan Kerimbek
Өте жақсы туркомпания.Қызмет көрсету сапасы өте жоғары.Клиенттермен қарым-қатынастары вообще вау😍😮💨.Барлығын жақсылап түсіндіріп береді👏🏻👏🏻👏🏻😍
Merey 🤍
Благодарю за вашу оперативность! Лучшая туристическая компания! Несколько раз брали у них,мы остались довольными и хорошо отдохнули. Айдана очень организованный гид,благодаря ей веселились по полной. 🥰
IT
Ilyas Tupac
отличное место
Balausa 🩰
Хочу поблагодарить компанию go travel🙌🏻 За хорошее обслуживание клиентов. Недавно купила тур у них,все было продумано до мельчайших деталей,организованность у менеджера Айданы на высшем уровне! Каждому клиенту у нее индивидуальный подход,благодаря ей отдохнули очень весело!
ЖК
Жанель Калман
Өте білікті, өз ісінің мамандары жұмыс істейді 👍🏼👍🏼👍🏼 Турлары да өте тиімді бағада. Жұмысқа өте ответственно қарайды Ақнұр ханым 👍🏼🩷
ЖА
Жибек Абдукахар
Отличное тур агенство ,всё было максимально организовано и менеджера ответственные и доброжелательны🥰 Акнур ,спасибо вам огромное❤️вы чудо
IE
Ihtiyar Ermetov
Ужасное агентство 🤢🤢🤢🤢
Б
Береке
Очень разочарован работой сотрудников. От слова совсем неграмотные.
20 декабря 2024, официальный ответ
Береке добрый вечер,подтвердите мне неграмотность наших менеджеров пожалуйста!
Адлет Абдулла
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 нашар
20 декабря 2024, официальный ответ
Адлет кеш жарық,не нащар екен түсіндіріп аитып кетсеңіз !
Aminam Amraeva
😡😡😡 треш
Aminam Amraeva
😡😡😡 треш
HT
Hhash Tutr
Ужасное тур агентство, обратились туда по отзывам, но как оказалось все было зря. Наглые и хамоватые. Никому не рекомендую! Не могут подобрать тур абсолютно
20 декабря 2024, официальный ответ
Добрый вечер,кто вам не смог подобрать тур, предоставьте мне наглость или даже грубость наших менедж…
КМ
Казына Махмудова
Үлкен алғыс білдіремін. Керемет компания! Менеджер Ақнұр,гид Айдана прям супер!!! Осы компаниямен барсаңыздар өкінбейсіздер.
Алибек Ахметхали
Керемет тур агенство😀
Алназар Есенай
Ең керемет турдың бірі😍✅
Айдана Заманхан
Өте керемет, жайлы, қызмет көрсету сапасы жоғары турагентсво😍👍🏻👍🏻👍🏻
Darynbi Abdykhadyrov
Оте керемет тур уйымдастырушылары осында екен🔥🔥
Ерсултан Сафаров
Өте күшті екен Қызықты өткізып қыдыртып алып келеді
Inkar
Қызметкерлері зорғой баруға тұрарлық 😍😍😍😍😍😍😍Барлық жауапкершілікті өз мойындарына алады,өте жақсы демалып сергіп қаласың, көңілді әрі қызықты барып дәл сол көңілді позитивтіпен қайтасың. Барып демалып ерекше әсер алып қайтуға Кеңес беремін.
Балнур Ералыкызы
Керемет😍😍😍
Айша Карасаева
Өте керемет😍😍👍🏻👍🏻
Алина Серикова
Күшті компания прямм от қызмет көрсетуі өте жоғары 👍👍👍👍
Kidirali Kopzhasarov
Осы сонғы шыққан сапарымыз қатты ұнады рахмет сіздерге😘
ZO
Zhangar Omirzak
Өте дәмді сапасы жақсы екен
Erke >>
Вежливые сотрудники 😍 нам очень понравилось) забронировали автортур в Грузию🇬🇪
А9
Асель 91
Рақмет Сіздерге! Бәрін толықтырып түсіндіріп берді! Сервистері ұнады! Керемет подборка жасап берді. Енді Дубай бізді күт! Парковкасы алдында екен машина қоюға ыңғайлы.