Men`s house
Магазин мужской одежды и обуви
Акжол Карабаев
Киімдері өте кушті,сапалы киімдер барлығына ұсынамын👍🏽
D
Dina
Менс хаус магазиніне келуге ұсынамын,чисто от души отзыв.Зат алмай кету мүмкін емес.Сатушылары да керемет
Махаббат Бигельдиева
Отличный магазин. Ассортимент очень радует рада что нашла такой бутик мужской одежды. Всем советую. Еше при хорошем покупке дают дисконтную карточку спасибо 🥰🥰
ЗБ
Зарина Бигельдиева
Всем советую этот бутик мужской одежды . Обслуживание на высшем уровне посоветуют то что надо. Продавцы очень вежливые и приветливые очень приятно было у вас закупится🫶
Asik .
Уже 5 ші рет келіп алып жатырмын келген сайын скидка жасап береді🔥🔥 Киімдері жақсы кочество топ, советую
AP
Akezhan Parynbek
Сапалы киімдер🙌🏻
МТ
Мейиржан Толенди
Қызмет көрсетуі ерекше ұнады: сатушылар сыпайы, өлшем таңдауға көмектеседі, артық нәрсені тықпаламайды. Дұрыс стиль таңдауға кеңес беріп, бәрін түсіндіріп отырады.
NM
Nur Maulen
Отличный магазин мужской одежды! Качество на высоте, цены приятные, обслуживание внимательное. Нашёл всё, что нужно. Рекомендую!
Нурбол Калдыбеков
Жігіттерге рахмет . Киімдері жақсы , сапалы . 600 К ҒА киіндік Рекомендую✋✋✋
ҚД
Қайнар Датқаш
Рахмет киімдері жақсы екен✊
С.
Сунгат .
качество бар и варянт көп келындер
Dias Tokbaev
Одежда сама докажет тебе что такое стиль
ZA
Zhanelya Askerova
Самые качественные вещи и цены хорошие. 👍👍👍 Закупаемся который год уже в этом магазине. Все со вкусом. И персонал очень вежливый🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Ers Dosqara
Киімдері өте сапалы бағаларыда тиімді сатушы қыз өте жақсы екен
Sakh Duisenbai
очень качественный товар рекомендую
Mardan Alikulov
Качество 🔥🔥🔥🔥
Нуржан Гуламжанов
Качество керемет багалары тиымды Зор екен жаксы образ жинап алдык
Карлыгаш Өмірәлі
Магазин понравился, вещи классные. Нурдаулет весёлый, с ним выбирать было легко))
Ерасыл Искараев
Самый стильный одежды 😍👍🏻
Zangar Torekhanov
Киымдерын сапасы оте жаксы!!
RA
ДА
Даулет Абишев
оте нашар киым
Artem Kolesnikov
Заказывал куртку с Алматы, качество отличное, ребята организовали отправку, сидит четко размер совпадает отлично, большой рахмет буду обращаться ещё👍🤝
КА
Каршыга Абидинов
Замечательный магазин, где я покупаю одежду уже несколько месяцев, и с каждым разом остаюсь в восторге! Отличное сочетание цены и качества — вещи носятся долго, выглядят идеально, и стоят совсем недорого. Отдельно хочется отметить работу консультантов: они всегда дружелюбные, внимательные и подскажут, если сомневаешься в выборе. Ассортимент разнообразный, легко найти что-то на любой вкус и случай. Рекомендую всем, кто ценит стиль, качество и хороший сервис!
кавон
Хочу оставить отзыв о вашем магазине! Уже два года покупаю здесь одежду, и ни разу не пожалел о выборе. Цены приятно радуют — всегда удается найти качественные вещи по доступной стоимости. Ассортимент широкий, можно подобрать одежду как для повседневной носки, так и для особых случаев. Отдельно хочу отметить работу консультантов: всегда приветливые, помогают подобрать нужный размер и стиль, дают полезные советы. Качество одежды превосходное — вещи носятся долго, не теряют форму и цвет даже после множества стирок. Спасибо за ваш профессионализм и внимание к клиентам! Рекомендую всем, кто ценит комфорт и стиль!
Сержан Жумаханов
Бәрінің Көңілінен шығу мүмкін емес 😉Бірақ қолдан келгенше Жақсы Товар Сатуға тырысамыз сіздер Үшін Рахмет✊🏽🙌🏻
Рахат Сапар
Магазин супер! Выборов очень много. Качество одежды очень хорошие и приятное а персонал вежливый большой ассортимент одежды на любого человека
Asilzhan Sundet
Магазин өте жақсы . Киімдері сапалы маған ұнады. Сатушыға үлкен рақмет 👍🏻👍🏻👍🏻
Жанерке Абидинова
Тек осы магазиннен киінеміз. Киімдерінің сапасы👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Абылай Мустафаев
Ассаламу Алейкум всем Мусульманам! Сапасы жақсы. Таңдаулар өте көп. Аяқ киімдерінеде таңдаулар бар жақсы жақсы. Берекесін берсін жігіттер! Молодцы 👍🏼
Актілек Абдірахманов
Качество 🔥🔥🔥
YB
Yerlan Beisenbek
Бұл дүкеннен кэжуал стильдегі киім сатып алу - бір ғанибет! Сапасы өте жоғары, материалдары жұмсақ және денеге ыңғайлы. Жақында өзіме күнделікті өмірге арналған стильді футболка мен джинсы алдым – тамаша жарасып тұр! Таңдау өте көп, әртүрлі фасондар мен түстердің болуы ерекше ұнады. Қызметкерлердің де жұмысы жоғары деңгейде – әрдайым жылы қарсы алып, киім таңдауға көмектеседі. Кімге сәнді, ыңғайлы әрі сапалы киім қажет болса, осы дүкенге міндетті түрде баруға кеңес беремін!
1 00
Ема качество потолок сиздерге коп коп Рахмет саудаларыныз журе берсин просто 10/10 👍🏻🤍
M A D O
Покупала на днях подарок для своего молодого человека, качество просто супер. Очень довольна покупкой, спасибо!
Даулет Мауленов
сапалы киымдер!👏
ТТ
Турлыхан Тажихан
топ магазин очень большим ассортиментом
KO
Kobey Oral
Арзан әрі сапалы киімдер 👍
apo goi
Качество хорошая классный магазин🔥🔥🔥
АО
Абай Омаров
Уже 1 жылдан Беры осы магазиннен киынемын оте жаксы кимдер!
хорошая одежда с хорошим выбором низкие цены продавцы адекватные!
Батырбек Таубалдиев
Оте арзан жаксы магазин !
Улжан Айбековна
Сапалы киімдер, күйеуіме сыйлыққа осы жерден киім алдым, қатты ұнады, рақмет👍🏻
NA
Nursultan Abdukerim
Өте керемет! Ең бастышы қазақша сөйлейді.👏
ЕЖ
Ерлан Жумахан
Хороший магазин с хорошим выбором,цена не дорого!
Ibray Baidaulen
Осы бутиктен киім алғалы басқа магазиндер қызық емес болып қалды, қала бойынша сапалы киімдер, қол жетімді бағалар, қызметтері көңілден шықты КЕРЕМЕТ!!
РК
Работа Компьютер
Советую келіндер
АЕ
Айдана Елеусизова
Өте керемет киімдері,қаладағы премиум классатағы мықты киімдер тек осы жерде,алғысымыз шексіз,цена шынымен за качества ризамыз👍👍👍
СА
Султан Айтбай
Киімдерінің сапасы багасына сай емес. Сапасы мықты, бағасы арзан неге олай. Ең дұрыс магазин осы шығар😁🔥🔥
Нартай Алимкулов
Катты тобелесетін кроссы алдым осы жерден. По разам уже тортеуін алып тастадым. Рух-ка шыгам скоро. Так что советую осы магазинды, продавец красавчик - бәрін четко тусіндіріп берді