Mamam.KZ
Бутик товаров для новорожденных
Всё для новорождённых: широкий ассортимент, качество и приятные цены
AА
Aidana А
Выбран компанией
Қатты ұнайды осы дүкен😻 Үй жақтан ашылып жақсы болып қалды 👍🏻 Барғанда маған үнемі сыпайы, милая, мейрімді сатушы қыз түседі 🫶🏻 Киімдерінің сапасы керемет!
ГӘ
Гүлнұр Әбутәліп
Mamam.kz дүкеніне рахмет. Онлайн заказ берсенде рахат дер кезінде жауап беріп, жылдам түрде барлық қалаған затынды айтқан сөзінді түсініп тауып береді қыздар молодцы. Всегда осы дүкеннен сумка в роддомнан бастап бала өскенше осы жерден аламыз. Киімдерінің качествасы жақсы. Барлықтарыңызға кеңес беремін осы дүкенді.🥰🥰🥰😍😍😍👍👍👍
Абу Зейін
Айгерим консультант очень красивая вежливо относилась,выбор очень многа спасибо вам,Айгерим молодец мне очень понравилось❤️❤️❤️
ЖЕ
Жансая Елеукен
Онлаин заказ жасадым, консультант өз жұмысын керемет жасады,барлық киімдерді көрсетіп магазинде жургендеи сезімде болдым, уилестіріп бәрін әдемі таңдап берді, риза болдым, саудаларыңыз бола берсін
10 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо за приятный отзыв, мы стараемся 😁
Balkia gaalymzhankyzy
Консультант Қарлығаш, өз жұмысын өте жақсы атқарды. Онлайн тапсырыс жасаған кездеде өз көмегін жақсы тигізді, барып киім қарағанда да жақсы жақсы варянттарды ұсынып, жақсы көмектесті😍😍😃😃
10 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер, большое спасибо за добрые слова о нашей работе 🙏👌 Будем рады видеть вас в числе наши…
Aikorkem Khamza
Кансултат өте күшті көмектесті көңілімнен шықты рахмет❤️
Добрый день, спасибо большое за ваш отзыв 🙏👌 Всегда рады помочь 💛
Arai B
Консультант Қарлығаш, өте жақсы көмектесті көп көп рахмет😍😍
Сезім …
Маған көмектескен Қарлығаш , жұмысын өте жақсы атқарады, заттардын сапасы өте күшті советую прям🥹😍.
Жанёка🤍
Консультант Қарлығаш,өте күшті обслужевание,іздеген заттарымның барлығын тауып берді.Тауарлардың сапасы күшті😍👍 Барлығы үшін рахмет!✨
Ерболат Утегенов
Спасибо менеджеру Сабина! Очень большой специалист в своем деле.
AB
Arailym Bolekbai
Бізге ұнады,товарлары сапалы😍Выбор өте көп Айгерім консультант қызға рахмет❤️
10 декабря 2025, официальный ответ
Arailym, здравствуйте. Благодарим вас за добрые слова 🔥 Ждём снова.
НА
Ниет Ай
Онлайн заттар алдым,унаган заттарымдын барлыгын тауып берды,онлайн консультант Сабинага Рахмет 👍
Здравствуйте, спасибо, Ниет, за отзыв и высокую оценку!!! Рады сотрудничеству ❤
NN
Nur Nur
Очень хороший магазин,все вещи очень качественные! Я приобрела у них коляску онлайн,качество супер,спасибо консультанту Сабина💐
9 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо вам, что выбираете нас 😉 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов!
ШТ
Шалкар Тургумбаев
Консультант Айгерим, сұраған барлық заттымды тауып берді киімдерінің сапасы жақсы екен👍🏻 обслуживание на высоте!!!качество супер,атмосфера магазина супер👍🏻Айгерим еще раз спасибо
9 декабря 2025, официальный ответ
Шалкар, спасибо большое за отзыв и оценку ❤ Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов…
КБ
Кундыз Бурханова
Шымкент қаласы бойынша номер 1 магазин! Ең сапалы заттар таба аласың, Айгерим есімді консультант қызға рахмет, барлығын көрсетіп тауып берді😘
Здравствуйте, Кундыз. Спасибо, что выбираете нас!!! Нам очень приятно 😁
Aichu Yesirkep
Кыздарга рахмет сумка в роддом асыгыс жинауга келген едым срок такалган уакытта, Айгерим деген конусльтант кызга Улкен рахметымды айткым кеп тур, жылы карсы алып Апше апше деп барин корсетып, букыл сураганмды тандап, корсетып берды👍🏼👏🏼☺️☺️
9 декабря 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Бізді таңдағанызға рақмет! Сізді дүкемізде тағыда күтеміз.
Aikhanym Olzhaskyzy
Айгерімге үлкен рақмет! Сумка в роддом жинауыма керемет көмектесті! Барлық қажетті заттар бар, сапалы әрі ыңғайлы. Әр нәрсе өз орнында, артық ештеңе жоқ. Уайымсыз дайындалуыма көмектестіңіз. Болашақ аналарға міндетті түрде ұсынамын! ❤️
Aikhanym, здравствуйте, спасибо вам за приятный отзыв ❤ Будьте здоровы 🙏🏼
Айгерим Абуова
Киімдерінің сапасы жақсы, ай сайын акциялар ,үзілмейтін скидкалар обслуживания Оте Жаксы 👍😍 всем советую 😊
9 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо вам 🙏👌 Обращайтесь!
ЖБ
Жанна Байкова
Отличный магазин. С рождения одеваемся тут. Обслуживание хорошее. Девочки всегда помогут. Если что, то оформляю онлайн. Качественная одежда. И скидки часто, что очень радует
Большое спасибо, что уделили время и написали отзыв 😉 Приезжайте ещё 💛
Gaukhar Batyrbay
Қыздар ауысқалы обслуживание жақсы,қалағанымды осы дүкеннен таба аламын!сапасы өте жақсы киімдердің🫶
❤❤
❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️
Продавец тер адамның түріне, киім киісіне қарап обслуживать етет екен👍🏻Өзіңе қажет бір екі затты алып шықсаң ОСЫҒАНА МА деп менсінби.