Шымкентский шашлык
3.4
Службы
3.4
Айнура Сабитова
Өте нашар сервис, 15 миү деп 50 мин күтесін, олан қалса шатастырып біреудің заказы шатастырады, кассадағы қыз 5+5 қоса алмайды. Енді алмаймын! Қасындағы маринадқа барған артық
ЖА
Жалгас Абибулла
нашар шашлыктері
TN
Triplex Nom
Өте керемет жер, шашлык бомба, заказ қылған ем, сэт Корпоратив, кола в подарок, хлеб в подарок, молодцы, коллегалар ырза болды қатты❤️ Істерінізге сәттілік, сіздерді жүрген жерімде ұсынып жүрем!
БН
Бекарыс Нуримбетов
Сервис очень плохой
Dimash Artikbay
Вобше мусор тапсырыс бермеңіздер өтірік алдап сатады 2 санат күттік полицияға берем бул кафэні 🤬🤬🤬
N
Nur
Өте нашар,заказ бергенде 30-40минда келеді деп еді сосын жарты сағаттан соң тағы 1 сағатта келеді деді. Сосын тағы 1 сағат заказ күттік по итогу бізде заказ көп болып жатыр деді да тағы күтіңіздер деп тұр
MA
Muratkhan Abdullakh
Акнура Анарбек
Очень вкусный, и сочный шашлыки😍😍😍😋
Аида Бекжанқызы
Куштттииии прям
Sapy 🐣
Шашлык прям бомба супер
kk
kazahi kazashki govn0 churki zhivotnye
Кәуәп күшті, пиязы күшті, жетті
S
Samat
Осы адресте шымкентскии шашлык бар заказ берсем сасып кеткен фарштан жасалған шашлык салып жіберіпті
DA
Dinara Abish
Сырой брали - вкусно
Тимур Атажанов
Отвратительный сервис После 1.5 часа ожидания заказа Нам просто вернули деньги Постоянно говорили щас приедет щас приедет по итогу их курьер просто перестал брать трубку Просто ужасно не кому не советую
IN
Inkar Nurmaganbetova
Шашлыктері мочный үйге жеткенше шыдамай машинада жеп қойғансыңғо!!! Халал 100%
НЕ
Нурдос Енжанов
Шашлык әсіресе фарш өте нашар кускавой еті қатты сол жағына көңіл аударса фаршка қойдың басы етінің дәмі шығып тұр өте нашар
DK
Daulet Kx
енді келмеспін шашлык піспеген ушынып олдык вопше алмаңыздар фаршта кусковойда шикі 🤮🤮🤮🤮🤮👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻сонша акшага аласын күтесің осы
QS
Qaz Shym17
Вкусно. Цены приемлемые. Единственное не успевали заказов много было
ER
Erzhan Rsaliev
Керемет.дәмді зор
Рахман Касымханов
Очень вкусно приготовленный шашлык, особенно окорочок. Сегодня первый раз решил взять домой на ужин. Дети в восторге. Спасибо персоналу «ШЫМКЕНТСКИЙ ШАШЛЫК». Будем выезжать на отдых, заедем обязательно 🔥🔥🔥
Ако Ако
Советую👍🏻👍🏻👍🏻 Өте ашық-жарқын адамдао👍🏻😍 Шашлыктеріде прям супер💫 өтте жылдам пісіріп берді. Шашлык пряям сочный😍 и жұмсақ.
A
Araves
Фарш вкусный, а кусковой как резинка прожевать вообще не возможно, жаль потраченные деньги
Нурлан Даужанов
шашлык очень хороший,но заставляют ждать очень долго
Бекзат Абдиназаров
Ішін ашып қарамап едім, жартысы күйгенін салып жіберген, вообщем не советую, шағым жасап суретін жіберген едім, шағымды алдын алуға ешқандай шара қолданылмады, вообшем сервис ноль.
Простой Человек
Өте дәмді! Бағася да тамаша