Medina
Салон красоты
Albina Ganievna
Пришла в салон к мастеру Айгерим по отзывам в 2гис и не пожалела. Мастер своего дела, посоветовала как будет лучше подстричь и подобрала цвет краски который очень подошел мне к лицу🔥 всем советую ✅
Aigerim Sembaeva
Айгерім колористке бүгін барып шашымды бояттым. Ойымдағыдай естественный түске бояп берді. 2 гистен іздеп, инстасын қарап, бақылап, өз ісін сүйіп жасайтын адам екеніне көзім жетіп келген едім. Ұнады, рахмет көп.
Альфия Айтбай
Мастер Айгерімге рахмет. Екі жыл болды келіп жүргеніме, жұмыстары керемет, шашым әдемі😍👍
СА
Салтанат Агманова
Кірпік мастерге бармандар өтеее ужасный 3сағат істеді 3жарымнан өте жаткам 6жарымда тұрдым ито ужасный артурлі ар жерінде жокк,даже маған қаруға беті жоқ болдығой ,біреудін уақытын алуға болмайдығой уйрену ушін😭😭😭 Даже сойлегімде келген жоқ ұрсып уақытымды құртқым келген жоқ ұяты жоқ адамдарға
МТ
Моника Тесли
Шашлыки добротные , свежие , сочные. Хлеб тоже из первого сорта и свежее , официанты толковые. Попросили зарядку , нашли и принесли. А то без связи остались бы.
ФМ
Фарида Миятова
Медина салондағы Айгерімге келіп жүргеніме төрт жыл болыпты өте керемет жұмысына ризамын ❤️Сіздерді де осы салонға баруыларыңызға кеңес беремін
MA
Meruert Andakulova
Медина салонда Айгерім кушті мастер екен шашым Айгерімге келіп дурысталды Молодец өз ісінін маманы екен 😘😘😘
БИ
Багила Имангалиева
Ulpan Duisenbay Сіз 355 Салонмен шатастыңыз, Бізге жазған отзывыңызды өшіріп тастауыңызды сұраймын!
Бауыржан Айтуреев
Именно 367 Салон MEDINA мастерлеры на высшем уровне жумыс жасайды! 👍👏🏻👏🏻
АХ
Айгуль Хазибекова
мастер Сандугаш не умеет делать прически и называет себя мастером, девочки мои совет не идите туда вообще и на прическу и на маникюр ужас полный
AO
Araylim Ongarbaeva
Медина салон керемет!Алматыдан келген де обязательно жасатып кетемин.Аигерим мастер ,оз исинин шебери👍
Ulpan Duisenbay
Педикюр істеткем едім ужасно бүгін 17:00дерде істеттім уже түсіп қалды и өтірік өтірік істи салды асығыс болған соң кете салып едім и не ровна жағылған жанына жағылып жағылып сотрудниктері вежливый ноо жұмыстары ужасный не советую 6000мың тг ай😭
Динара Серикбаева
Айгерим вы супер колорист. 4 жылдан бері тек Айгерімге шашымды істетемін. Өз ісінің шебері👍
Мерей Аширхановна
Мерей самая лучшая проста маникюр зор істейді 😍😍👍🏼👍🏼
Zarina Zhambyl
Прям мастерлері күштіі жұмыс жасайды 😍 Салонның іші тап таза, блин Мерейге маникюр істеттім өз мастерімді таптым десемде болады❤️❤️❤️💋
Айгерім Сапарова
Жаксы салон,карапайым мастерлер! Шугаринг мастері Жансаяға визажист Багила мен Моля ногтевой мастер Перизатка коп рахмет.
Akdidar Kuandyk
Мастер Мерей лучшая и уютная салон довольная результатом❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Asel Anarbai
Супер ❤️🫰👍👍
АЖ
Асылым Жусипова
Несколько раз делала маникюр у Мерей. Очень красиво и аккуратно. Держится больше месяца.
КЖ
Куралай Жолымбекова
Айгерим рахмет саған шашымның түсі ойымдағыдай шықты. Сен оз касибиннің маманысың. Сен өз ісін жақсы көріп жасайтын мықты колористсің! Әрқашанда мен сені таңдаймын! Рахмет саған!!!
Asel Demeuova 🤍
Хочу выразить огромную благодарность моему мастеру - Мерей - за прекрасную работу! Маникюр получился аккуратным, ровным и очень красивым — видно, что всё сделано с любовью и вниманием к деталям. Атмосфера во время процедуры была спокойной и приятной, всё стерильно и комфортно. Цвета и дизайн подобраны идеально, учли все мои пожелания. Уже не в первый раз прихожу — и каждый раз остаюсь в восторге!
Айжан Музаппар
Медина салонға көп барамын. Мастерлер өте жақсы. Мастер,колорист стилист Айгерім ханым өз ісінің маманы,жұмысы өте тиянақты,таза,әрі сәнді. Үнемі күліп қарсы алады, жылы жүзді мастер. Жұмысына 10/10 баға беремін. Барлығыңызға баруға кеңес беремін.
Алия Каратаева
мастер Айгерім өз ісінің маманы,шаш қысқарту, укладка, причёска шаш бояу бәрін шеберлікпен жасайды, барған адамдар еш өкінбейді, всем советую
MO
Moldir Omarbekova
Все мастера отлично 👍🏻молодцы прекрасно обслуживает 😘
Zarina Ospan
❤️❤️❤️
Аня
Осталась крайне недовольна посещением салона. Мастера, к сожалению, не умеют стричь каскад — вместо желаемой формы просто обрезали половину длины😭. Результат совсем не соответствует ожиданиям, испортили стрижку.О профессионализме тут даже речи не идёт. Потраченные деньги и волосы — зря. В целом не рекомендую этот салон👎