Общая средняя школа им. Дінмұхамеда Ахметұлы Қонаева
Частная школа им. Дінмұхамеда Ахметұлы Қонаева
ТОО Общая средняя школа им. Дінмұхамеда Ахметұлы Қонаева
В здании
Меи
Кафетерию постоянно закрывают в зиме а я хотела бургеры но закрыли (((((((( А в столовой ничего не нравится кроме попкорна
Эльмира Якупова
Очень красивая школа... хочу чтобы мои дети тоже учились... пришли сегодня на олимпиаду... очень понравилось
S
Shugyla
Кайф школа
Асылхан Сәбитханов
Керемет мектеп
Раяна Серикбай
Норм мектеп бырак агайлар буртырлы именно химия агай кыздар га тисе береды это так противно и чисто по приколу барып жургендейсын ба мектепке сондай и оку денгейы томен
Aruzhan Aralbay
Если честно мектеп норм бары норм, апай агайлардын жаксысыда жаманыда бар. Окитын болсан я тусунесын. Е бырак асхананын пиццасына катты сындым. Но минустар бар. Азанымен охранада туруп форма тексеретындеры. И форма если честно нуу андай . Но шукур то что бызды опять кинап жаткан юбка ки деп.
xydeolon #missEllie.
охранник уже с катушек слетел✌️✌️
Daria
Норм барлыгы но форма быртурлыы
Akerke Saparali.
Охранниктер таксичныйлар.
Айзерешко 228
амира бесит #амираkys
s a k o
Элитные ученики и Учителя, школа очень красивая, процесс Образование тоже выше, вам очень посоветую
Bal.ym A
Адемы мектеп♥️
Аль Мансур Бактыбек
Ужасная школа
Sez1m Baitore
Мектеп өте күшті,сабақ оқуға деген желанияны ашуға көмектеседі
Зарина Нурмаханбет
❤️❤️❤️
Муха🤚🏿 !!!!!!
Алгебра , геометриядан беретін МАҚСАТ ағай сабақты дұрыс өтпиді , тек қыздарға ғана тисе береді , и балдарға тисе беред , сырт келбетіне қарап сабақ оқысаңда балды аз қояды
Мадина А
2 ші этаждың 6 класстардің тулетынде тобеде су агыйды конализациянын
Әсема .
Өте әдемііі мектепқой☺️
Rayana Тауасар
Мектептегі кейбіреу ағайлары пдф файл және охраниктері токсичные
BB
Bula Bula
Иле
A 7
Супер! Топ мектеп!
Ужс мектеп бейшара мектеп акша жинаганнан басканы былмейды. Кітаптарыда жеткіліксіз. Завуч павучтары өзінше болып өтірік алдап шыгарып салады. 👎👎👎👎👎👎 туфта өкініп жүрмін осы мектепке ауыстырганыма. Өңшең стажы жоқ мұғалімдерды жинап алған. Үлкен сыныптағылар қараусыз беттеріне базардағы бар бояуды жағып жүреды ужс вообще
СБ
Салтанат Бауыржан
Хорошая школа. Очень нравится наличие в самой школе множества секций
Aisha Bakyt
Я учусь в этой школе. В ней хорошие учителя, ученики. Раньше в другой школе все ученики постоянно ругались но в этой не так, здесь хорошо. Я люблю свою школу❤
Nuraika❤️ S
Красивым кажется все, на что смотришь с любовью 😍🤩 (өмірімдегі ең күшті мектеп, үлкен жетістіктерімнің бастау тапқан жері)
AК
Asik Ко
Оте нашар
Aktilek Omirbek
Моя школа обожаю её 🥹🥰
Бейбарыс Алибекұлы
Gulnur Baigaraeva
Окущыларымыз керемет🔥 Жетекшілер жаксы карсы алды😻🥰
Marrriyaaam 🤍
Самая классная школа которого я встречала пиццасы тема апайлары зор білмим неге бәрі ужас дид формалары свободно тұрад үстінде ұнамаса оқымаңдар если не нравиться не учитесь никто вас не заставит это самая классная школа әсіресе ақнұр апай еңбектен беретін просто топчик апай
Ewetca De
NB
Nurgisa Bekmuratov
Бұл мектепте директор завуч шешпейді проблеманы есіктің алдында тұрған “решала” бір дөрекі кісі шешетін сияқты. Сосын 7-8 сынып оқитын қыздар боянып маймылға ұқсап, бұл мектеп кімдерді оқытып жатыр!
Arailym Akylbekova
9.10.2025 осы күні мектепке келдік кіргенген огресив күзетші ағайлары, сөйлеуге ерініп жауап беруге тілдері бармайды, күзетшілері осындай болса мұғалімдері қандай екен? Өте дөрекі
Moldir Asilkhan
Сұмдыққои оқытушылары бір шымкентті треп тұрғандаи сөилеуге қиналып кісіғо, әсіресе күзеттегі кісі ужас қалаи қалаи сөилеиді адамдарға
БТ
Бағлан Тайгашов
Көңіл толмады
ayash 🤍
Очень даже отличная школа че вам не нравится?Су ишкен кудыктарына тукирмендер,тарбиелерын болса ешким жаман емес,оқитын бала мектеп тандамайды.
Рокфеллер Нурзат .
Мектеп ит боп кеткен, 7 сабақтан, нагрузка, новый директор, завучтар некомпетентный, то ұстап тұрады есіктің алдында жарты сағаттап, то жібереді, уақытымыз ды былмей жатырмыз, курс, тренировка деген заттар барго, ойлансандаршы сәл, ауысындар, 2 ге окындар, рейтинг түсіріп тастайыкшы халқым бұл мектептын👍
NS
Nariman Shyrynbek
Новый бірақ білім беру сапасы төмен и тек өзіне өзіншелер оқиды🤮
А*
Айнур *
Біз биыл бірінші жыл барамыз. Білім туралы әзірге ешнәрсе айта алмаймын. Мектеп формасы нашар: тенниска — ұлға да, қызға да бір, матасы синтетика; юбкасының түсі де, матасы да ұнамады. Ол юбканың алдында Bellasco бұйымдарының сапасы әлдеқайда жоғары. Мектеп формасының біркелкі болғанына еш қарсылығым жоқ. Тек сапа мен фасонға назар аудару қажет. Жәй көк түсті юбка мен ақ жейдешені талап ету де жеткілікті деп ойлаймын
Aiary ❤️
Нурила апай 🔥🔥🔥💥
юұюзж ~
Аида Саидахмад🤍
Школа негізі норм апайлардың жартысы катал болмаса атак норм
Toma Nurlanova
тарих Жұлдыз апай психикасымен проблемасы барау, жек көрем құтылғаныма шүкір
BD
Мансұр Байзақ
ЫЫЫЫ
EK
Erbol Kaldybaev
Хотя и школа новая, но она отвратительная. Учителям самим нужны учителя. Буллинг и в этом участвуют учителя. За год мой ребенок стала нервной,замкнутой. Не рекомендую эту школу. Знания на 3. Тоже слабо.