Dent-k
Feruza Sadykova
👍🏻👍🏻вообще супер вежливо общаются ❤️
BS
Boran Sayat
Зульфия очень грубая и вообще не адекватная 0 клиентоориентированности Не советую сюда ни ногой
ЖА
Ж А
Жазда 5-6 тіс емдеп пломба салдырдық, салған пломбалары уже түсіп қалды, бір тіске 25.000 за пломбу, емдегеніне бөлек ақша алды, емдеген тіс қазірде ауырып жүр, не советую Dent K
Айкерим Галидулла
Один из лучших стоматологических клиник. Зульфия доктор профи, очень вежливый и добрый, ответственный врач! Спасибо! Все чисто аккуратно! Еще раз спасибо за профессионализм
ажарка
Айжарқын врач лучшая
karakoz 🤍
Все чисто, аккуратно.🫂
КТ
Камшат Тәжібайқызы
Рахмет Зульфия ханым қолыңыз дерт көрмесін. Қолыңыз жеңіл екен. Кеңес беремін.келіңіздер
TM
Tansholpan Myrzakhanova
Ужасная стоматология,относятся к пацентам на “Ты”.Сен ба,сен қыз жүр🤢🤮очень непрофессионально.За 2х мунутную проверку потребовала 2тыс тг с меня Диля апай.Еще пихала левых врачей
Асель Бахытжанова
Дент -К клиникасында тісіме пломба салдырдым,тістеріме чистка жасаттым ,жұмысы маған қатты ұнады! 3Д рентгени де бар . Жұмыс уақыты қолайлы, азаннан бастап тунгі 24.00 дейин ,7кун жұмыс істейди екен .Клиника жаңа,әдемі! Тазалық жағына көп көңіл бөледі екен! Барлықтарыңызға осы Дент-К стом.клиниканы ұсынамын!
Мако 😍
Нам очень понравилось в клиники, все чисто, аккуратно. Врач Зульфия так хорошо обращается с детьми, нам удалила 2зуба, безболезненно 👍🏻
AT
Ainura Tolybayeva
Самая лучшая стоматология, квалифицированные специалисты, новейшие оборудования. Не первый год обслуживаюсь у них, и очень довольна результатом 👍👍👍👍 Четкий подход к каждому пациенту 👌👌👌
Есенхан Кожайсаков
“Dent-K” тіс емханасына үлкен алғысымды білдіремін! Біз толық отбасымызбен Зульфия ханымнан ем аламыз.Бұл жерге келіп, кәсіби мамандардың жоғары деңгейдегі қызметіне куә болдым. Стоматологтар өте мұқият, сыпайы және өз істерінің нағыз шеберлері. Әрбір процедураны түсіндіріп, емдеу кезінде жайлы сезінуім үшін бар күштерін салды. Заманауи жабдықтармен жұмыс істейтіні де қуантты. Егер сапалы стоматологиялық көмек іздеп жүрсеңіз, “Dent-K” емханасын шын жүректен ұсынамын!
ON
Orakbayeva Nurgul
Dent-k Стоматологиясына Улкен Рахмет айтамын.Оте сапалы емдеу,жылы кабылдау Даригер оте билимди сапалы емдеу деп айта аламын.Сонын ишинде Зульфия даргерге улкен Рахмет айтамын.Колыныз дерт кормесин.РОЗА город Алматы!
Aida Akshal
Көмекбай атаған үлкен алғыс Зульфия апшеге де үлкен рақмет сүйікті докторларым 😘
Альмара Турлыбековна
Жолдасым жас кезінен осы мамандарға тісін емдікке тапсырған🥰, және осы кәзіргі кезге дейін екеуіміз емдетудеміз, өте жақсы ұжым мамандар, рахмет сіздерге үлкен, істеріңіз өрге жүзе берсін♥️
БА
Бакдаулет Акшалов
Өте жоғары деңгейде ем жасайды сіздер ге де баруды Кенес берем
LB
Laura Bauirzhan
Бұл стоматологияға бұрыннан барамын өте күшті тіс дәрігерлер🫶🏻
Eldos Ojanov
Клентпен жұмыс істесе алмайд ақшаға құнаққанба білмейм но өзінше екен 1 ші кілентпен жұмыс істескен үйренсе дұрыс болар еді бағасыда қымбат
СА
Санахат Азизова
Добрый день!хочу выразить благодарность врачу Зульфие Саитхужаевне за ее работу,отзывчивость и вежливость и грамотный подход к детям 🙏👍👍👍
НМ
Надира Мадиева
Супер стоматология! Мне удалили 2 зуба мудрости . Безболезненно и недорого! Спасибо за профессионализм Мадиевой Зульфие Сайтхужаевне. Рекомендую👍 профессионал своего дела
Саховат Мадиева
Была на приёме у Зулфие Саитхужаевне,врач от бога. Профессионал своего дела, вежливая, аккуратная. Удалила зуб без болезненно даже не заметила. Всем советую Dent-k чисто современное оборудование.
SK
Sayara Karataeva
Зульфия мастер своего дело! У нее легкие руки! Это наш семейный стоматолог.
SK
Sayara Karataeva
Зульфия мастер своего дело! У нее легкие руки! Это наш семейный стоматолог.
Зейнеп Төрехан
Мен бірнеше тісімді емдеттім. Зульфия ханымға алғысым шексіз! Нағыз өз ісінің маманы. Барлығын сыпайы түсіндіріп, тісімді өте жақсы емдеп берді. Өзімнің тұрақты дәрігерімді таптым👍Dent-k ұжымына рақмет!
Nurda Kudiyar
цены дорогие, но обслуживание того стоит. правда в начале больно было и почему то уже 3 час обезбол не проходит. короче, на любителя
КА
Карлыгаш Айтжанова
Стоматология «Дент-Ка» уже существует 22 года. И на данный момент есть два филиала. Команда состоит из лучших и профессиональных специалистов. Отличный сервис, оснащена самыми высоко технологичными аппаратами. Очень приемлемая цена а также самыми качественными препаратами. Здесь есть и детский стоматолог, ортодонт и имплант. Стоматология работает 24/7, дежурный врач всегда поможет в трудный момент.
КТ
Коркем Толемисова
От всей души благодарю вас за чуткость, терпение и понимание. Выражаю признательность за ваше умение находить подход к пациентам и создавать комфортную обстановку во время приёма. Ещё раз спасибо за вашу работу! Желаю вам крепкого здоровья, счастья, благополучия и успехов в вашей благородной профессии
𝑨𝒌𝒏𝒂𝒛 𝑨𝒖𝒆𝒍𝒃𝒂𝒊
Тісті прям жақсы емдиді, дәрігерлер топ 🤭💗
Арина Т
Расул доктор 👍🏻👍🏻👍🏻
БТ
Байгали Тулепбергенов
Барсак жабык жумыс истемейди отирик реклама бармандар отирик жумыс истейди
Т
Талгат
Очень хорошие врачи, качественная работа, низкие цены на услуги!
Abylaikhan Abildaev
Бір тіс жұлдыру 20 000 ₸ 😄 цена конечно удивляет прям. - 1 клиент.
ДА
Досбол Абдихалик
Вабще білім жоқ?
Ruslan Akishev
Отличная стоматология . Оборудование видно что современное
ЭА
Эльвира Алипбай
Лучшая стоматология! Врачи опытные, со стажем 👍 рекомендую всем лечить зубы в dent k
BR
Bekzat Rysbay
Лучшая стоматологическая клиника в Шымкенте однозначно! Специалисты на высшем уровне!!! Спасибо вам еще раз!😍👍
Жанна Кулманова
Хочу выразить огромную благодарность Зульфие Саитхужаевне! Довольна качеством услуг и отношением коллектива. Всем советую! P.S. теперь не боюсь стоматологов)
ШЕ
Шолпан Елибаева
Жаңа қоныстарыңыз құтты болсын!Былтыр барып,тіс салдырдым,жұмыстары өте сапалы.Осы клиниканы таңдағаныма еш өкінбеймін.Көмекбай ағай,Тоғжан қыз қолдарыңыз дерт көрмесін,сіздерге және клиниканың барлық қызметкерлеріне алғыс айтамын,мерейлеріңіз әрдайым үстем болсын !
ЖА
Жанар Айтбекова
Тіс дәрігерлерінің дәрежелі өте жоғары. Жасаған жұмыстары өте сапалы, өз жұмыстарын жоғары деңгейде қарайды
ЖО
Жулдыз Омиркулова
Мықты клиника, Тоғжан апай тісімді полный емдеп, пломбасын жасап чисткасын істеп бергеніне 1 жылдан асты рахмеет. Зульфия апайға брекет істетіп алдым ол да уже 1 жылға жақындады бәрі керемет көңілімнен шықты. Мамам осы клиниканы советовать еткен! Постоянно барып қаралып тұрамын. Семьямызбен қараламыз!!! Істеріңізге береке берсіін, ризамыз✊👍
Ulugbek Kambarov
Была на приёме у Зульфии, врач от Бога,профессионал своего дела,уверенность в работе с пациентом и спокойная вежливость в обращении. У меня сложное заболевание, после удаления, доктор оставил под наблюдением в кресле, затем всё подробно объяснил.Моя благодарность и добрые пожелания доктору, такие люди формируют имидж клиники. 🌸
da
dana asselbekova
Көмекбай ағайдың басшылығымен ашылған клиникасы Шымкент қаласы бойынша ең керемет тіс клиникасының бірі деп есептеймін. Демалыс, мереке күндеріне қарамай, кез келген кезде хабарласып, консультация ала аласың. Қалаған уақытта бар көмегін көрсетеді, басқа ешқандай тіс клиникасына барғың келмейді, өйткені Көмекбай ағай мен оның қарамағындағы тіс дәрігерлер керемет білімді де білгір дәрігерлер. Әсіресе атап айтқым келетін дәрігерлер ол Көмекбай ағай, Тоқжан және Зульфия. Оларға Алланың нұры жаусын.
Adina Akieva
Көңілім толмады.Ауырсыну бар әлі де.Кетонавпен жүрмін әлі. ауырсыну басылмаса қайта барамын 16.09 мен жазған негатив отзывтан кейін барлығы жазып кетіптіғой мақтап
YS
Yntymak Seiilbek
Отличная клиника. Всё аккуратно и чисто😍 Врачи всё понятно проконсультируют и помогут вам избавиться от боли 😉 Всем советую 👏
УН
Улмекен Нишанбаева
Dent-K стомотологиясына рахмет өте сапалы қызмет көрсету білікті мамандар алғысым шексіз
Airiya Anarbayeva
Dent-k стоматологиясына үлкен рақмет! Тоғжан апайға рақмеет! Өз ісінің маманы, очень добрая, позитивная, всегда принимает свои пациенты как родные! Советую всем! 🫶🏻🔥🔥👍🏻👍🏻
УБ
Улжан Бегалы
Dent-k күшті стоматология👍🏻Тісімді Тоғжан стоматолог емдеп берді🥰Маған ұнады👍🏻👍🏻
БД
Бакитгуль Дузельбаева
Жаңа қоныс құтты болсын. Табысты, берекелі болсын. "Dent-k" клиникасына алғысым шексіз. Тістерімді маржандай етіп емдеп, салып берді. Көмекбай Рысбайұлына, Тоғжанға, Зульфияға рахмет! Еңбектеріңіз жана берсін!🌹🌹🌹
КА
Куаныш Аманов
Жаңадан ашылған таза, керемет, стоматология. Көмекбай ағайдың тіс салғаны өте ұнайды нағыз маман. Врачтарыда білікті мамандар.
Aizhan Askarbek
Все чисто, красиво. Врачи грамотные, вежливые👍