Malika tort
4.4
Bernar Abdygani
Молодец қыз, есімі Асылай, таңдауға көмектесті, хорошое заведение 🔥
В восторге
Малика самый лучший 🤣🤣 Асылай Меруерт жаксы қымет көрсетеді всегда барлық заттары свежие өте дамдіі ұнайды .Мен өзім тұрақты клиентпін барлық жиынға осы жерден алып кетемін.🫶🏻🫶🏻🫶🏻
NU
Nozima Urunbaeva
В восторге
Отличная кондитерская! Торты невероятно вкусные, выпечка вкусная, свежая и цена хорошая👍 Обслуживание на высшем уровне 💖Очень рекомендую 🙌
Akonyaa 🤍
В восторге
Маликанын тәттілеріі темааааа енді айтып жеткізе алмаймынн😍😍😍😍
Нуржамал Молдаханова
В восторге
Өте керемет жер прям вкусно бәрі всегда келем рахмет қыздарыда супер
Манзура Жүсіпова
өте күшті Малика кондитерский👍👍👍
ЛБ
Лаура Байсапарова
В восторге
Оте жаксы тандау бизге барлыгы унайды
Aiida !
В восторге
Асылай Меруерттт қызмет көрсету өте жақсы😍😍🔥🔥
ㅤ ㅤ
В восторге
Все вкусно, чисто. Добрая девушка Асылай подсказала че по моему вкусу, спасибо за отличный сервис.
D
Didi
Вкусно
ТЖ
Тагирова Жанна
В восторге
Торт тосын сый ретінде алып келді, үлкееен рақмеееет! Өте дәмді❤️инста парақшаларыңызды таппадым.
Шахзада Айтөре
Совсем не понравилось
Соңғы рет Маликаға 1 ай бұрын келгенмін,тортын аңсап жолым түсіп бүгін кірдім,ужаас узбечка әйелден көңілім қалды гой🫠 только собой деп🥲отырып чай мен торт жегім келгенн
Tolganay
Совсем не понравилось
Байкоот👎 Қыздармен торт пен шай ішуге барғанбыз и прикинь баласы бар узбечка әйел қыздар жоқ қазір,отырып ішуге болмайды деп,только собой дид🙄негізі торт пен кофе ішуге барғанбыыз🫠
МН
Мөлдір Нахова
В восторге
Малика кондитер өніміне келіп ауыз тисеңіздер болады сапасы жақсы дәмі де жақсы таза өнім бағасы да қол жетімді маған ұнайды
H
Hadisha
В восторге
Малика торттары керемет қолжетімді, сатушы қыздары өте сыпайы жақсы қызмет көрсетеді үнемі осы жерден аламыз!!!!🎉🎉❤️❤️❤️
Aya Aya
Совсем не понравилось
Клиент пен қалай сөйлесу керек екенін білмейді.2апта бұрын торт алдық постаянно клиентпіз,күнде алып жүрген торттың бағасын продовец узбечка қыз үстіне 3есе баға қосып айтып тұр.Админстраторды шақыр десек мен бұл жерде админ,өзім білемін деп тұр.Клиент пен дұрыс сөйлесіп үйрену керек.Көзімізше левый жасап тұр.Проста ужас.😳
KM
Kalbike Mussali
Совсем не понравилось
Торт который я купила НЕ СВЕЖИЙ! своих денег не стоит! никто из детей не захотели кушать, пришлось выбрасить, зачем готовить так много тортов? все залежавшиеся на витринах. больше не буду покупать у вас.
Странник
Совсем не понравилось
Пишут что работают до 10, фактический закрываются 9, людей обманывают, я из за них шел в филиал по республике думаю работают до 10, тугис почему не реагирует
ДЮ
Өте керемет тәттілер☺️ Өте дәмді👍 Всем советую 🙌🏻
RR
Rambo Rambo
Совсем не понравилось
Фуу ужасно турып калган пирожныйлармен самсалар бугын жеп кусып журмын