Aiaru cosmetics
Магазин косметики
MS
Mari S
Хороший магазин, все понравилось. Продавец все показал и рассказал о продукции.
ЭТ
Эля Ташкеева
Алған косметика өнімдеріне өте ризамын! Сапалары керемет, таңдау көп, әр адам өз қалауына сай зат таба алады. Сатушы әрбір сұрағыма толық жауап беріп, дұрыс таңдау жасауыма көмектесті. Дүкеннің іші де таза, жарық және атмосферасы өте жағымды. Рақмет. Дүкендеріңізді таныстарыма ұсынып жүретін боламын.
Aigerim Kulzhanisoba
Очень хороший магазин. Ассортимент товаров, качество оригинал, ну и цены конечно очень доступные. Спасибо, теперь всегда буду покупать у вас
СИ
Саида Иманкулиева
Отличный магазин С доступными ценами на косметику беру там не первый раз качество товара мне нравится
Айза Канапова
Отличный магазин! Всегда большой выбор косметики, быстрая доставка и приятные цены.
GO
G Orazbaeva
Өте керемет дүкен! Косметикалары сапалы, таңдау да көп. Қызметкері сыпайы әрі көмектесіп түсіндіріп береді Ұзақ іздеген косметикамды дәл осы жерден таптым. Бағасы да қолжетімді, сапасы да жоғары!
Альфия Канапова
Не первый раз посещаю этот отдел брала масло для массажа классное с дозатором))) видно вся косметика оригинал,качественная ! Продавец все объясняет советует 💐
NT
Nurila T
Куштииии магазин касметикасы кушти екен оригинал 😍😍😍😍😍😍 продавец вообще топ
Аида Тюлендиева
Мне очень понравилось. Всем советую.