Aral
Гостевой дом
Службы
kausar )
Очень хороший прям очень)мы там были с танцорами и это афигеннаяя
Erasyl Serikuly
Алкаштар тунде миды жиді ерегісіп
Нургуль Кенжебаевна
Мне очень понравилось ! Супер! Мы гости из севера КЗ, и были очень довольны 👍👍👍👍😬
Aг
Aral, гостевой дом
19 сентября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Нургуль, благодарим за отзыв и оценку ❤ Были рады знакомству.
Kalmaxanov 1
Айжан Баймолдина
Очень уютный, чистый гостевой дом. Благодарю
кд
крутышка дада
Кеш жарык. АРАЛ комплексыне достарымызбен барып демалдык, катты унады. Саунадагы пары зор, бассейн тап таза....тыныш керемет обстановка. Отменная кухня, вкусный шашлык....общым не пожалеете
БК
Булатбек Кошкаров
Хочу поделиться впечатлениями,побыв в гостинице.Все было на высшем уровне; кухня,обслуживание персонала осталась довольной. Не нашли место ,где хотели отдохнуть вместе с друзьями,рекомендую комплекс для отдыха ,,Арал,, Не пожалеете!!
Р
Райхан
Мен Арал қонақ үйінде дем алдым қонақ үйдін қызметкерлері жақсы қызмет көрсете екен тамағы балығы борышы дәмд і басейіні таза жататын жер таза мен жақсы демалып қайттым Демалыс орындарының башыларына көп көп рақмет
nurik .
Гостиница на высшем уровне, отличное место для отдыха с семьей, с детьми и с друзьями! Локация отличная! Сервис вообще супер!
Руслан Енсегенов
Былтыр жанұямен достармен 2-3 күн демалдық, өте керемет, таза, тамағы дәмді, сырттада іштеде бассейн бар, тағы барамыз🤲🏻🤲🏻🤲🏻✊🏼
ЖР
Жандос Рахметулла
Сервис на высшем уровне, не пожалеете!!!
ГК
Галым Казыбаев
Прекрасно провели отдых с друзьями. Кухня на высоте.
Дулат Мырзагулов
Керемет жер, жазгы уақытта жанұямызбен демалып кайтык, нағыз жора жолдастармен баратын жер екен, ешким мазаламайды , болмелери таза, тамағы жаксы кымбат емес.
ЭБ
Эльмира Баймухамедова
Керемет қонақжай, таза. 5/5 балл
Света Койшыгулова
Қонақ уй керемет,тазалығы қонақтарға қызметі көңілден шығады.Қонақ уйдің ішінде барлық жағдай жасалған.Тамақтары дәмді.Жұмыстарыңызға Алла берекесін берсін!
Асылбек Кошкаров
Осы қонақ үйінде 3 күн дем алдым.Маған ұнады, іші таза ,жылы,тармағы өте дәмді
ЖИ
Жанар Искендир
Оте керемет тазалыгына соз жок жаксы демалып кайттык окинбейсин барсан
Ibrahim Mukhamedyar
Бассейн зор екен
SN
Sultan Nursultan
Гостиницанын тазалыгы ушин рахмет . Казан кебаб сосын куырылган балык жедик өте дамди екен . Өте сыпайы конакжай кызметкерлер бар екен рахмет ... Саунанын пары жане бассейни өте унады ... Рахмет ...