Ауесхан ата
2.3
2.3
Нурайым Нурланкызы
Совсем не понравилось
31.01 кассирша сідігі бетіне шығып тұр ценниктары жок багасын сурасам пц болп отыр
Аскар Койшыбай
Было средне
Магазин захалустный, товары разбросаны на прилавках, нету цеников, продавец называет цены на авось, ассортимент товаров есть но выбора мало.
Молдир Алиева
Совсем не понравилось
Бұл магазин өте нашар қызмет көрсетеді лучше алыс болсада Керуеннен покупать еткен жақсы Мінездері өздеріне кім болсада, алып жатқанымызға рахмет демейма боқтағың келедіғой, саудасы адамдардың арқасында жүріп жатқан шығар солардың мәдениеттілік дегенді үйренсе бетке безірейіп қарамай, бірнарсе сұрасаң зорға жауап береді, товар бағасы мүлде жоқ, еще қосып айтады бағаны Лучше бармаңыздар бұл магазинге, барғаныңызға зат алғаныңызға өкініп қайтасыз