Витамин
Аптека
Kasym
Отличная аптека
Sabrina 🤍
Очень классная аптека! Приятно удивили доступные цены и реально большой выбор всё, что нужно, нашлось сразу. Отдельное спасибо персоналу за внимательность и доброжелательность. Ощущение, что сюда действительно хочется возвращаться. Однозначно рекомендую!
Halida Kultas
Тоғжан моя одногруппница, мы вместе учились. Человечность, доброта, уважение это все про неё! У неё рука очень легкая, она открытая! 🫶 Летом для дочери хотела купить бутылку, не нашла в городе ту, которую искала, потом написала ей, а она вечером до двери сама доставила! 😘❤️ Моей дочке назначила препараты от анемии, сейчас лечимся! Если напишешь ей в любое время, она отвечает, старается всегда помочь! Благодарна ей! ❤️🫶 Жумысын алга баса берсин! ❤️🩹
ЖУ
Жасулан Уразов
Ужс грубые ещё на телефонные звонки не отвечают не знают как общаться с покупателями
Ва
Витамин, аптека
16 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте напишите ваш номер? Хотим разобраться в ситуации
АЖ
Аружан Жакудай
Дәрілерді тегін беріп жіберді басшысы өте жақсы екен
Aigerim Artykbay
Самый лучший аптека! Көп жерде жоқ дәрі, смесь бәрін осы жерден табуға болады. Честный отзыв
ЕА
Ерболсын Акмаханулы
Керемет Аптека, дәрігерлер өз жұмыстарын жақсы біледі
GK
Gaziz Khal
Бәрі жақсы, әсіресе Тоғжан ханым жақсы екен
Аружан Толеген
Жақсы арзан аптека Әсіресе медсестралары өте жақсы білімді білікті Маған істеген жұмыстары ұнайды
Abdullaeva Uljan
👍🏻
707 707
👍👍👍Багасы арзан аптека керемет Аптека екен унады
Частый гость
Фармацевт қыздары сыпайы жақсы жұмысын жасайды дәрінің бағаларыда қолайлы
Аскар С
Дәріхана жақсы жерде орналасқан,бағаларына арзан,қызмет көрсету сапасы жақсы,тазалық жағынан сөз жоқ,..
Altuha Бай
Аптека жаксы жерде орналасқан әрқашан дәрі керек болса өте дақын және сапалы әріде арзан апайлары өте жаксы калай ішетінің айтып чекгін шіғарып береді
Нурдаулет Нурдаулет
Арзан жақсы👍🏻👍🏻 Ішіндегі қызда сыпайы