Anor beauty zone
Салон красоты
AJ
Aida Jalgasbayeva
Сегодня была на мэйке у Улжалгас,мне очень понравилось,отличная тонкая работа,да еще и такой бомбезный мэйк.Благодарю!!!
6 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим, что выбрали нас 😌 Рады стараться.
Аяулым Ташеева
Маникюр жасайтын мастер вообще жасай алмайды қисық қисық барлығы мүлдем көңілімнен шықпады. Бір тырнағым болмай жатып іші ағып кетті ещё жөндеп кептірмегенсіз деп өзіме қарай итеріп қойды. Ужас 18:40 та кіргем 21;00 де шықтым нервым шығып қанша уақытым кетті
22 сентября 2025, официальный ответ
Пікіріңізді ескердік, кешірім сұраймыз.
Aiman Kabylanbek
Ужасный салон мастерлер дұрыс жұмыс жасамайды шаштыда қалай болса солай жасайсалады,косметикалары нашар,клиенттің қалауына қарамайды!
GA
Gulzhan Anykbai
Айжамал hair стилистке ризамын, шашымды тура мен қалағандай түс шығарып беріп, әрі мықты обслуживание жасайды екен😇👍
Асем Абзалбекова
Посетила салон Анор , осталась довольна результатом. Администратор очень приветливая доброжелательная направила к мастеру, мастера ногтевого сервиса ТОП . Ногти тонкие аккуратные, вернусь обязательно, я теперь ваша постояшка ❤️
Feruza Kadirkulova
Оценка түсіргім келмейді. Не дегенмен мастер еңбегі бар. Но мне сказать сотруднице нечего. Она почти полтора часа по видеозвонку разговаривала с близкими, громко. Не прислушалась к замечанию. Я пришла отдыхать, а не слушать чьи-то неприятные слова (мть) в салоне. Шығар кезде админде болмады ескерту айтатын)))
Алдахановна
Мастер Ақмарал наращивание ногти жасатқан едім, ұнады ойымдағыдай жасады. советую
balym baybatyr
хочу поблагодарить мастера Индира за такой аккуратный и красивый маникюр.Очень понравился результат 🤍
Здравствуйте. Спасибо большое, что выбрали нас 🙏 Приходите в гости ещё ❤
Гулназ Атамкулова
Индира мастер өз ісіне тиянақты, таза ұқыпты қыз екен. Бәрін идеально жасайды асықпайды но результат того стоит👍
22 января 2026, официальный ответ
Гулназ, здравствуйте! Благодарим вас ❤ Мы старались!
Гулдеш Ка
Айдана мастер қолы жеңіл,жылдам сездірмей жасап береді кірпікті.Уже кірпіктерім 2ай тұрып жатыр.Рахметтт көп көп 😁😁😘
6 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Гулдеш! Большое спасибо, очень приятно получать обратную связь 🙏 Мы работаем для вас 💛
A K
Хочу выразить огромную благодарность мастеру Улжалгас. Она делала мне макияж, и это впервые, когда я вышла из салона без слёз — всё получилось просто идеально! Тон — супер, стрелки — одинаковые, аккуратные. Она ещё и дала полезные советы, как правильно делать макияж. Я в полном восторге! Волосы норм
6 декабря 2025, официальный ответ
A, добрый день. Спасибо большое за отзыв и высокую оценку! Приходите в гости ещё.
Ақерке Шарипова
Ажарға рахмет күшті қылып жасап берді😍♥️♥️♥️
AE
Aijamal Ermekbaeva
Уауу салон соз жок
АҚ
Айнұр Қанатбек
Салон ұнады Көп рахмет Қайта қайта барғым келеді🩷
Гулнур Осербай
Айзада апшеге рахмееет үлкен❤️ Макияжым ойдағыдай шықты🥰
Гулнур, большое спасибо, что выбираете нас 😌 Будем стараться и дальше ❤
Жанар Абдулхай
Причёску Айжамал сделала именно так, как я хотела! 💇♀️✨
22 января 2026, официальный ответ
Жанар, добрый день. Благодарим вас за отзыв 😉 И, конечно же, ждем вас снова.
Nurila Serikbaeva
hair stylist Айжамал апке күшті жасайды.Работалары унады🫶🏻
5 посещений
Благодарим за такой приятный отзыв 🙏👌 Приходите в гости ещё 💛
ZY
Zhanella Yeshankulova
Бүгін бірінші рет бұл салонға барып көрдім, мастер Айзада 🔥🔥🔥👍🏻👍🏻 действительно макияж узак и тон прям идеально турды😍 Хейр стилист тоже Жаксы, кыздар барлыгы оперативно жумыс жасайды екен!
Спасибо, Zhanella, за доверие ❤ Всегда рады помочь 😁
AM
Aru Makh
Маған Ұлбосынның макияжы қатты үнайды. Тап таза жасайды жұмысын. Шымкенттегі нөмер 1 визажист😍😍🔥🔥🔥🔥Барыңыздар. Еш өкінбейсіздер. Салондары қыздарыде өзі сияқиы күшті жасайды🔥🔥🔥
Спасибо вам большое за доверие 🙏 Очень приятно ❤
Н
Нургуль
👍👍👍
Ақмаржан Талғатқызы 🤍
Көркем өте күшті жасады рахметт жаным сол ❤️💋💋💋
Здравствуйте. Спасибо за приятный отклик! Рады работать для вас 😁
Yenlik A
ужасный маникюр! хуже не бывает
22 января 2026, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв. Нам жаль, что результат не оправдал ожиданий. Мы будем стараться ещё лучше ✊🏻
Merey Akkulieva
Вообще не советую
Akon Erzhanovna
Гаухар мастер жұмысы өте қатты ұнады 😍😍❤️❤️
6 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Akon! Благодарим вас за ваш отзыв и оценку 🔥 И, конечно же, ждем вас снова!
N🌸
Naz 🌸
Ужасное обслуживание. Даже элементарную чистку сделать не могут, не говоря уже о гель-покрытии. У меня были короткие ногти, но это не повод оставлять их в таком состоянии. В других салонах, даже с короткой длиной, мастера придают ногтям аккуратную и одинаковую форму. Здесь же мастер Акмарал сначала сказала, что спилит форму после покрытия, но в итоге этого так и не сделала. В результате ногти выглядят неаккуратно. Полное разочарование. Вообщем не советую🤦🏼♀️ Даже неделя не прошло. Просто все выпали. Все 10🤦🏼♀️
Ажар Ок
Мастер Сезым лашмейкер кирпиктеримди жаксы жасап берди козимде бар жогы биленбейды улкен рахмет енды туракты клиентыныз боламын👍🏻
Zarina K
Мастер Айзадаға жане Сабинаға рахмет! Макияж, прическа ұнады, қалағанымдай етіп жасап берді 😍😍🥰
6 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Zarina! Благодарим вас за такой приятный отзыв 😉 Приходите, будем рады вас видеть!
Š. Z.
Ұлжалғас мастер, работает очень быстро и красиво! Благодарю ♥️♥️♥️
Добрый вечер. Спасибо вам за доверие. Очень приятно 😁
dln_ab .
Мастер Айдана самая лучшая!❤️ Большое спасибо за ресницы и за то что наводите красоту ☺️🫶🏻
6 декабря 2025, официальный ответ
Dln_ab, добрый день, спасибо за добрые слова о нашей работе. Приезжайте ещё 🙏🏼
Мереке
Сабина мастер шашымды как попало жасап берді, через не хочу( тағы бағасы қымбат, не советую Сабинаны
6 декабря 2025, официальный ответ
Кері пікіріңіз үшін рақмет. Біз үшін сапа маңызды, сондықтан жазғаныңыз ескерілді. Бұдан да жақсы қызмет көрсетуге тырысамыз.
Gulnur Bolatqyzy
Барлығы өз қалауымдай,тіпті оданда жоғары деңгейде жасап берді,советую
Добрый день! Спасибо большое, что оценили 🤗 Очень приятно ❤
𝑲𝒂𝒓𝒂𝒌𝒂𝒕 💖
✨ Нұрай— настоящий профессионал! Она умеет подчеркнуть красоту, всё делает аккуратно и со вкусом. С ней легко и приятно работать — тёплая, внимательная и талантливая. Всегда довольна её работой! 💄❤️
3 августа 2025, официальный ответ
Добрый день. Спасибо, 𝑵𝒖𝒓𝒛𝒉𝒊𝒈𝒊𝒕𝒌𝒚𝒛𝒚, Всегда рады помочь!
_ga1ymzhanqyzy ⠀
Мастер аяулым вообщее топп ,оте жаксы кыз общительная тианакты оз жумысын жаксы истит самая лучшая♥️♥️♥️♥️♥️♥️😍😍
3 августа 2025, официальный ответ
_ga1ymzhanqyzy, здравствуйте, спасибо большое за приятный отклик 🙏👌 Очень приятно ❤
ЖК
Жулдызай Койшыбай
Летом дважды делала педикюр,в этом салоне и осталась довольна. Но сегодняшний визит на маникюр — просто ужас. Записалась на 13:00, вышла почти в 15:50 с отвратительным результатом. Мастер явно не умеет работать: спилила всю длину, форма получилась неровная, грубая. Я несколько раз пыталась обратить внимание на ошибки, но в ответ только слышала: «Да-да, всё сделаю». В итоге — никакого результата. Я заплатила, но ведь если я плачу — ожидаю нормальную, аккуратную работу, а не то, что сделала эта “мастер”. Такое чувство, что мне просто попалась ученица, хотя по цене это совсем не так. Платила полностью. Но хочу сказать: стыд и позор салону за такое отношение и за то, что ставите неопытных мастеров на клиентов.
5 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Жұлдызай Қойшыбай, Благодарим вас за отзыв. Нам очень жаль, что ваш опыт оказался неуд…
ШС
Шарбану Сайлаубек
Айзада деген визажисттің макияжы қатты ұнады Сарыағаштағы тойда жүрсем де таңға дейін мүлде кетпей тұрды Ештеңе түзетудің қажеті болмады Расында көңілімнен шықты рақмет
5 октября 2025, официальный ответ
Шарбану, здравствуйте. Большое спасибо за такой приятный отзыв! Приходите к нам почаще 😁
Назлы Турсыналиева
Мастер Заринаға көп көп рахмет шашымды күшті окрашивание и стрижка жасап берді өзі аккуратная ұнады😍❤️☺️💐
1 октября 2025, официальный ответ
Сәлем, уақытыңызды бөліп, пікір жазғаныңызға рақмет!!! Сізбен танысқаныма қуаныштымыз😉
Паленше Паленшиова
😍
22 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Паленше, огромное спасибо за доверие! Очень приятно, рады сотрудничать.
СМ
Сымбат Махмудова
Индира найл мастерге рақмет !маған наращивание ногти ұнады.Карапайым приятная мастер!Бар капризымды көтеріп, әдемі жасап берді.❤️❤️❤️❤️Индира мастерге ойланбай келіңіздер.Анор салонының қыздары бәрі сыпайы жақсы қарсы алды❤️😍
22 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо вам большое, что выбрали нас 🙏👌 Мы работаем для вас!
ZK
Zhaksygul Kaldybek
Визажист Улжалгас работасы куштии,аккуратный,тап таза жасайдыы😍 Фотосессиямнын макияжын сенип тапсырганыма куанааам😍осе беер😘
Добрый день! Благодарим за отзыв и оценку!!! Ждём вас в гости снова 🤝
Рауа Оразалиева
За 3 дня до записи я уточнила, сможете ли вы сделать макияж и прическу за 1,5 часа, так как у меня была оплаченная фотостудия и важно было не опоздать. Ваш администратор уверил, что всё успеют. Однако в день записи меня обслуживала мастер по-моему, по имени МАДИНА, и работа была выполнена крайне непрофессионально: 1)макияж и брови она делала почти 40 минут, 2)не умеет правильно приклеивать ресницы, всё сделано неровно, 3)в итоге заняла почти 2 часа, а не обещанные 1,5. Из-за этого я опоздала в фотостудию, потеряла заранее оплаченные деньги фотографу, а также была вынуждена арендовать другую студию вышел двойной расход по вашей вине.
Аяуу🤍 A
Кыздар прям кушты бары унады❤️❤️❤️
6 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер, большое спасибо, что уделили время и написали отзыв 🤗 Приходите к нам ещё.
Өте күшті 😍
Здравствуйте, Городская. Благодарим вас, что оценили 💛 Мы работаем для вас 😁
Kumbez_🌙 Sab1tovna
Айгул ханымға көп рахмет
Добрый вечер, Kumbez_🌙. Огромное спасибо, что оценили ❤ Рады работать для вас 🌸
НБ
Николай Бокспаев
Өте ұнады салон , Ұлжалғас мастер супер !!!
Здравствуйте, Николай, спасибо вам большое за отзыв и оценку. Приезжайте ещё 🙏🏼
Аяулым Абдрахман
Ұлжалғас мастер рахмет өз ісінің шебері өте жылдам и аккуратно жасайды жұмысын
1 октября 2025, официальный ответ
Сәлем. Осындай жақсы пікіріңіз үшін көп рақмет 😌 Келіңіздер, сізді көруге қуаныштымыз.🫶🏻
Айжамал Жандарова
Зарина өте керемет мастер жұмысы ұнады өз жұмысының шебері өте қатты ұнады
22 сентября 2025, официальный ответ
Уақыт бөліп пікір жазғаныңызға рақмет 💛 Ынтымақтастыққа қуаныштымыз 😉
MM
Maira M
Полная безответственность админов. Записалась на макияж и укладку на 9:00, попросили задаток, отправила. Пришла в назначенное время салон закрыт. Еле дозвонилась через пол часа. Попросили подождать 20 минут. Разберитесь с персоналом на будущее, ни ногой больше. Полное разочарование!
9 августа 2025, официальный ответ
К сожалению так получилось, просим извинения, мы будем стараться ✊🏻
Saltanat Saparova
Позвонили за 2 дня, сказали что будем 3 человека на несколько видов сервиса. Девочки все организовали грамотно, ждать очереди не пришлось. Результат: вышли все довольные и красивые 💕
8 августа 2025, официальный ответ
Спасибо вам большое за отзыв и высокую оценку, успехов вам 😁
MZ
Meruert Zhenisbek
Колорист Зарина өте ашық, сыпайы білікті жас маман екен Өз жұмысын тиянақты бастан аяқ түсіндіріп шашты ойымдағыдай бояп берді Келесі жолы тағы осветлять етуге барамын 🥰❤️🔥🔥🔥
8 августа 2025, официальный ответ
Meruert, здравствуйте! Огромное спасибо за ваш отзыв и оценку 🤗 Очень приятно ❤
РМ
Рауаш Мангазбаева
Шымкентке тойға келетін болғасын, әріптесіміздің пікіріне сеніп осы салонға 4еуімз бірдей макияж және прическаға 1,5 ай бұрын алдын-ала жазылған едік. Белгіленген уақытта келгенімізге қарамастан, бізге ешкім көңіл аудармады. Шаш та, макияж жасайтын мастерлер әркім "өз клиентін күтіп, соларға қызмет көрсетеміз" деп жүрді. Администратор атымен болмады. Біздің қолдарымыз бос емес, біз ештеңе білмейміз, бітпейтін 5 минут күтіңіз мастер босағанын деп отыра берді. Жарты сағат солай ұрсып жүргенде әрең дегенде бізге әйтеуір мастерлер табылды. Макияж жасай бастағанда маған қандай түсті "тень" жағу керек екенін түсіндірдім. Макияж жасағанда Молдир деген мастер мен жас қыз емес екенімді, яғни жасыма лайық макияжды мүлдем жасауды білмейтінін түсіндім. Мен өзі сарымын, шәшім де, көзімнің қарашығы да ашық қоңыр түсті. Мастер маған үстімде жасыл түсті көйлек болғанына қарамастан, мен изумруд пен қоңыр түсті тендерді үйлестіріп көзімді бояңыз, маған "кешкі" макияж керек деген сөзіме еш құлақ аспады. Сөйтсем күллі салонда тек қоңырдың түрлі реңдерінен басқа түстер жоқ екен. Мендей сары адамға қоңыр тень өң ашпайды, еш уақытта "кешкі" макияж олай шықпайтынын да түсінбеді. Айта берсем Макияж жасағанда кемшіліктері бітпейді. Оған қоса менің үлкен көзімді кішірейтіп , бетімді жалпыйтып (контуринг да жасай алмайды екен). Екі көзімді екі түрлі бояды. Әйтеуір дегенде біткенде, амалсыздан жартысын өшіріп, өзіме жөндеуге тура келді. Макияж тек жас қыздарға ғана бір үлгіде жасауды жаттап алған сияқты. Жеке ерекшеліктерді ескеріп, артықшылықтарын одан да сәнді көрсету туралы білмейді. Адамның цветотипіне байланысты макияж жасау деген мүлдем жоқ. Мұрынның ұшын розовый румяга жаққанын айтсаңыздаршы. Бір сұмдық болды мынау. Тоқтатпасам менен енді торпақ жасап шығарушы еді Айтпақшы, жанымдағы қыздарға "Ой Шымкенттің тойы 9сыз басталмайды, сіздер ешқайда қалмайсыздар" деп айтып қояды екен. Алматыдан келіп тұрып той иелерін сыйламай елдің артында жүргеніміз дұрыс па? басқасын айтпағанда
3 августа 2025, официальный ответ
Пікіріңізді қабылдадық, одан ары жұмысымызды жақсартуға атсалысамыз.