Voltcar
Центр аккумуляторов
Большой выбор аксессуаров оптом и в розницу. Доступные цены
Позвонить
Нартай Кудайбергенов
Самые добросовестные ребята в городе! Альтаир вообще красавчик все почистил, помыл. Поменяли аккумулятор все сделали на совесть!!! Всем рекомендую!
А 010
Рыза болдым жигиттерге. Чётко все объяснили и поменяли быстро
Askhat Assemabev
Парни молодцы!!!
КХ
Константин Христофориди
Вчера приобретал аккумулятор, широкий выбор по заводам- изготовителям, по ценовому предложению, отличный сервис, менеджеры знают продукцию от и до
КЖ
Канат Жаикбаев
Персонал жақсы. Вежливые.
ОС
Оразалы Султанбай
Өте жақсы жер сатушылары ақкөңіл бәрі арзан бағада екен
Asylkhan Tulebayev
12.09.25 поменял свой акк. Все отлично спасибо
Вообще не советую.
НН
Н Н
Бүгін Бекжан деген жігіттің кеңесімен “General”акумуляторын сатып алдық. Бағасы көңілге қонымды және жеңілдік жасады. Келуге кеңес береміз.
AM
Asqar Mombek
Оценка 10 из 10 очень хороший продавец консультант спец в своем деле!
Gennady Golovkin
По тел говорят одно, приезжаешь по факту другое.
Ержигит Толбаев
Отлично
Аман Мұхтарұлы
Нашар товарлары жоламайақ қойыңдар советую
A
Askar
Алла разы болсын жігіттер Жолда қалып кеткен ем кеп аккумулятор ауыстырып беріп кетті. 9 минутта келді риза болдым. Сервис 1000000/10
ШУ
Шынгыс Утебай
,,👍👍👍👍👍🎂
B
Beibit
Ассортимент оте коп, клиенттерге жаксы кызмет корсетеди. Маган унады.👍
Bays- Arr
Менде машина жоқ но алдым стиральный машинама жақсы жұмыс жасайды😻😻
ЖА
Жулдызай Абдраш
Понравился сервис, новичкам все обьясняют, незнала что с моей машиной , открыли капот и сами вовсем разобрались и мне помогли… поменяли аккумулятор🥰
Мэлс Утебаев
Ассалаумағалейкум калайсындар қыста машина оталмай осы магазиннен аккумулятор алдым Рахмет тез ауыстырып гарантия жазып берді жігіттерге мың алғас жұмыстарын алға баса берсің
ТУ
Тыныс Утебаев
Қызмет көрсету өте жақсы
Привезли очень быстро, помогли с установкой, забрали старый аккум
РУ
Руслан Утебаев
👍👍👍👍👍
AM
Almas Manap
Жаксы товарлар сатады.Багасыда жаксы,кез келген комек турин корсете береды.Уайымдамай бара бериниздер
Asel Utebaeva
Өте жақсы, бағасыда арзан екен
BB
Balnur Birzhan
Аккумуляторым отырып жолда қалғанда хабарласып едім тез арада келіп ауыстырып оталдырып берді как раз асығып тұраған едім. Доставка тегін жасап берді аккумуляторда қатты қымбат емес. Қысқасы сервис 10/10
Рақымжан Тоқтар
Жігіттерге рақмет! Өте керемет қызмет көрсетті. Көлігіме салған аккумуляторлардың барлығы 6 айда жанамай қалып жүрді. Содан осы жерге келсем менде генератор заводской көп береді екен сөйтіп корейски немесе немецкий салмаса сондай болады екен бәрін түсіндіріп тез ауыстырып гарантиясын беріп жіберді. Риза болдыме молодцы!!!
Айым Абильмажинова
Очень классно помогает новичкам в дороге . Было бы здорово если бы прям заранее говорили , что скоро поворот и тд И вчера голосовой помощник говорит на Дулати поверните направо , повернула , а там одностороннее, чуть авария н е случилась . )))
Ербол Муратали
Оте керемет кызмет корсетеди
Сагдат Арман
Цены дешевые , все четко и вежливо объясняют и бесплатно устанавливают. Красавцы
Жанғали Елтай
👍👍👍👍👍
Цены как на Катин копр
IA
Issahova Aigerim
Тез арада келіп ауыстырып беріп кетті. Рахмет үлкен
СА
Adilet S
Сервис на высшем уровне!
NK
Nurgyssa Kaldarbekov
Райымбек балам молодец, шаршамай сураганымнын барлыгын тусындырып журды, машинам ештенем жок, жай иш пысып киргенмын, соган карамай касымда 40 минут толыктай касымда болды, шолдедым дегее едим сушняк темекы барлыгын уйымдастырып койды, риза болдым, негызы дос балам садиктен бери 👍
asseeke Temrbek
Керемет екен
12 мая 2024, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо, asseeke, за добрые слова о нашей работе 🙏👌 Приходите к нам почаще 💛
Nureke Aleke
Рахмет жыгытер Арзан екен Райымбек деген жыгытке Рахмет 👏🏾👏🏾
12 мая 2024, официальный ответ
Добрый вечер. Благодарим вас за добрые слова о нашей работе ❤ Ждём вас к нам за новыми покупками!
КИ
Керимжан Искаков
Купила аккумулятор, обслуживание было быстрый, продавцы были с нами вежливы. Спасибо
12 мая 2024, официальный ответ
Керимжан! Спасибо большое за приятный отклик. Очень приятно, рады сотрудничать 🙏🏼
Koshakan Sanjar
Неге алдайсындар? Каспиде 7000 мың теңге арзаңғой,европейский сол баға дұрыс емес бұл, рақмет!
БЖ
Бекжан Жораев
Аккумулятор сапалы әрі арзан бағада. Оптом и рознитца. Доставка, Матор майлары, автохимия, автоаксесуарлар, автолампа.
ALTAIR ZHOLBARYSULY
Самый дешевые цены, быстро и четка поменяли👍🏿