Sabi.shym
Магазин товаров для новорожденных
Всё для комфортной зимы: комбинезоны, угги, ушанки. Сумки в роддом
Позвонить
A9
Azik 91 Qazaqstand
Бугын сабишым дукеныне келып кушты кимдер алдым кол жетымды бага екен барлык тауарлары..маган унады рахмет Енды сыздердын бутектерыне кеп сауда жасаймын качествами жаксы тауарлар екен..
ХР
Хилола Розметова
Хороший магазин! Мне понравилось! Отзывчивые сотрудники, заказывала онлайн, отвечали быстро, рекомендовали сразу! Качество одежды хорошее. Нашла то что искала. Очень благодарна! Спасибо большое!
Маржан Уразалиева
сумка жинаған едік осы жерден,1 распашонканың астын ауыстырып беріп жіберген сал внимательно болу керек кой,жазсам өздеріңіз таңдадыңыздар дейді мен қайдан білем ол жердегі қай киімнің парасы қайссы екенін
Limbo OVERLORD
Бугын курдасым екеумыз быраз жерды аралап ыздеп осы жерге келып роддом сумка жинап кеттык, екеумыз де разы болп кеттык, багасы конымды даже баска жерлерге караганда кайда томен сатушы кыз-апкелер оз ыстерынын мамандары чо по чем совет берп кымбатын болек болек алп жатсан да арзан комплекттерын корсетып жанашырлык танытты, келыншегым тоже риза спокойно унаган затымды тандадым ненавязчиво ар нарсены пихать ете бермей керек кезде акыл усынып отырды дейды сатушы кызды, еще подарок алп кеттык😁 былай таныстар сурап жатса мыны осы жерге бар деп уялмай айта аласын, бул дукенге тылерым ыстерыныз онды болсын жане берекелы бола берсын осылайша ар отбасыга бакыт сыйлай берыныздер Алла буйыртса тагы да келып турамыз🙏👍👍
Ерлан Ауелбеков
Классный магазин. Нашли все что искали. Цены очень выгодные. Продавцы очень вежливые. И даже есть доставка по всему Казахстану.