Поиск
Отрицательные
МА
Мадина Араббаева
11 отзывов
Көрме подкаст студиясына үлкен рахмет. Маған осындай тыныш, әдемі интерьермен, жаны жылы адамдармен жұмыс жасаған ұнайды
Аида Сарсенбаевна
5 отзывов
Всё красиво, атмосферно, сьемку провели на ура🥹❤️
КА
Кулпаршин Ауелбекова
1 отзыв
Көрме фотостудиясында подкаст түсірдік. Маған қатты ұнады, тыныш әрі жылы екен😍 Бұйырса тағы да осы студияда сьемкаға келетін боламыз👌 Сіздерге де ұсынамын👍
Kф
Korme, фотостудия
25 ноября 2025, официальный ответ
Сізге ұнағанына қуаныштымыз🫶🏻 Алдағы уақытта сізді өз студиямызда күтетін боламыз🙌🏻
А.
Азамат .
Өте керемет,барлығы жоғарғы сапада 👍🏻
Asel Хан
5 отзывов
Көрме фотостудиясына рахмет, суреттеріміз өте әдемі шыққан😍
УС
Улдана Саттар
Керемет!!! Рахмет үлкен!!! Іші күшті екен😍
ГЖ
Гулнар Жунысбек
5 отзывов
Мына фотостудия қатты ұнады!Ремонты да жаңа,жайла атмосфера😍 Сапасы да, қызметі де жоғары деңгейде! Естелікке әдемі сурет қалдырғысы келетіндерге міндетті түрде ұсынамын! 🤍✨
AJ
Ainash Junisbekova
1 отзыв
Көрме фотостудиясы керемет.Маған қатты ұнады.Өте сапалы отбасылық фотолар жасап берді.Локациялары керемет.Жылы,жарық,кең.Ең бастысы ішіндегі қыздар мен жігіттердің қарым қатынас жасады,өте кішіпейіл екен.Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін
Balnur Polatbekkyzy
3 отзыва
Студия өте керемет! Тыныш,жылы және таза🙌🏻 Локациялары да күшті. Алдағы уақытта жиі келетін боламыз🫶🏻
МК
Мухаммедали Куатбек
9 отзывов
Жылы, әдемі таза студия екен🔥 Рахмет
А
Айзада
2 отзыва
Керемет! Оз истеринин маманы Алла каласа жемисин коре бериниз.Ойланбай сенип тапсыратын студия рахмет!
BA
Beybit Abdrahmanov
Студия өте керемет! Локациялар, жарық,қызмет топ! 👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻
DA
Didar Akilbek
3 отзыва
Студия, қызмет, фотогроф Ораз, барлығы керемет! Медетхан аға Алла берекесін берсін! Өсе беріңіздер!🔥🔥🔥
Aliya _a
Zor eken
АФ
Айжан Фархат
6 отзывов
Вообще ужас студия,биз барганда студия ішінің бәрі шаң лас болып жатты, фотограф вообще фотога тусире алмайды и адаммен сойлесуди билмейди биздин фотоларымыз енді ужасно шыққан, қалай тусірілген солай жібере салады, ең жаманы өзінің маңызды куніңде тусірілген фотолар ужасно шығуы екен, мен фотоларға қарап жылағым келеді!!! ДАЖЕ ОДНОЙ ЗВЕЗДЫ ЖАЛКО!!!!
Assel 🌈
7 отзывов
Жақсы студия🙂
pirinbekov 077
15 отзывов
Алащ
Gulbanu Perdebekova
7 отзывов
“Көрме” ұжымына алғысым шексіз. Менің ойымдағыдан да күшті шықты фотолар👍 өз істерінің шебері🔥🔥🔥 всем советую🤗🤗🤗 өкінбейсіздер😇
Mm M
Өте керемет 😀😀
Cs
City spirit
4 отзыва
Жұмысшылары жақсы кісілер күлііп жүрді ашуланбааи😘🫶🏻
Іңкар Мамаева
Фотолар әдеміі, качественно түсірілген 😍👍🏻 Өте қатты ұнады😍 Советуем 👍🏻👍🏻👍🏻
АН
Альбина Нурбековна
1 отзыв
Фотограф өте керемет😍🫶🏻бүкіл жағынан көмектесіп,всем советую👍🏻
DA
Dinara Aizhanova
Маған қатты ұнады 10/10👍🏻
НА
Назик Абдуева
14 отзывов
Шымкенттегі ең керемет фотостудия😍 Ең керемет фотограф😍 жұмыстары маған қатты ұнады. Өкінбейсіздер тым керемет
Бижан Садибеков
17 отзывов
Жігіттер қыздар барыңдар 100% көңілдеріңнен шығады. Өзіме ұнады Шымкент қаласында N1 деп айта аламын. Кәсіптеріне деген адалдық пен профессионнализм анық байқалады💯👍✊️
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности