Шайхана
Столовые
4.3
4.3
Margulan Kabylbek
Официантты 2 сағат күттік барлығы ашин жүр келмейді че за?
ЕА
ТА
Талшын Ахметова
Супер пупер!
Қатық Головкин 090
Тамақтары дәмді бағалары қол жетімді
ШС
Шаха Сайдахметов
Никому не советую очень плохое место обслуживание ещё и не вкусно
Игорь Shymside13
Очень долго ждали просто официанта,около 45 мин,потом сказали что основных блюд нет,очень испортилось место,больше не пойдём туда,а мы организация,жаль что не цените своих клиентов.
🦁 🦁
Палау жесең тісіңе кіреді жемесең түсіңе кіредіғой 👍😀
ДШ
Динара Шабанова Викторовна
Өте керемет орын! Тамақтары өте дәмді! Мизам, 7 тандыр және т. б кафелерге қарағанда тамақтары күшті😋😋😋 Всем советую 👍🙌🏻.
Частый гость
МЫ
Максат Ыбрай
Шамалы күтесің бірақ дәмді
Меруерт Қожабек
Ассалаумалейкум Визпка шығамыз Шина Мантаж жүк қөлік жеңіл қөлік 24/7 Жұмыс уақыт 87477661996 ватсап нөмір Жұмыс натиже 100% Аааа
СЖ
Сери Жигит
Офицанттардың қызмет көрсету апасы өте төмен, тегін жұмыс істеп жүргендей жүреді, міндет қып, клиентпен қалай сыпайы сөйлесу керектігін білмейді 👎🏻👎🏻👎🏻
ES
Ernur Sadikyli
Разы болып жасау керек кой услуганы акысын алып жаткан сон не довольно болмай еще тамак унамаса
Асылбек Карибек
Тамақты аз салады
СХ
Софтак Хакер
Все прям првесходно особенно плов
Максат Мухимбеков
Оте нашар обслуживание
Асхат Сартаев
Керемет плов и не только…. Всем советую сходить самса вообще лудче…
Октави А.
Блюды очень вкусные, особенно плов и самса👍🏼 лучше чем на громове или 7 тандыре! Хорошая чайхана для обеда. Спасибо повару! Всем советую!
adii 🤎
😍