Milando
Кафе
Приемлемые цены. Вкусное меню. Принимаем банкеты!
Assel Sarybekova
В восторге
Осы жерге аузышарга келдик, керемет тагамдары, керемет кызмет, интерьерда оте адеми. Конактарым баска каладан келген, мәз болды!
Arman Zhasyuzak
Совсем не понравилось
ауызашарда барып тамак бердык, куттык 3 адамбыз, 1 сагаттан сон заказ озгерте аласызба ол тамак бытып калды деп келип тур
FM
Fariza Maratkyzy
Совсем не понравилось
Том ям балықтары тұрып қалған уже 2рет осылай болды. 3100тг не стойт Вообще не советую
Канат Кенжекулов
Даяшы қыз Венераға рахмет! Тамақ дәмді, жақсы қызмет жасады! 👍
Ayagoz Imanali
В восторге
Бүгін кешкі тамақа отбасымен бірге бардық.Шашлыктін еттері дәу,жұмсақ,салаты балғын,сушиі күшті,шәй,лиманад,коктейльдері тәтті,нан жинағы ыстық.Официанттары молодец,заказды тез-тез әкелді.Барлығы ұнады.Үйіміздін қасынан осындай керемет кафе ашылғанына қуаныштымыз.Жұмыстарыныз алға жүре берсін.Енді жиі барып тұрамыз🤩
НН
Нишанов Нуржан
В восторге
Керемет ресторан,тамақтары дәмді,қызмет көрсету жоғары деңгейде,бағалары 👍. Өте ұнады. Рахмет Мидандо.
AB
Aikumis Bekzat
В восторге
MILANDO - рестораны өте қатты ұнады. Тағамдары балғын әрі дәмді, сусындары ерекше. Сервисі жоғары деңгейде, атмосферасы жанға жайлы екен. Оформлениесі стильді, балаларға арналған ойын залының болуы өте ыңғайлы екен. Жалпы алғанда, керемет орын! Маған өте ұнады ♡
ЛТ
Лаззат Турумбетова
В восторге
Тамактары дамды,асиресе стейктеры кушты екен,унеми осы жерде отырыстар уйымдастырамыз оте керемет жер❤️❤️❤️❤️
ТА
Тогжан Абдилла
Все вкусно😋
UZ
Ulbossyn Zhangirova
В восторге
Миландо кухня отличная👍👍👍👍От души Отырар кайттык,багалары да тиымды,уютная атмосфера 🥰🥰🥰🎉🎉🎉🎉
Нурдаулет Нурлибаев
В восторге
Миландо рестораны өте күшті екен, тамақтары дәмді, қызмет көрсетү сапасы жақсы 👍атмосферасыда өте жақсы, екен бізге Назерке есімді қыз қызмет көрсетті маладец👍
7М
707 Мак
В восторге
Қызметтеріңіз адал ол рас!Прям дамды бүкіл тағамдары.Кешке жұмыстан келгенде или осы адр барып ішеміз,кейде тек осы жерден алдырып ішеміз.ТомЯн/пицца/сушши/салаттар бүкіл тамактар дәмді 🫶👍⭐️✔️
ЖЖ
Ок
Частый гость
Maral 🕊️
Совсем не понравилось
Добрый вечер! Дорогие гости в этом место вообще не советую. Обслуживание проста 0. Администратор грубиянка .
Тумар .
Совсем не понравилось
Қайырлы кеш! Бұл жерге келуге кеңес бермеймін. Администраторы,официанты не внимательны, все порожняк,грубые, 1045 раз шакыру керек, заказ берсен алып келу очень долго. Музыка колхозский, попросили у Диджейа поставить хитовые, но не поставил. Администратор типа деловой, нечего не разрешает. Ужаасс Дорогие гости если вы сюда приходит следите за своим счётом и чекам.
nbakytzhankyzyy
В восторге
Хочу отметить отличную работу официанта Сағындық.Обслуживание было на высоком уровне:вежливое, внимательное и быстрое.Он проявил доброжелательность, аккуратность и профессионализм в работе.Заказы приносились без задержек, все просьбы учитывались и выполнялись с улыбкой. Благодаря такому сервису посещение заведения оставило очень приятное впечатление.Спасибо за качественное обслуживание!🤍
Айдана Ермолдаева
Было средне
тамактары, обслуживание кушти бары бырак кеше отырган едик, бастыктары келип кассанын алдында, биздин козимизше айкайлады, конак тур ау кызык емес)
NA
Nurgisa Abduokhap
Совсем не понравилось
Ужасно просто ужасно рас айтам соңғы кездері тым құртылып кетті,бұрындары тамақтары вау деп айтпаймын бірақ норм еді.Қазір сервис,кухня барлығы жамандап кеткен.Айтарым егер кешкі астарыңызда құртып алғыларыңыз келмесе лучше не заказывайте.Вообще не работает над кухней.
Г
Гаухар
В восторге
Кухня отличная, очень вкусная еда, всем нашим гостям понравилось. Нас обслуживал официант Сағындық, очень отзывчивый и вежливый, за что ему еще "5" звезд. Всем советую это заведение.
Мадина
В восторге
Маган тагамдары унады..ишиде өте прятный..даяршы кыздарыда..улдарыда жумыстарына тиянакты..әсиресе Ерасыл😍
Ааа Ддд
В восторге
Миландо жаксы жер екен. Арзан, тамактары дамди, шашлыктары жумсак, жагымды атмосфера. Персонал оте тамаша. Бари унады. Рахмет.💐
ST
Siko Tlesbaev
В восторге
Тамақтары өте дәмді. Қызмет көрсету жағы да өте керемет. 10/10 балл✊. Алла берекет берсін істеріңізге.
EE
Elvira Ermekbaeva
В восторге
Крутой ресторан, обслуживание на высшем уровне, кухня очень вкусная, доступная , рекомендуем👍👍👍
ЖА
Жанар Алпысбаева
В восторге
Туылаан кунге отырдык,тамактары дамды багалары колайлы,атмосфера зор
Meruert Raxmatullaeva
В восторге
Өте керемет мейрамхана! Бәрі дәмді,бағалары да қол жетімді.
9 посещений
nД
nn Досова
Совсем не понравилось
почему не написали что закрыты сегодня??? так трудно чтоли?!
Ислам Исаев
Совсем не понравилось
Долгое подача еды, не вкусно🤦🏻♀️ ожидание реальность, детские стульчики разваливаются.
DS
Dauren Suleimenov
В восторге
Кухнясы жаксы и отмосферасы болек вопщм келип кору керекко😉👍
Частый гость
ayamakhat 017
В восторге
Имаш деген бала топ топ ырза болдым.Өте сыпайы,жұмысын жақсы жасайды екен🫶🏻
Мариаш Жазылбекова
В восторге
Обслуживание и сервис отличные, музыка успокаивающая, приятно посидели. Придем еще много раз. Советую всем.Атмосфера просто супер👍Огромная благодарность всему обслуживающему персоналу, за уют , вкусно приготовленные и красиво оформленные блюда. Спасибо большое. Успехов вам в работе.🫶
Balzhan N.
Понравилось
Жақсы жер, арасында барып тұрамыз. Бірақ соңғы кездері обслуживание нашарлау болып жүр. Менюдағы шашлыктер зор. Алдын 5 жұлдыз қойған едім, соңғы барғанымнан 4 деген баға қойдым. Обслуживание қолға алсаңыздар жақсы болар еді 👍🏻
ТК
Талғат К
В восторге
Отличный семейный ресторан! Вкусная еда, доброжелательный персонал! Особенное спасибо Назерке, которая нас обслуживала!
Алуа Токенова
В восторге
Искали рядом с домом уютный ресторан чтоб вкусно пообедать. Наткнулись на Миландо, очень вкусно 10/10
Айгерим Бекболатова
В восторге
Тамақтары өте дәмді балғын тап таза керемет👍🥰
НП
Нуржан Пердеш
В восторге
Миландога коп барамыз. Барлыгы керемет обслуживание тамактары да жаксы багасы да кымбат емес.Баруга кенес беремин.
Арай Аблаева
В восторге
Milando дәмханасы өте керемет екен👍🏻 Тамактары дәмді, Іші таза Камфортно отырып кайттык Обслуживание 👍🏻
Сымбат Мергенбай
В восторге
Тамақтары өте дәмді, әрі іші тап-таза 😻 рахмет үлкен👍🏻 Бізге қатты ұнады. Келіңіздер өкінбейсіздер.😍😍😍😍
Акторгын Омиртай
В восторге
Миландо ресторанының 1 жылдан бері тұрақты клиентіміз, түсте келіп, кешкі 7де әрең шықтық. Администратор Жанат ханым өте сыпайы, официант Венераның қызметі өте жоғары деңгейде. Ташкенттен, Алматыдан келген достарымыз риза болып тарады. Рахмет. Бәріңізге осы жерді ұсынамын. Өте таза, тамақтары дәмді, қызмет көрсету жоғары деңгейде.
Milando, кафе
6 июля 2025, официальный ответ
Акторгын ханым,пікіріңіз үшін алғыс білдіреміз! Барлығы сіздер үшін!🤗
Ahon Zhumanazar
Цены отличные, еда вкусная
Султанбек Адилбеков
Не понравилось
Караоке нашар екен
bakytzhankyzzy 🤍
Өте керемет асхана
БК
Багдат Кенесбай
В восторге
керемет ресторан , тамақтары дәмді , бағасы да жақсы. еңбектері адал.
УА
Улнара Абдимуталип
В восторге
Оте жаксы орын екен багасы да кол жетымды тап таза 👍👍👍
Айгуль Исакова
Суши зор екен . Сервисі жақсы. Кухняда жақсы. Дәмді
Айша Алпамыс
В восторге
Тағамдары дәмді! Бағалары қол жетімді! Қызмет көрсету деңгейі - жақсы! Сырты және ішкі жарнама мен ас мәзірі тек - Мемлекеттік Тілде!!! Керемет!!! Сіздерге тек - Сәттілік!!!! Рахмет! ❤️
Нурсулу Бапаева
В восторге
Давно мечтала попасть в этот ресторан,и это моя мета осущушествовалось,И я очень радуюсь,Мечты сбываються!Большое спасибо администраций Миландо!!!