Medina
Салон красоты
Мастер Самира оте исыне тиянакты кыз. Барган сайын риза болып кайтамын. Клиенттермен мамлесы оте жаксы. Бар ынтасымен жасап береды шашымды. ❤️👍🏻
Жессика Алба
💫 Отличный мастер по волосам!Сделали супер стрижку и окрашивание. Очень довольна результатом! 💇♀️💖
8 посещений
Albina Ganievna
Пришла в салон к мастеру Айгерим по отзывам в 2гис и не пожалела. Мастер своего дела, посоветовала как будет лучше подстричь и подобрала цвет краски который очень подошел мне к лицу🔥 всем советую ✅
Аяулым Лесбек
😍😍😍😍😍
МТ
Моника Тесли
Шашлыки добротные , свежие , сочные. Хлеб тоже из первого сорта и свежее , официанты толковые. Попросили зарядку , нашли и принесли. А то без связи остались бы.
ФМ
Фарида Миятова
Медина салондағы Айгерімге келіп жүргеніме төрт жыл болыпты өте керемет жұмысына ризамын ❤️Сіздерді де осы салонға баруыларыңызға кеңес беремін
АХ
Айгуль Хазибекова
мастер Сандугаш не умеет делать прически и называет себя мастером, девочки мои совет не идите туда вообще и на прическу и на маникюр ужас полный
Айгерім Сапарова
Жаксы салон,карапайым мастерлер! Шугаринг мастері Жансаяға визажист Багила мен Моля ногтевой мастер Перизатка коп рахмет.
Ulpan Duisenbay
Педикюр істеткем едім ужасно бүгін 17:00дерде істеттім уже түсіп қалды и өтірік өтірік істи салды асығыс болған соң кете салып едім и не ровна жағылған жанына жағылып жағылып сотрудниктері вежливый ноо жұмыстары ужасный не советую 6000мың тг ай😭
Gaukhar Maksatkyzy
Молодец қыздар жақсылық жасағандарынызды көріп жүрегім елжіреп кетті🥹Еңбектерініздің жемісін көре беріңіздер😘😘
ТШ
Таншолпан Шабданова
Хочу выразить огромную благодарность мастеру шугаринга Жансае! 🌸 Это настоящий профессионал своего дела. Процедура прошла максимально аккуратно, быстро и практически безболезненно. Жансая очень внимательная, вежливая и располагающая к себе — сразу чувствуешь комфорт и доверие. Кабинет чистый и уютный, всё стерильно и аккуратно. Результат просто идеальный — кожа гладкая, без раздражений. Видно, что мастер работает с любовью и заботой о клиентах. Обязательно буду приходить ещё и с уверенностью рекомендую Жансаю всем, кто ищет качественный и профессиональный шугаринг! 💛
АЖ
Асылзат Жолтай
Мастер Дана 🔥 Кірпіктері табиғи, жеңіл сезіледі, көзге ауыртпайды. Жұмысы таза, жылдам, әрі сапалы. Нағыз өз ісінің маманы 👌Кірпіктер ұзақ тұрады, эффекті әдемі шығарады. Міндетті түрде тағы келемін!
А🤍
Асель 🤍🤍
Мастер Дана Действительно мактайдындай кызсын, жұмысың өте күшті 👍👍👍👍 ресничкалардын биреуи де алі туспеді, дал менін калаганымдай шыкты, 😍😍😍😍Өте адемі жасайсыз и тез 1 сагаттын ишинде, у меня такого мастера еще небыло, көбине 1,5 сагат -2,5 сагат жасайды гой.
ПА
Перизат Адиловна
Хочу оставить искренний отзыв 💛 Я в полном восторге от работы мастера Жансая !Шугаринг прошёл максимально аккуратно и комфортно — без лишней боли, кожа гладкая и ухоженная. Мастер Жансая работает профессионально и с заботой о клиенте, что я очень довольна! Спасибо!🥰 Хочу еще отметить мастер маникюра Аяу работает очень аккуратно, стерильно, чисто что немало важно в этой сфере и наводить красоту в ногтях!
Насихат Болысбеккызы
Танысым айтуымен Жансая деген мастерге шугаринг жасаттым, прям профессионально жасады, бағасы да арзан. Барғаныма өкінбеймін, бүгін 2рет келуім. Өзі күліп қарсы алып, жақсылап жасап берді. Мастер десе, мастер Жансая! Всем советую 🙌🏻
Асема К
Қыздар, Жансаяға барғаныма өте қуаныштымын 🌸 Шугарингті өте аккуратно, ауыртпай жасайды — тері тап-таза болып қалады. Ал ресница мен бровь ламинациясының нәтижесі тіпті ұнады 😍 Табиғи, әдемі, артық ештеңе жоқ. Жансая өте жауапты, ұқыпты мастер, жұмысын жақсы көреді екені көрініп тұр. Кабинеті де таза, жайлы. Сапалы қызмет іздесеңіздер, міндетті түрде Жансаяға барыңыздар 💕
Асель Абдуалиева
Всем советую мастера по шугарингу Жансаю 😍 Мастер своего дела , все аккуратно , бережно и с любовью делает 😘👍🏻
ЗА
Зарина Адамбекова
Мастер Жансаяга улкен рахмет👍 ламинирования бровей и ресниц жасататамын всегда , одан бөлек қасымды, усики тердіріп аламын. Короче все умеет она❤️ Ойымнан шыгады жумысы всегда! тез, аккуратно жасайды👍 Мастер своего дела😍
Aigerim Sembaeva
Айгерім колористке бүгін барып шашымды бояттым. Ойымдағыдай естественный түске бояп берді. 2 гистен іздеп, инстасын қарап, бақылап, өз ісін сүйіп жасайтын адам екеніне көзім жетіп келген едім. Ұнады, рахмет көп.
СА
Салтанат Агманова
Кірпік мастерге бармандар өтеее ужасный 3сағат істеді 3жарымнан өте жаткам 6жарымда тұрдым ито ужасный артурлі ар жерінде жокк,даже маған қаруға беті жоқ болдығой ,біреудін уақытын алуға болмайдығой уйрену ушін😭😭😭 Даже сойлегімде келген жоқ ұрсып уақытымды құртқым келген жоқ ұяты жоқ адамдарға
Merey Ospan
Отличный салон 🥹 Мастера профессионалы своего дела! очень довольна☺️
КХ
Каламкас Хабиболла
Тиктоктан келдім😍💐 Алла істерінізге береке берсін🤲🏻
Аyana 🌙
Видела в тиктоке как поздравляли работников, молодцы прям🥹🥹🥹
ГА
Гулдина Азизхановна
Аяу мастер самая лучшая ❤️❤️Офигенно делает ногти😍😍
Альфия Айтбай
Мастер Айгерімге рахмет. Екі жыл болды келіп жүргеніме, жұмыстары керемет, шашым әдемі😍👍
MA
Meruert Andakulova
Медина салонда Айгерім кушті мастер екен шашым Айгерімге келіп дурысталды Молодец өз ісінін маманы екен 😘😘😘
AO
Araylim Ongarbaeva
Медина салон керемет!Алматыдан келген де обязательно жасатып кетемин.Аигерим мастер ,оз исинин шебери👍
Zarina Zhambyl
Прям мастерлері күштіі жұмыс жасайды 😍 Салонның іші тап таза, блин Мерейге маникюр істеттім өз мастерімді таптым десемде болады❤️❤️❤️💋
КЖ
Куралай Жолымбекова
Айгерим рахмет саған шашымның түсі ойымдағыдай шықты. Сен оз касибиннің маманысың. Сен өз ісін жақсы көріп жасайтын мықты колористсің! Әрқашанда мен сені таңдаймын! Рахмет саған!!!
Asel Demeuova 🤍
Хочу выразить огромную благодарность моему мастеру - Мерей - за прекрасную работу! Маникюр получился аккуратным, ровным и очень красивым — видно, что всё сделано с любовью и вниманием к деталям. Атмосфера во время процедуры была спокойной и приятной, всё стерильно и комфортно. Цвета и дизайн подобраны идеально, учли все мои пожелания. Уже не в первый раз прихожу — и каждый раз остаюсь в восторге!
Айжан Музаппар
Медина салонға көп барамын. Мастерлер өте жақсы. Мастер,колорист стилист Айгерім ханым өз ісінің маманы,жұмысы өте тиянақты,таза,әрі сәнді. Үнемі күліп қарсы алады, жылы жүзді мастер. Жұмысына 10/10 баға беремін. Барлығыңызға баруға кеңес беремін.
Алия Каратаева
мастер Айгерім өз ісінің маманы,шаш қысқарту, укладка, причёска шаш бояу бәрін шеберлікпен жасайды, барған адамдар еш өкінбейді, всем советую
Аня
Осталась крайне недовольна посещением салона. Мастера, к сожалению, не умеют стричь каскад — вместо желаемой формы просто обрезали половину длины😭. Результат совсем не соответствует ожиданиям, испортили стрижку.О профессионализме тут даже речи не идёт. Потраченные деньги и волосы — зря. В целом не рекомендую этот салон👎
🫠🫠 ..
Жұмыстарың алға баса берсін қыздар 🤩🤩
Гаухар Билисбекова
Aksezim Askatkyzy
Аяука самая лучшаяя❤️🔥❤️🔥
БА
Багила Амангелдікызы
Ulpan Duisenbay Сіз 355 Салонмен шатастыңыз, Бізге жазған отзывыңызды өшіріп тастауыңызды сұраймын!
Бауыржан Айтуреев
Именно 367 Салон MEDINA мастерлеры на высшем уровне жумыс жасайды! 👍👏🏻👏🏻
Динара Серикбаева
Айгерим вы супер колорист. 4 жылдан бері тек Айгерімге шашымды істетемін. Өз ісінің шебері👍
Мими .
Мерей самая лучшая проста маникюр зор істейді 😍😍👍🏼👍🏼