GraMaD
Супермаркет
3.3
3.3
Мерей Нуржановна
Таста ұнаған жоқ клиенттке құрмет көрсете алмайтын маркет екен.Ешқашан бұндай силастық көрпеппін бағалары удай еще клиенттің жеке гранитцасына қол сұғатын маркет екен адимінің аты жазылып тұрғанда жоқ ещё админ екенін искеп білем ба?
Камила Көбен
Фрукты низкого качества, гнилые и несвежие, к тому же дорогие.
ЖА
Жансая Абдибекова
Жеміс-жидектер мен көкөністерді свежий әкеп тұрса жақсы болар еді. Кейде бұзылып кеткен азық түлік өнімдері болады. Көкөніс өлшейтін таразылары жиі бұзылып қалады. Сатып алушылар ұзақ күтіп тұрады. Әлеуметтік бағамен біраз тұтыну товарлары бар. Жақсы.
Еркебұлан Сұлтан
Грамадтағы қызметшілердің бәрі неге грубая, кассада менімен ұрсып тұр, картофельді неге дұрыс өлшемегенсіз деп, өте ұят клиентпен баж баж етіп дес бермей ұрсып тұрған, мен бұл грамадқа енді келмеймін
4 ноября 2025, официальный ответ
Рақмет пікіріңізге 💚 Сізбен болған жағдай үшін шын жүректен кешірім сұраймыз. Клиентке дауыс көтеру…
Мари Маке
Өте арзан магазин, и іздегеннің барлығы бар, овощи фрукты ең арзан
NK
N K
Ждал продовца 30минут чтобы купить фарш и подхожу к кассе и говорю чтобы мне фарш положили они там вместе общались не работая, плюс мне нагрубили ещё в конце касса не работал
15 августа 2025, официальный ответ
Спасибо, что поделились своим опытом. Нам искренне жаль, что вам пришлось столкнуться с таким уровне…
ХР
Хаятулла Равшанбеков
Касса не работает всегда проблемы с кассой я когда бы не заходил все время проблемы
15 августа 2025, официальный ответ
Благодарим вас за отзыв. Нам искренне жаль, что вы столкнулись с подобными неудобствами. Мы обязате…
Mamut Rahal
23:00 ге дейын деп койган Грамад, бырак 22:00 да жабылып калады неге? Егер срочно керек болсаше, дурыстаныздар болмаса дурыстап койндар, нерв зб
15 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Айта кетсеңіз, бұл ақпаратты қай жерден көрдіңіз? Біздің барлық GRAMAD филиалдары рес…
ЮК
Юлия Кириллова
Цены не совпадают с ценниками замечаю это уже не в первый раз, администратор ответил что просто забывают менять цены , ужас почему за этим не следят сотрудники уже не в первый раз такое происходит
24 апреля 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Юлия! Огромное спасибо за такой приятный отзыв 🔥 Рады работать для вас 💛
Салтанат
Gramad дүкені жаман емес, барлығы бар, көп тауарлары қолжетімді. Бірақ бүгін дүкеннің кірген жерінде әлеуметтік көкөніс, жемістері орналасқан жерінде картоптың шіріген сасық иісі қолқаны алады. Енді мүмкін емес алатын затыңды таңдап тұру. Ескерту айтып ем енді иісі сондай болады ғой...дейді . Дүкен әкімшілігі осы жағдайды ескеріп тазаласа екен. Қанша халық кіріп сауда жасайды, сол келген адамдардың таңдауын сыйлап дүкеннің санитарлық жағдайын дұрыс қалыпқа келтірсе дұрыс болар еді.
13 июня 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін көп рақмет! Осы жағдай үшін шын жүректен кешірім сұраймыз. Сіздің ескертуіңіз біз үш…
ХО
Халима Орынбай
Грамад ұнады, бағалары тиімді! Обслуживание ұнады қыздар сыпайы күліп қалған екен👍
Saltanat Asilbaevna
Ужасное кассирша не умеет разговаривать От таких работников мало и мало людей Больше не приедем сюда Адаммен сөйлесе алатын солидный көргенді адам алу керек Ужас одним словом
24 июня 2025, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв. Нам искренне жаль, что у вас остались такие неприятные впечатления от посещени…
Balnur Akhmetova
өте күшті супер маркет маған ұнайды
A
Amangali
Картофеле Ценика нету продавщица камит и грубить и ещё хочет за обслуживание 15 процентов взять куда смотрят администрация магазина
26 марта 2025, официальный ответ
Саламатсыз ба, Амағали! Біздің қызметкелер 15 пайыз ешқалай ала алмайды. Толық ақпаратты +7-777-788…
Akerke Baimuratova
Вы можете во время обновлять свои ценники. Берешь по другой цене с витрины а в кассе совсем другая цена.Когда еще возмущаешься говорят что я « нервная» не компетентный персонал. Прям готовы поругаться!
28 февраля 2025, официальный ответ
Добрый день, Акерке! Не могли бы более подробно написать на What`s App! +7-777-788-88-99
Келес Конысов
Нормально всё, мне нравится
30 января 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо вам ❤ Рады видеть вас снова!
Takeshi Kitano
Товардың жазылған бағасы мен кассадағы бағасы сәйкес келмейді, сол үшін карап алыңыздар.
27 января 2025, официальный ответ
Саламатсызба! What`s App-қа жазынуыңызды сұранамыз. +7-777-788-88-99
Kasym Mamyr
Дорога перед магазином убитая
30 декабря 2024, официальный ответ
Приносим свои извинения за неудобства! Но дороги к нам не относятся. Благодарим Вас за оставленный отзыв
Ai Nu
Охраник осы жердің бастығы сияқты дұрыс сөйлесуді білмейді! А так вроде жаман емес маркет. Фрукты мен овощь бағасы жақсы. Сол персоналдармен жұмыс жасау керек.
KT
Kundyz Torebekova
Өте нашар обслуживание, персонал өте дөрекі. Охрана өз қызметін білмейді!!!
9 декабря 2024, официальный ответ
Саламатсызба! Тәрбие жұмыстарын өткіземіз. Қолайсыздық үшін кешірім сұраймыз!
Anelya Tolegenkyzy
Саламатсыздарма Грамад ұжымы және әкімшілігі сіздерде алған заттарды кері қайтарып алу деген ұғым барма 5 мин өтпеді алынған зат бірақ кері алмаимыз немес ауыстырмаимыз деп спакоина айтасыздар ҚР тұтынушының Заңның 7-бабының 7-тармақшасы негізінде тұтынушылардың тиісті де, тиісті емес те сападағы тауарды айырбастап алуға немесе қайтарып беруге құқығы бар.
GA
Gulmira Adilova
Ужасное обслуживание,с ценниками путаница,под любой товар могут повесить другой ценник.На кассе и на витрине ценник не соответствует.
28 октября 2024, официальный ответ
Добрый день! Приносим свои извинения за неудобство. Мы проверим и отработаем вашу заявку по данному филиалу.
Торехан Утекулов
Очень плохое обслуживание у кассирах, мало того работает одна касса (пока во второй кассе парень сидит непонятно чем занят, в то время как стоят уже в очереди 6-7 человек) второе девушки плохо обращаются с купленным товаром.. стоят в двоём в одной кассе и даже распаковать по пакетам не могут... Ничего не меняется (22.09.24) Пишу спустя месяц, о ФФ
26 июля 2024, официальный ответ
Добрый день, Торехан! Приносим свои извинение за неудобства. Обязательно передадим ваш отзыв управл…
Ж*
Жоха *********
Самый ужасный Грамад
3 октября 2024, официальный ответ
Добрый день, Жоха! А не могли более подробно описать, что вам не понравилось на What`s App +7-777-788-88-99?
Мухтар Ташметов
Ужасно обслуживание, очередьте күтіп тұрасын бірақ сенен кейінгі тұрған адамды қабылдайды, ещё наличка қабылдамаймыз екінші кассаға өт дейді ал екінші кассасында кассир жоқ. Дені дұрыс жұмысына жауапкершілікпен қарайтын и адамға грубить етпейтін адам алыныздаршы жұмыстарынызға. Ато анадай қыздармен ешкім бармайды ғой ужас просто
6 сентября 2024, официальный ответ
Қайырлы күн, Аида! Ақпаратыңыз үшін рахмет. Міндетті түрде тексереміз және алдын алатын боламыз.
АA
Алуа A
Всегда только 1 касса жумыс ыстеп турады😤 кассада обслуживание оте узак
21 июня 2024, официальный ответ
Қайырлы күн, Алуа! Шағымыңызды супермаркет директорына жеткіземіз және алдын алатын боламыз. Кері байланысыңыз үшін рахмет!
MT
Marzhan Tulegen
рифленые лейс барма чили лайм ?
10 мая 2024, официальный ответ
Қайырлы күн, Marzhan! Ия, әрине бар🤗💚
Талгат Талгат
Ужасное обслуживание, выбор продуктов хуже чем в других точках грамада . Кассиры вялые консультантов нет сб спит . Уважаемые учредители просим вам взять во внимание
29 апреля 2024, официальный ответ
Добрый день, Лаура! Извините за неудобства. Мы ценим ваш отзыв и обязательно обратим на него вниман…
AJ
Aliya Jyzbolsynkyzy
Оте жаксы маркет👍 багалары тиымды👌фрукты овощы свежии🍎🥕жаксы персонал👌баруга кенес беремын.
1 апреля 2024, официальный ответ
Қайырлы күн, Aliya. Пікіріңіз бен бағаңыз үшін көп рахмет!!! Сізге барлығы ұнағанына қуаныштымыз 🤗
Zhasulan K.
Овощи и фрукты все свежый, обслуживание хороший. 👍👍👏
1 апреля 2024, официальный ответ
Добрый день, Жасұлан! Большое спасибо, что выбираете нас, будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов🤗
Роман Феофанов
Хороший персонал, отличные цены. Цены на многие продукты даже дешевле, чем у других маркетов сети Грамад! Рекомендую.
Добрый день! Спасибо, Роман, за приятный отзыв 🙏 Мы работаем для вас 💚